Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colanți pentru femei Vertical Pink White - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
90 %

Colanții pentru femei Vertical Pink White sunt de culoare roz contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, se potrivesc fiecărui tip de fizic. Nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 72,90 Lei

Colanții pentru femei Vertical Pink White sunt simpli și de culoare roz și care vor fi partenerul preferat pentru orice activitate sportivă

Colanții pentru femei Vertical Pink White sunt de culoare roz contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, care este 88% poliester și 12% elastan, cu siguranță se potrivesc oricărui tip de fizic. Colații de damă Vertical nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere. În plus, sunt durabili și stabili, astfel încât la spălat să nu vă faceți griji.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSML
De la talie în jos93 cm96 cm98 cm
Talie neîntinsă64 cm68 cm72 cm
Talie întinsă86 cm90 cm94 cm
Recenzii clienți

Colanți pentru femei Vertical Pink White - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colanți pentru femei Vertical Pink White - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Greutate brută
0.25 kg
EAN
8520-1-xs
Cod HS
62046318
Lungime
20.00 cm
Lățime
2.00 cm
Înălțime
24.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Colanți pentru femei Vertical Pink White - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul