Creatina Pure Creatine - Weider

0%
0% (0)
Producător: Weider

Creatina Pure Creatine este un monohidrat de creatină exclusiv cu puritate garantată și marca comercială înregistrată şi protejată Creapure ™. Este micronizată, are o structură foarte fină de cristale (pulbere), a cărei rezultatul este o utilizare maximă. Creatina susţine creșterea greutăţii corporale, îmbunătățește dezvoltarea forţei și rezistenţa musculară, îmbunătățește starea generală a organismului, precum și forța și capacitatea de antrenament.

Indisponibil pe termen lung

Creatina Pure Creatine – creatină monohidrat cu marca protejată Creapure™ care susţine creşterea masei musculare şi are un efect pozitiv asupra creşterii forţei şi a performanţei

Creatina Pure Creatine este o creatină exclusivă cu o puritate garantată, fabricată sub marca protejată Creapure ™. Materiile prime de cea mai înaltă calitate și puritate sunt folosite pentru a produce această creatină. Produsul final este testat cu HPLC pentru toți aditivii nedoriți (inclusiv: creatinină, diaciddiamidă, dihidrotriazină și sodiu). Creapure ™ este, de asemenea, numit " micronizat "- are o structură foarte fină de cristale (pulbere). Rezultatul este utilizarea maximă, care, în combinaţie cu o calitate superioară, asigură rezultate excelente.

 Creatina Pure Creatine - weider

 

Creatina este o componentă naturală a corpului uman și are ca scop principal furnizarea energiei în masa musculară. Acesta poate fi folosită foarte rapid ca sursă directă de energie pentru efort muscular, așa cum este şi în cazul de ATP. Este, de asemenea, un factor de eliminare a mediului acid de la mușchii de lucru, ceea ce duce la o mai bună regenerare și reînnoirea energiei. Suplimentarea regulată cu creatină ajută la creşterea greutăţii corporale curate, la îmbunătățirea forței musculare și a rezistenţei musculare, la îmbunătățirea stării generale a organismului și la creşterea rezistenței și a capacităţii de antrenament.

 

Creatina Pure Creatine şi beneficiile sale

  • 100% creatină monohidrat cu marca protejată  Creapure™
  • este micronizată – are o structură fină de cristale
  • are o utilizare excelentă
  • furnizează imediat energia
  • susţine formarea de ATP
  • susţine creşterea forţei şi a performanţei
  • are un efect pozitiv asupra performanţei fizice
  • susţine creşterea masei musculare şi accelerează regenerarea acesteia
 

Ingrediente

100% creatină monohidrat.

 

Dozare

Dizolvaţi o doză (5 g = 1 linguriţă) în 2 dcl de apă sau suc. Administraţi pe o perioadă de 6 săptămâni, după care recomandăm o pauză de 2-4 săptămâni.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (5 g)
Creatină monohidrat 5000 mg

 

Atenţie

Supliment alimentar. Potrivit în special pentru sportivi. Nu este potrivit pentru copii mici, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este destinat ca un substitut pentru o alimentaţie variată. A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Atenţionare alergeni: poate conţine urme de lactoză, gluten, soia şi ouă.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Creatina Pure Creatine - Weider
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina Pure Creatine - Weider
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul