STRIX CLA şi HCA

CLA şi HCA de la producător STRIX Este o categorie de produse care conțin acid linoleic conjugat (CLA) și acid hidroxicitric (HCA). Aceștia sunt considerați arzători de grăsimi, fiind o alegere populară când pierdeți în greutate sau vă tonifiați mușchii. Acestea fiind spuse, sunt la fel de populari printre persoanele care se află la dietă de slăbit și caută moduri de a se simți mai sătui. Aceste suplimente funcționează cel mai bine în combinație cu antrenament și o dietă modificată și vă pot ajuta să obțineți rezultate generale chiar mai bune.

 Afișați mai multe

Ce este CLA și care sunt efectele sale?

CLA se numără printre acizii grași omega-6 și se găsește în mod natural în alimente precum carnea și produsele lactate. Dar se poate găsi și în suplimente alimentare într-o formă mai concentrată. Contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge și se numără printre arzătorii de grăsimi populari. În ciuda faptului că este un acid gras (grăsime), este capabil să ia parte la metabolism, afectând astfel procesul de ardere și depunere a grăsimii. Datorită acestor efecte, suplimentele care conțin CLA sunt folosite de multe ori pentru a susține pierderea în greutate. Este popular în special printre culturiștii care vor să scape de grăsimea subcutanată și în același timp să mențină cantitatea maximă de masă musculară.

Cum se administrează CLA?

De regulă CLA se administrează de 1-3 ori pe zi sub formă de capsule în timpul meselor sau înainte de antrenament. Aportul zilic recomandat variază între 3200-6400 mg de CLA.

Ce este HCA și care sunt efectele sale?

HCA este un produs chimic care se găsește în mod natural în plantele tropicale precum Garcinia cambogia. Acest compus biologic activ este apreciat pentru efectele sale asupra creșterii senzației de sațietate și a satisfacției cauzată de mâncat. Acest lucru poate face mai ușoară menținerea unui deficit caloric și mâncatul unor porții mai mici. Este și motivul principal pentru care se adaugă de obicei în suplimente alimentare complexe pentru favorizarea pierderii în greutate.

Cum se administrează HCA?

De regulă HCA se folosește de 1-3 pe zi în timpul perioadei de pre-antrenament sau cu 30-60 minute înainte de mese. O doză conține 500-1000 mg de HCA.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.