Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cordyceps 700mg 90tbl - GymBeam

Producător: GymBeam

Cordyceps este un supliment nutriţional natural, cu multe efecte pozitive, cum ar fi o mai bună utilizare a ATP-ului şi oxigenului, dar deasemenea, este utilizat pentru tratarea cancerului şi pentru arderea grăsimilor. În plus susţine un sistem imunitar sănătos şi vitalitatea. Extractul de Cordyceps, se foloseşte pentru prevenirea şi tratarea tuturor tipurilor de boli de peste 1200 de ani în China şi Tibet și nu numai la sportivi.

Indisponibil pe termen lung

Cordyceps-ul: produs 100% natural pentru creşterea energiei, îmbunătăţirea imunităţii şi vitalității, care, se susţine că prelungeşte viața de mai mult de 1200 de ani

Cordyceps-ul este una dintre cele mai cunoscute şi mai rare ciuperci medicinale, care se folseşte în cultura de est şi în medicina tradiţională. În prezent, cunoaştem mai multe feluri de ciuperci Cordyceps, dar cea mai renumită este Cordyceps Sinensis. Chiar dacă are un aspect ciudat şi un nume interesant, este folosit de secole întregi în medicina chineză în ciuda faptului că este o colecţie extrem de rară şi greu de recoltat.

 

Această ciupercă este disponibilă pe omizi care trăiesc la altitudini mari în Tibet, Nepal, şi China şi din acest motiv a fost întotdeauna apreciată şi scumpă. Cu toate astea, a fost întotdeauna preţioasă, cel mai mult din cauza impactului pozitiv pentru sănătate, prevenirea şi tratarea bolilor.

 

Cordyceps-ul supliment alimentar din ciuperci

 

Este folosită ca o sursă de energie, pentru sănătate şi pentru tratamentul multelor boli. Se spune că prelungeşte viaţa. Cordyceps se diferă de alte ierburi chineze şi în faptul că este conceput atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, care caută un mijloc de întinerire şi creşterea nivelului de energie. Deasemenea este cunoscut ca un remediu împotriva slăbiciunii, oboselei, alteori este cunoscut ca un afrodisiac sau pentru tratarea impotenţei.

 

Cordyceps-ul și recordurile lui mondiale

Campionatul Mondial de atletism din Stuttgart, a fost dominat de sportive chineze, care au căştigat medalii de aur şi după o lună în Beijing au obținut trei recorduri mondiale. Toate testele anti-dopping au fost negative iar Federaţia Internaţională de atletism a confirmat recordurile lor mondiale. Secretul lor a fost ingredientul activ de cordyceps fără efecte adverse. De asemenea alţi chinezi, Wang Junxia, Qu Junxia şi Zhang Linli, sportivi olimpici au atins sub influenţa cordyceps-ului cinci recorduri internaţionale în alergat.

 

Cui îi este destinat Cordyceps-ul?

Cordyceps-ul este destinat tuturor persoanelor, indiferent de vărstă, sex, sau nivelul de activitate sportivă. Datorită faptului, că acesta a fost folosit de mai mult timp pentru tratamentul diferitelor boli, îl pot consuma şi persoane care nu practică sportul.

 

cordyceps-ul gymbeam

 

Cordyceps-ul este un supliment nutritiv sau mai degrabă un medicament?

În China şi Tibet această ciupercă magică este folosită de mai mult de 1200 de ani pentru puterea sa de vindecare. Chinezii vindecă orice tip de boală şi este recunoscut chiar de medicina tradiţională chineză precum şi medicina tibetiană. Şi asta nu este tot. Apariţia cordycepsului în medicină modernă confirmă efectele sale.

 

Cordycepsul, şi efectele acestuia în timpul exerciţiilor:

• Creşte valoarea de ATP: ATP-ul este energia stocată în muşchi, şi de asemenea cea prin care se eliberează pe termen scurt, cum este săritul sau alergatul. Unul din componentele active a cordycepsului este adenozina, acid nucleic, care este deasemenea o componenţă cheie a  ATP-ului. Potrivit unui studiu de la Universitatea de Ştiinţă şi Technologie din Hong Kong, acesta creşte capacitatea de a produce ATP, care mărește rezistenţa la ridicarea greutăţilor.

• Stimulează creşterea nivelului de testoteron: Testoteronul este un hormon cheie în promovarea creşterii muşchiului, şi Cordyceps-ul a fost frecvent utilizat pentru tratamentul disfuncţiilor sexuale şi ca stimulator de energie. În studii a fost dovedit , că aceste două fenomene sunt legate reciproc. Creşte nivelul de testoteron, creşte capacitatea de transport a masei musculare şi reproducere. 

• Îmbunătățește utilizarea oxigenului: Are potenţialul de a sprijini reducerea grăsimi şi de asemenea este cunoscut pentru beneficiile sale în creşterea performanţei. Multe studii au dovedit, că poate reduce bătăile inimi, ce sprijină capacitatea de antrenament mai intens şi mai lung. În funcţie de un alt studiu, în care pacienţii vârstnici au consumat cordyceps, a crescut capacitatea aerobică cu până la 9%.

• Sursă de alimente: Cordyceps-ul are efecte similare ca şi cofeina, dar fără efectele secundare ale nervozităţii sau incapacității de a dormi. Leagă receptorii de acelaşi fel ca și cofeina, oferă un sentiment al creşterii energiei. De asemenea studiul a constatat că pacienţii care suferă de oboseală, au raportat surpirnzător 92% îmbunătăţirea simptomelor lor în termen do 30 de zile.

  

Cordyceps-ul și beneficiile sale:

 • ajută la afecţiuni respiratorii, cum ar fii bronşita, pneumonia, astul şi tuberculoza. 
 • ajută la boli cardiovasculare, cum ar fii boli coronariene, arteroscleroza sau atacul de cord
 • ajută la boli organelor excretoare si de reproducere, ca cistita şi enurezis
 • acţionează împotriva slăbiciunii în general prin transpiraţie
 • ajută la boli de sânge, cum ar fi boala Verlhofova
 • ajută la reumatism, boli de imunitate
 • ameliorează bolile de rinichi cronice
 • are un efect pozitiv asupra prostatei
 • detoxifică organismul
 • acţionează îpotriva îmbătrănirii premature şi a pielii moi
 • calmează în situaţii de stres
 • are efecte anticancerigene şi reduce efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei
 • împotriva bolilor infecţioase
 • are efecte antibacteriene, antiimflamatorii şi antivirale• 
 

Compoziție

Cordyceps, fosfat de calciu, stearat de magneziu, capsulă gelatinoasă.

 

Dozare

2 x pe zi, 1-2 pastilă

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 pastilă
Cordyceps500 mg
 
Recenzii clienți

Cordyceps 700mg 90tbl - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Cordyceps 700mg 90tbl - GymBeam
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Cordyceps 700mg 90tbl - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul