Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colagen hidrolizat - GymBeam

Evaluarea:
59 %

Colagenul hidrolizat, cu o pondere de 90% de proteine, este utilizat în principal în prevenirea și tratarea problemelor fizice, în special artrita și osteoporoza. Acesta reduce durerea tendoanelor articulare, reduce riscul inflamator, oferă elasticitate și regenerare oaselor, mușchilor, pielii, părului și unghiilor. Și chiar ajută la creșterea masei musculare, sprijină pierderea în greutate prin arderea grăsimilor, reface articulațiile și mărește elasticitatea arterială.

Indisponibil pe termen lung

Colagen hidrolizat cu 90% aport proteic pentru sprijinul regenerării musculare, oaselor, articulațiilor, tendoanelor, pielii, părului și unghiilor

Colagenul hidrolizat sunt proteine de origine animală, o parte naturală a organismelor vii, în țesutul conjunctiv și osos. Este blocul de bază a pielii, părului, unghiilor, oaselor, tendoanelor, articulațiilor și cartilajelor. Desi corpul uman îl produce în mod natural, odată cu creșterea vârstei, producția scade, ceea ce duce la o slăbire a structurilor celulelor și de exprimare a semnelor de îmbătrânire. Colagenul oferă elasticitate și regenerare. Colagenul hidrolizat care rezultă din procesul de hidroliză a colagenului, peptidele mai mari devin mai mici - peptide bioactive. [1] Acest lucru mărește digestibilitatea și gradul de utilizare a colagenului, care obține o valoare biologică ridicată.

  colagen hidrolizat gymbeam

 

Deoarece are o pondere de 90% în masa osoasă și este o componentă a ligamentelor, tendoanelor și articulatiilor, de multe ori el este o parte a nutriției în comun. Acesta este utilizat în principal în prevenirea și tratarea problemelor de mobilitate - tratamentul și prevenirea artritelor, tratamentul osteoporozei (subțierea oaselor), și eliminarea durerilor articulare [2] [3].

 

Importanța sa se vede în special la sportivi și oameni activi fizic, care au un stres deosebit de mare și care cauzează sistemului musculo-scheletic al sportivilor. Colagenul hidrolizat protejează și chiar ajută la câștigul în masă musculară, ajută la ameliorarea simptomelor artritei [4] [5] sprijină pierderea în greutate și arderea grăsimilor. De asemenea, îmbunătățește tonifierea și îngroșarea pielii, reface nivelul articulațiilor, sprijină tensiunea arterială [6], crește energia și restabilește funcțiile organelor. Colagenul hidrolizat are o importanță ridicată în ceea ce privește corectarea rapidă a pielii, mușchilor, oaselor și recuperarea după exerciții fizice. Ea poate promova atât concentrarea mentală, riscul inflamator redus, dar, de asemenea, poate îmbunătăți aspectul pielii.

 

colagen hidrolizat gymbeam

 

Cele mai mari beneficii ale colagenului

 • susține sănătatea și tinerețea pielii
 • regenerează țesuturile
 • promovează rezistența părului, îmbunătățește calitatea unghiilor și a rezistenței lor
 • încetinește semnele îmbătrânirii
 • sprijină funcțiile creierului
 • îmbunătățește simptomele artritei, tratează osteoporoza
 • eliminină durerile articulare și reduce riscul inflamator
 • contribuie la construirea funcțiilor musculare
 • îmbunătățește regenerarea
 • ajută la tractul digestiv
 • adâncește somnul
 

Colagenul hidrolizat și beneficiile sale

 • 100% colagen hidrolizat
 • compoziție pură, fără îndulcitori și arome
 • perfect absorbabil și ușor de digerat
 • se dizolvă perfect
 • raport ridicat de proteine și aminoacizi
 • ideal ca nutriție obișnuită
 • are gust plăcut și nu caracteristic colagenului
 • poate fi folosit în reducerea hipocalorică, în diete

 

Ingrediente

100% Colagen hidrolizat.

 

Dozare

Se adaugă 250-350 ml de apă sau lapte într-unul din shaker-ele noastre (mai puțin lichid utilizat, mai densă va fi băutura). Apoi se adaugă 1 linguriță (15 g) de produs, se agită, și puteți consuma. Luați de 1-3 ori pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționaleper 100 g
Valoare energetică 1579 kJ / 386 kcal
Grăsimi < 0,01 g
   din care grăsimi saturate < 0,01 g
Carbohidrați 0 g
   din care zaharuri 0 g
Proteine ≥ 90 g
Sodiu 0 g
Fibre 0 g

 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Se depozitează într-un loc uscat, sub 25°C A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

Colagen hidrolizat - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

59%
59%
Scor mediu din 5 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Colagen hidrolizat - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colagen hidrolizat - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Colagen hidrolizat - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul