Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Daily Vita-min 90 tab - Scitec Essentials

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
40 %

Daily Vita-Min sunt multivitamine şi minerale al căror efect se manifestă pe baza substanţelor naturale. Produsul conţine 28 de vitamine şi 13 substanţe minerale într-o pastilă, necesare pentru persoanele active fizic şi pentru cei cu necesitatea crescută a consumului lor. Susţine funcţionarea corectă a organismului, glandei tiroide, sistemului imunitar şi nervos şi a stării generale de sănătate.

Stoc epuizat
Preț estimat 63,00 Lei

Daily Vita-Min: complex de vitamine şi minerale pe bază de substanţe naturale, pentru îmbunătăţirea sănătăţii generale, sistemului imunitar şi a celui nervos

Daily Vita-Min sunt multivitamine şi substanţe minerale al căror efect se manifestă pe baza ingredientelor naturale (măceşe, drojdie). Produsul conţine o gamă largă de vitamine şi minerale necesare pentru persoanele active fizic şi pentru cei cu necesitatea crescută de consumul lor. Conţine B-complex şi vitamina C, cu o acţiune de lungă durată, plus substanţele minerale seleniu și zinc, esenţiale pentru viaţă. Aceste substanțe, exact ca şi bioflavonoidele, sunt prezente sub formă naturală de măceşe, drojdie, alge marine și dolomită.

 

daily vita-min scitec

 

Vitamina C contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar, de asemenea, la eliminarea oboselii și a senzației de epuizare. Pe lângă acesta, ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în timpul și după antrenamentele intense (acest efect pozitiv poate fi realizat cu un plus de 200 mg de vitamina C, decât este doza zilnică recomandată). Vitamina B2 contribuie la vedere normală și la menținerea stării normale de celule roșii din sânge. Folatul contribuie la sinteza normală de aminoacizi. Zincul contribuie la fertilitatea normală, procesul de reproducere și menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge și, de asemenea, la metabolismul normal de macro nutrienți. Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos: neurotransmisie și contracție musculară, inclusiv a inimii, sinteza normală a proteinelor și, de asemenea, la menținerea stării normale a oaselor și a dinților. Seleniul contribuie la formarea normală a spermei, funcţionarea normală a glandei tiroide, de asemenea, la menținerea stării normale a părului și a unghiilor.

 

Daily Vita-Min şi beneficiile sale

  • 28 de vitamine şi 13 minerale
  • conţine antioxidanţi
  • susţine sănătatea generală
  • susţine sistemul imunitar şi pe cel nervos
  • susţine funcţionarea corectă a glandei tiroide
  • combate senzaţia de oboseală şi îmbunătăţeşte starea de spirit

 

Ingrediente

Clorură de potasiu, substanță pentru creșterea volumului: celuloză microcristalină, celuloză natrium - reticulată carboximetil; carbonat de potasiu, acid L-ascorbic, oxid de magneziu, acetat de DL-alfa-tocoferol, sulfat de zinc heptahidrat, fumarat de fier (II), selenit de sodiu, D-biotină, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, talc; nicotinamidă, stabilizator: alcool polivinilic; cholekalciferol, acetat de retinol, colorant: dioxid de titan; tiamină mononitrat, clorhidrat de piridoxină, agent umectare: polietilen glicol; D-pantotenat de potasiu, riboflavină, inositol, colină bitartrat, sulfat-pentahidrat de cupru (II), sulfat de magneziu monohidrat, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, crom picolinat (III), rutin, extracte de Rosa canina (fructe) într-o proporţie de 10:1, molibdat, sodiu, cianocobalamină.

 

Dozare

Administraţi 1/2 pastilă zilnic, preferabil înainte de masă.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 tab)
Vitamina A2750 mcg
Vitamina C120 mg
Vitamina D50 mcg
Vitamina E20 mg
Vitamina B110 mg
Vitamina B210 mg
Vitamina B325 mg
Vitamina B510 mg
Vitamina B610 mg
Vitamina B7300 mcg
Vitamina B9400 mcg
Vitamina B12250 mg
Calciu50 mg
Fier18 mg
Iod150 mcg
Magneziu50 mg
Zinc15 mg
Seleniu200 mcg
Cupru2 mg
Mangan2 mg
Crom200 mcg
Molibden15 mcg
Inosit10 mg
Colină Bitartrat10 mg
Recenzii clienți

Daily Vita-min 90 tab - Scitec Essentials

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Daily Vita-min 90 tab - Scitec Essentials
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
5999100002883
Grup de arome
natural
Înălțime
13.00 cm
Lățime
7.50 cm
Lungime
7.50 cm
Greutate brută
0.24 kg
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Tablete
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Daily Vita-min 90 tab - Scitec Essentials

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul