Creatine Black 202 g - MusclePharm

Evaluarea:
80 % of 100
80% (1)
Producător: MusclePharm

Creatine Black este o creatină multi-componentă de nouă generație, care dezvoltă forța musculară și crește performanța. Este îmbogățită cu arginină, Niagen și Bioperine, ceea ce garantează un antrenament intens și o regenerare rapidă a masei musculare. Crește nivelul de ATP, mărind în acelasi timp forța și sprijinind dezvoltarea musculară.

Indisponibil pe termen lung

Creatine Black - creatină multi-componentă pentru o performanță mai bună și o dezvoltare rapidă a mușchilor

Creatine Black este o creatină de nouă generație, care vă dezvoltă mușchii și vă mărește forța. Acest amestec all-in-one conține cele mai recente ingrediente dovedite științific pentru ajutorul oferit în antrenamentele de maximă intensitate și în regenerarea rapidă a mușchilor. Creatine Black crește producția ATP-ului la sportivi, mărește puterea, forța și dezvoltarea musculară.

          creatina Creatine Black

         

Creatine Black™ și ingredientele sale cheie:

  • Creatină HCL: Forma de creatină ce se dizolvă mai ușor decât monohidratul de creatină. Acest lucru poate duce la o absorbție mai bună și la o dozare mai mică. Creatina este în continuare suplimentul cel mai eficient și cel mai cercetat, ale cărui efecte (creșterea puterii, performanței, intensității antrenamentului și a mușchilor adevărați) au fost verificate științific și pe sportivi.
  • Creatină monohidrat: Creatina monohidrat este cea mai pură formă de creatină și servește ca o rezervă rapidă de energie(ATP) în timpul exercițiilor fizice. Aceasta susține creșterea intensității antrenamentelor și a dezvoltării masei musculare.
  • BioPerine - piper negru: Bioperine mărește semnificativ biodisponibilitatea diferitelor suplimente nutriționale prin creșterea absorbției.
  • Arginină: L-arginina sprijină fluxul sanguin dinspre și înspre mușchi. L-arginina ajută la debutul producției de proteine din organism. Aceasta contribuie în vindecarea rănilor, regenerarea țesuturilor la persoanele grav bolnave și culturiști.
  • Niagen NAD+: Niagenul menține și îmbunătățește sănătatea mitocondrială prin creșterea nivelelor de NAD+ și ajută la formarea de noi mitocondrii.

 

creatine black

 

Creatine Black și beneficiile sale

  • creatină multicomponentă
  • stimulează creșterea musculară
  • crește performanța și intensitatea în timpul antrenamentului
  • regeneră și protejează mușchii
  • îmbogățită cu arginină, Niagen NAD+ și Bioperine®

 

Ingrediente

Arome naturale și artificiale, spirulină (colorant), sucraloză (E955), silice (E551).

 

Mod de administrare

Amestecați 1 cupă (6,74 g) cu 240 - 300 ml de apă, sau cu băutura preferată și folosiți înainte, în timpul sau după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de mure)1 porție (6,74 g)
Calciu (silicat de calciu) 17 mg
Creatine Matrix
Creatină monohidrat 3 g
Creatină HCl 2 g
VasoFuel Matrix
L-arginină 500 mg
Glicină 500 mg
Niagen® (nicotinamidă ribozidă) 50 mg
Bioperine® extract din piper negru (Piper Nigrum) (fruct) 10 mg

 

Atenție

În atenția persoanelor alergice: Fabricat într-o fabrică în care se procesează și ouă, soia, crustacee, pește, nuci, grâu și arahide.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Nu depășiți doza zilnică recomandată. În cazul unor probleme de sănătate, consultați-vă medicul. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și cele care alăptează. NU LĂSAȚI LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Creatine Black 202 g - MusclePharm
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatine Black 202 g - MusclePharm
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul