Combat Protein Powder - MusclePharm

Evaluare:
85 % of 100
85 % (40)
Producător: MusclePharm

Combat Protein Powder sunt proteine multicomponente, cu un timp de absorbție prelungit, de până la 8 ore, care includ proteine cu absorbție lentă, medie și rapidă, precum și enzime digestive pentru a îmbunătăți digestia proteinelor și a utilizării acestora. 1 cupă conține până la 25 g de proteine din cinci surse diferite; în plus, sunt îmbunătățite și cu BCAA, glutamină și alți aminoacizi pentru o recuperare mai bună. 

Indisponibil pe termen lung

Combat Protein Powder: proteine multi-component, cu absorbție lentă, de până la 8 ore, cu 25 g de proteine, enzime digestive și aminoacizi

Proteinele Combat Powder sunt o multi-componentă cu absorbție lentă, de până la 8 ore, datorită conținutului de proteine cu digestie lenta, medie și rapida. În plus conțin enzimele digestive pentru îmbunătățirea digestiei proteinelor precum și utilizarea acestora. Pentru a maximiza cresterea masei musculare și pentru a asigura utilizarea corectă a proteinelor, Combat este alegerea potrivită. Acesta conține un amestec de proteine care au diferite intervale de eliberare, BCAA și glutamina pentru regenerarea intensă, precum retenția azotului, precum și un amestec digestiv care va asigura utilizarea eficientă a nutrienților. Mai mult decât atât, este ușor solubilă și are un gust extraordinar. Conține izolat proteic din zer parțial hidrolizat, cazeină micelară, concentrat proteic din zer, albuș de ou și un amestec de enzime digestive.

           

proteine combat

           

O cupă din acest produs unic conține până la 25 g de proteine de cea mai înaltă calitate. Componentele individuale sunt combinate cu precizie și furnizează toți aminoacizii necesari pentru creștere și regenerare optimă, iar în plus, are o cantitate mare de BCAA și glutamină. Are timpi diferiți de digestie și absorbție de proteine. Cele cinci componente garantează un proces continuu de alimentare timp de opt ore, alimentează corpul cu nutrienți. Combat Powder - este combinația perfectă dintre cele mai bune surse de proteine disponibile, aprovizionarea stabilă cu nutrienți pentru dezvoltarea masei musculare și creșterea rezistenței pentru timp de opt ore.

  

Combat Protein și ingredientele sale active

Izolat proteic din zer (WPI) este cea mai valoroasă sursă de proteine, care se absoarbe rapid. Proteinele din zer parțial hidrolizat sunt împărțite în peptide pentru a fi digerate cu viteză, iar mușchii sunt saturați rapid cu aminoacizi.
 
 
Concentrat de proteine din zer (WPC) este o sursă de proteine cu un număr mare de fracțiuni. Albumina de ou, sursă biologică de proteine de înaltă valoare, bogată în arginină și BCAA, care afectează în mod semnificativ nivelurile de hormoni din organism. Componenta enzimatică asigură o digestie excelentă și absorbția de proteine. BCAA și glutamina adăugate asigură recuperarea și construirea țesutului muscular. Doza de leucină sprijină puternic sinteza proteinelor și creșterea masei musculare. L-Glutamina promovează regenerarea țesutului și afectează în mod semnificativ funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar, mai ales într-un moment de efort fizic și psihic crescute. 
                         
                 
proteine combat
 

Proteine din zer parțial hidrolizate sunt proteine rapid scindată în peptidă și rapid absorbabilă; creând astfel forma cel mai rapid absorbabilă de proteine din zer, asigurarea alimentării imediate de aminoacizi pentru a construi masa musculară.

 

Cazeina micelară are proprietăți anti-catabolice indispensabile; din cauza timpului de digestie foarte lent poate furniza aminoacizi timp de mai multe ore, și proteja țesutul muscular de dezintegrare.

 

Albușul de ou are o biodisponibilitate ridicată, conținut ridicat în BCAA-uri și arginină, de asemenea, în mod semnificativ aceasta contribuie la producerea de hormoni și la construcția masei musculare.

 proteine combat

 

Amestecul de enzime digestive care descompun alimentele în tractul gastro-intestinal, astfel încât nutrienții sunt absorbiți în fluxul sanguin. Va furniza o doză de 60 mg de amestec de enzime digestive pentru a promova digestia și absorbția proteinelor continute eficiente; organismul nu poate absorbi componentele rămase neexplodate în tractul intestinal, astfel încât enzimele adăugate asigura o utilizare maximă a tuturor componentelor proteice ale produsului.

 

Extra doză de glutamină și BCAA mai mult decât atât, așa cum L-leucina, L-izoleucina, L-valina, aminoacizii, sunt esențiali pentru întreținerea, restaurarea și construirea țesutului muscular, stimulează sinteza proteinelor, si astfel și cresterea masei musculare. Datorită capacității sale de a suprima cortizolul, BCAA-urile pot încetini reacțiile catabolice BCAA. L-glutamina este un aminoacid care imbunatateste sistemul imunitar si promovează regenerarea.

 

Combat Protein și beneficiile sale

  • proteine multicomponente de calitate
  • proteinele hrănesc mușchii cu până la 8 ore
  • conține până la 25 g de proteine per doză
  • include proteine de eliberare pudră
  • conține enzime digestive
  • promovează creșterea musculară
  • îmbunătățește regenerarea
  • un gust rafinat


Mod de administrare

Se amestecă 1-2 cupe de produs cu 300 ml de apă, iar pentru rezultate optime, luați de două până la trei ori pe zi. Pentru un gust cremos, preparați cu lapte în loc de apă.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de banane)1 cupă (33,6 g)
Calorii 130 kcal
Calorii din grăsimi 20 kcal
Grăsimi 2,5 g
   din care saturate 1,5 g
Colesterol 110 mg
Sodiu 140 mg
Potasiu 160 mg
Carbohidrați 4 g
   din care fibre 1 g
   din care zaharuri 2 g
Proteine 25 g
Calciu 125 mg
Fier 0,45 mg
Combat Powder Proprietary Time Release System32 g
Amestec de proteine microfiltrate: (Concentrat din zer, izolat proteic din zer, zer hidrolizat, cazeină micelară, albuș de ou, L-glutamină, L-leucină, L-valină, L-izoleucină, alanină, lizină, arginină, glicină, histidină, tirozină, cistină, metionină, fenilalanină, prolină , serină, acid aspartic, treonină, triptofan).
Amestec de enzime digestive
Protează, Lactoză


Alte ingrediente

Inulină, arome naturale și artificiale, clorură de sodiu, acesulfam de potasiu, sucraloză, lecitină de soia, citrat de potasiu.


Atenție

Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați produsul în condiții uscate, la temperaturi sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și de ger. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

 

Produsul este fabricat în instalații, care, de asemenea, pot procesa ingrediente ca lapte, soia, ouă, crustacee, nuci, alune.

Detalii produs
EAN 752830193710
Vegetarian Da
Categoria principală Proteine multi-componente
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor Prelucrare diferită
Sursă proteică Multi-componentă
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Nu
Vegan Da
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Înălțime 27.00 cm
Lățime 19.00 cm
Lungime 19.00 cm
Greutate brută 2.10 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Proteine
Proteine pentru creșterea masei musculare

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Combat Protein Powder - MusclePharm
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Combat Protein Powder - MusclePharm
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

85 %
85 %
Scor mediu din 40 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
nu ma doare stomacul de la ele asa cum pateam de la altele si gustul e bun

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Produsul nu seamana deloc cu cel din poza de pe site sau cu cel original . "Putin dai,putin face!"

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul