Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina Mega Creatine 150 caps - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
100 %

Mega Creatine este creatină monohidrat 100% pură sub formă de capsule. Creatina este o componentă naturală a masei musculare, unde joacă un rol esenţial în transferul și menţinerea energiei. Susține creșterea forței și a masei musculare, o mai bună regenerare și performanță. Are un efect anti-catabolic și suprimă producția de acid lactic.

Stoc epuizat
Preț estimat 92,00 Lei

Mega Creatine – creatină monohidrat sub formă de capsule, ce susţine creşterea masei musculare, o mai bună regenerare şi creşterea forţei şi performanţei

Mega Creatine este creatină monohidrat 100% pură sub formă de capsule. Creatina este o componentă naturală a masei musculare, unde joacă un rol esenţial în transferul și menţinerea energiei. Datorită efectelor anabolice puternice, a devenit un supliment nutrițional foarte popular. Creatina monohidrat a început o revoluție în nutriţie sportivă la începutul anilor 90. deoarece a fost descoperită ca primul remediu natural cu efecte similare cu steroizii. Prin furnizarea creatinei monohidrat pure, mușchii voștri vor păstra mai multă creatină, stimulând creșterea și sporind puterea. Nici o altă substanță nu ajută mușchii să lucreze mai mult și mai greu. Unul dintre motive este acela că suprimă producția de acid lactic. 


mega creatine creatină scitec

 

Moleculele de creatină sunt furnizori de energie. Acestea cresc volumul celulelor și susţin sinteza proteinelor. Această modificare a conținutului determină o creștere semnificativă a masei musculare, a forței și a performanței. În afară de utilizare sportivă, creatina poate avea, de asemenea şi beneficii pentru sănătate (de exemplu, în sporturile de contact, reduce consecințele leziunilor cerebrale). Această moleculă este vitală, insuficienţa sa, din cauza absenței producției naturale, poate provoca boli grave.

 

Mega Creatine şi beneficiile sale

  • creatină monohidrat pură sub formă de capsule
  • susţine creşterea rapidă a forţei şi a masei musculare
  • are efect anabolic şi anti-catabolic
  • susţine regenerarea
  • susţine sinteza de proteine
  • susţine creşterea volumului de celule
  • susţine îmbunătăţirea performanţei

 

Ingrediente

MicronTec (creatină monohidrat micronizată), Carrier (stearat de magneziu), Gelatana (capsule).

 

Dozare

Pentru efectele benefice ale creatine se recomandă administrarea a 3-5 g de creatină zilnic, de aceea administraţi 3-5 capsule pe stomacul gol (în funcţie de greutatea dvs) zilnic cu o cantitate de apă suficientă. Ideal după un antrenament cu o masă bogată în carbohidraţi. Pentru furnizarea rezervelor suficiente de creatină în masă musculară este necesară administrarea acestui produs pe o perioadă de 30 de zile. 

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (5 caps)
Creatină monohidrat5000 mg
 din care creatină4420 mg

 

Atenție

Produsul nu poate înlocui complet o alimentaţie variată; administraţi doar pentru a suplimenta nutriția. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de administra acest produs. Doza recomandată nu trebuie depășită. Produsul nu trebuie utilizat ca un înlocuitor al unei diete variate. Produsul trebuie depozitat bine, nu la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, rece și întunecat.

Recenzii clienți

Creatina Mega Creatine 150 caps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina Mega Creatine 150 caps - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
728633107216
Grup de arome
natural
Înălțime
14.00 cm
Lățime
10.50 cm
Lungime
10.50 cm
Greutate brută
0.27 kg
Capsule
150 caps.
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Creatina Mega Creatine 150 caps - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul