Clorhidrat de creatină - OstroVit

0%
0% (0)
Producător: OstroVit

Clorhidratul de creatină este o formă funcțională și foarte solubilă de creatină, care este deosebit de cunoscută în rândul sportivilor de forță, al celor care efectuează antrenamente HIIT și al celor care practică sporturi de echipă. Cu ajutorul unui aport zilnic de 3 g, creatina poate crește performanța sportivă în intervalele scurte de antrenament consecutive, ajutându-vă să obțineți cele mai bune rezultate posibile.

Stoc epuizat
Preț estimat 54,90Lei

Clorhidratul de creatină - o formă inovatoare și foarte solubilă de creatină pentru creșterea performanței în timpul intervalelor scurte de antrenament

Clorhidratul de creatină este o formă inovatoare de creatină în care aceasta din urmă este legată de acidul clorhidric. Produsul este foarte cunoscut în rândul sportivilor deoarece are capacitatea de a crește performanța sportivă în timpul intervalelor scurte consecutive de antrenament intens. Prin urmare, este foarte utilizat de către sportivii de forță, de cei care efectuează antrenamente HIIT și de jucătorii de sporturi de echipă pentru care viteza și sprintul sunt importante. Pentru a beneficia de efectele creatinei, trebuie să consumați cel puțin 3 g pe zi, ceea ce este perfect realizabil cu ajutorul acestui amestec.

 

Creatina este unul dintre cele mai cercetate suplimente nutritive și, datorită eficienței sale, vă poate oferi un avantaj competitiv neprețuit. Produsul se prezintă sub forma unui amestec foarte solubil, care are un gust răcoritor excelent.

    

Clorhidratul de creatină și beneficiile sale

  • este o formă inovatoare de creatină
  • ajută la creșterea performanței sportive pe durata intervalelor scurte de antrenament
  • este ușor de dizolvat și foarte solubil
  • este ideal pentru sportivii de forță, pentru cei care efectuează antrenamente HIIT și pentru jucătorii de sporturi de echipă
  • are un gust răcoritor
  • potrivit pentru persoanele vegane

   

Ingrediente

Clorhidrat de creatină (HCl), maltodextrină, arome, pulbere concentrată de morcov negru, îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu.

     

Mod de administrare

Dizolvați o porție de 5 g (3/4 lingură) în 300-350 ml apă într-un shaker. În zilele de antrenament, consumați o porție după antrenament, iar în zilele de odihnă, consumați o porție după ce v-ați trezit.

    

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale  1 porție (5 g)
Valori nutriționale 3000 mg
- din care creatină 2310 mg

   

Atenție

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), boabe de soia, alune, alte nucifere, semințe de susan, ovăz, ouă, fructe de mare, pește. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu consumați produsul ca înlocuitor al unei alimentații variate. Se recomandă o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați produsul dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele acestuia. Nu este recomandat persoanelor cu probleme renale. Produsul nu trebuie consumat de către copii, femei însărcinate sau care alăptează. A se păstra recipientul bine închis într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură de 15-25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Detalii produs
EAN 5903246225907
Fabricat în Polonia
Categoria principală Alte forme de creatină
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Pur
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Înălțime 10.00 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 10.00 cm
Lungime 10.00 cm
Greutate brută 0.35 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 24 buc.
Număr de bucăți pe palet 1536 buc.
Greutate netă 0.30 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Creatină
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Clorhidrat de creatină - OstroVit
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Clorhidrat de creatină - OstroVit
Rating-ul dvs
Aromă Gramaj (g) Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul