BeastPink Corzi de sărit

Corzi de sărit de la producător BeastPink este o categorie de accesorii practice care vor fi cu siguranță apreciate de pasionații de fitness și nu numai. Adesea, acestea sunt folosite de boxeri, luptători MMA și pasionați de crossfit în rutinele lor de antrenament. Cu toate acestea, corzile de sărit nu sunt doar pentru sportivi, sunt potrivite pentru oricine dorește să aibă o condiție fizică bună, să-și îmbunătățească agilitatea, să slăbească sau să-și îmbunătățească explozivitatea.

 Afișați mai multe

În categoria corzi de sărit, veți găsi:

 • Corzi de sărit simple, care sunt o alegere excelentă pentru începători. Pentru început, o coardă de sărit cu mânere de plastic va fi suficientă pentru îmbunătățirea treptată. Apoi, puteți trece la o coardă de sărit din oțel, care oferă o aderență mai bună și o rotație mai rapidă. De asemenea, este potrivită pentru oricine dorește să învețe tehnica avansată de sărituri duble.
 • Corzile de sărit cu greutăți sunt ideale pentru utilizatorii avansați care stăpânesc deja noțiunile de bază și doresc să crească intensitatea antrenamentului. Cu toate acestea, începătorii le pot folosit și ei, deoarece oferă o rotație mai lentă, permițând mai mult timp pentru o mai bună coordonare generală a săriturii. Un mare avantaj este că ajută la întărirea încheieturilor și a antebrațelor.
 • Corzile de sărit smart pot fi numite reginele instrumentelor inteligente de fitness. Datorită funcțiilor lor inteligente, acestea pot număra săriturile individuale și pot măsura timpul total de antrenament. Cu ajutorul acestora, puteți menține cu ușurință motivația de vă îmbunătăți fără a fi împovărat de numărarea repetărilor sau de măsurarea timpului cu un alt instrument.
 • Corzile de sărit fără fir și-au câștigat reputația printre gadgeturile moderne de fitness. Nu au fir și sunt prevăzute doar cu mânere atașate de mingii care se mișcă și imită clasica rotație a unei coarzi de sărit. Avantajul acestora este că nu va trebui să eliberați jumătate din cameră doar pentru a avea suficient spațiu pentru un antrenament. În plus, nu veți deteriora niciun obiect care v-ar putea împiedica în timp ce săriți cu o coardă tradițională.

Cum să ajustați coarda de sărit:

După ce alegeți coarda de sărit adecvată, luați în considerare lungimea ideală. În cazul începătorilor, ar trebui să fie mai lungă pentru că o coarda de sărit mai lungă prelungește și timpul de leagăn, permițându-vă mai mult timp pentru coordonare. Următorii pași vor ajuta la ajustarea inițială a corzii de sărit:

 1. Stați pe coarda de sărit cu picioarele unul lângă celălalt.
 2. Prindeți ferm mânerele.
 3. Stați drepți și întindeți coarda de sărit de-a lungul corpului până la înălțimea umerilor.
 4. Lungimea corzii de sărit ar trebui să fie în mod ideal în linie cu axilele voastre.

După aceea, nimic nu vă împiedică să alegeți din gama noastră largă de corzi de sărit.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (9)
 2. BeastPink (1)
 3. Spokey (1)
Culoare
 1. roz (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
 1. Coardă de sărit Devotion Pink - BeastPink
  Coardă de sărit Devotion Pink - BeastPink
  91%
  91 % (7)
  24,90Lei

1 Produs