Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creavar - Top Secret

Creavar este creatină pură, de înaltă calitate, un amestec de Creapure, MagnaPower, creatină AAB 2:1. Acesta folosește cea mai pură formă de creatină într-un amestec de magneziu, leucină, extract de sfeclă roșie, citrulină PF și betaină HCL. Creavar ajută la cresterea masei musculare, sinteza de proteine, pentru a îmbunătăți puterea, performanța și facilitează regenerarea.

Indisponibil pe termen lung

Creavar: creatina care sprijină valoarea și îmbunătățirea forței musculare

Creavar este o creatină unică, un amestec de Creapure, MagnaPower, creatina AAB 2:1. Acesta utilizează cea mai pura forma de creatină amestecată cu magneziu, leucină, extract de sfeclă roșie, citrulină PF și betaină HCL, pentru câștiguri musculare maxime. Creatina este o substanță produsă în ficat și ce utilizează trei aminoacizi esențiali: arginina, glicina si metionina pentru "puterea" celulelor musculare și reciclarea energiei ATP. Spre deosebire de tipuri populare de creatină, Creavar imbunatateste creșterea masei musculare. Top Secret Nutrition's Creavar Premium Creatine este creatină de înaltă calitate, pură, conținând amino n-butirat pentru a asigura rezultate maxime.

 

Spre deosebire de creatina obișnuită, aceasta are avantajul efectelor diferitelor forme de creatină, mai mult decât atât, este îmbogățită cu un efect al creșterii musculare maxime. Această creatină Creavar oferă un nivel ridicat de energie, de creștere musculară și sinteză de proteine, pentru a îmbunătăți puterea, performanța; facilitează regenerarea. În plus, elimină oboseala din celulele musculare și aduce un plus de energie. Substanta ATP este folosită energie de către organism, contracția musculară se consumă și dispare. Au loc modificări ale ADP-ului și începeți să vă simțiți obosiți. ADP-ul nu poate fi utilizat ca sursă de energie iar organismul poate deține înmagazinată doar o cantitate limitată de ATP. Fosfatul din ADP asigură un aport de creatină în organism, capabil să creeze din nou ATP. Acest proces crește nivelul de ATP în mușchi, pentru a face față exercițiilor fizice timp de 4-30 secunde, mai mult decât atât, fără odihnă. Antrenamentul mai intens și mai lung construiește mai bine din nou musculatura, îmbunătățește puterea și capacitatea de a ridica greutăți.

 

creavar creatina unica

 

Studiile au aratat faptul că această creatină crește forța, rezistența și recuperarea în timpul antrenamentelor scurte și intense. În cazul în care energia ATP se micșorează, atunci intervine ADP iar creatina fosfat trasformă ADP înapoi în ATP. Nivelul ridicat de ATP sprijnă antrenamentul mai intens și mai des puteți avea rezultate mai rapide și mai vizibile. Energia care este rezultatul unei creșteri a ATP-ului extinde timpul de contracție musculară la 4-30 secunde, fără a fi nevoie să luați o pauză la antrenament.

 

Creavar și beneficiile sale

  • susține creșterea masei musculare
  • creșterea volumului celulelor musculare
  • regenerare mai rapidă după antrenament
  • sinteza eficientă a glicogenului
  • performanță musculară
 
  creavar creatina unica
 

Ingrediente

Acid citric, arome naturale și artificiale, acesulfam de potasiu, sucraloză.

 

Dozare

O linguriță de produs (6,7 g) se amestecă cu 200 ml de apă rece și se ia cu 15 minute înainte de antrenament și imediat după încheierea acestuia. Să nu se depășească 3 doze într-o zi. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (6,7 g)
Calorii 0 kcal
Total zaharide 1 g
Calciu 42 mg
Creavar Proprietary Blend 5781 mg
Creavar Creatine Matrix
Creapure-creatine monohydrate, Creatine MagnaPower (Creatine Magnesium Chelate) Creatine Alpha Amino Butyrate, Betaine HCI, Beet Root Extract (Beta vulgaris) High in Nitrates, Cinnulin PF (Cinnamomum burmannii) Bark Extract Containing Type a-Polymer, Rhodiola rosea Extract 3% Rosavins, Astragin (Panax notoginseng Root and Astragalus membranaceous Root Extract), Bioperine (Piper nigrum)

 

Atenție

Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă aveți probleme de sănătate, pentru utilizarea produsului, consultați medicul. Se depozitează într-un loc răcoros și uscat.

Recenzii clienți

Creavar - Top Secret

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creavar - Top Secret
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Creavar - Top Secret

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul