GYMQUEEN Ciocolată

Ciocolată de la producător GYMQUEEN - este o categorie plină de bunătăți delicioase care au cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Originea ciocolatei datează din anul 1502, când boabele de cacao care stau la baza oricărei ciocolate de calitate au fost folosite ca monedă de schimb. Cu toate acestea, ciocolata este, în prezent, privită mai ales ca o delicatesă, la care nici copiii, nici adulții nu îi pot rezista. Se mândrește cu un profil nutrițional fascinant și este bogată în nutrienți. Diferitele tipuri de ciocolată variază în conținutul său de cacao, care este completat suplimentar de alte ingrediente. Cu toate acestea, pudea de cacao este cea mai fascinantă. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că conține diverse substanțe care promovează sănătatea, cum ar fi polifenolii, care se numără printre antioxidanți.

 Afișați mai multe

Ciocolata conține chiar mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde sau vinul roșu. Ciocolata adevărată, însă, constă numai din unt de cacao, masă de cacao și zahăr. Ciocolata neagră trebuie să conțină cel puțin 35% cacao în substanță solidă. În cazul ciocolatei cu lapte, aceasta este de 25%, deoarece conține cel mai adesea lapte sub formă de praf. În plus, produsele din categoria noastră conțin ingrediente care își aduc gustul general și profilul nutrițional la un nivel cu totul nou.

Această categorie include:

  • picături de ciocolată – ideale pentru a face fursecuri, brioșe, glazură de ciocolată, musli de casă sau pentru aromatizarea iaurturilor și terciurilor;
  • batoane clasice de ciocolată – potrivite ca gustare în orice moment al zilei

Un lucru pe care aceste ciocolate îl au în comun este faptul că sunt îndulcite cu polioli, cel mai adesea cu maltitol, care atinge aproximativ 90% din puterea de îndulcire a zahărului, dar la doar jumătate din valoarea energetică. Un exemplu grozav este Fitcheat Protein Chocolate fără ulei de palmier. Se mândrește cu o formulă unică, care îi asigură conținutul ridicat de proteine. Acestea fiind spuse, crème de la crème este gustul său perfect delicios, pe care reușește să îl obțină și fără adaos de zahăr.

Dacă doriți să aflați mai multe date interesante despre această delicatesă, consultați articolul nostru: Ciocolata neagră – Care sunt beneficiile acesteia pentru sănătate și pierderea în greutate?

Descoperiți gama noastră largă de ciocolată, al cărei gust este întotdeauna un motiv pentru a zâmbi.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.