Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Chicken Tikka Masala 250 g - EatWater

Producător: Slim Pasta

Chicken Tikka Masala este mâncarea gata preparată cu orez dietetic, care conține cu până la 85% mai puține glucide decât orezul tradițional. Această combinație populară va încânta pe orice iubitor de mâncare indienă și în plus este în stadiul ready-to-go, așa că ajunge să-l încălziți și puteți consuma! În afară de confort, permiteți-vă și carbohidrați complecși și cantitatea ridicată de fibre, care vă satură perfect.

Indisponibil pe termen lung

Chicken Tikka Masala cu orez dietetic: mâncarea indiană gustoasă în lunchbox, plină de fibre, pe care doar o încălziți și consumați

Chicken Tikka Masala este mâncarea gata preparată în lunchbox, cu orez dietetic, care conține cu până la 85% mai puține glucide decât orezul tradițional. Această combinație populară va încânta pe oricare iubitor al mâncărurilor indiene și în plus este în stadiul ready-to-go, așa că ajunge să-l încălziți și puteți consuma! Scăpați de foamea de după antrenament și acordați-i corpului vostru exact ceea ce are nevoie. În afară de confort, permiteți-vă proteine de calitate și carbohidrați complecși în acest pachet practic de măncare gustoasă Chicken Tikka Masala! Mai mult de atât, nu conține aproape nici un fel de zaharuri și este o sursă excelentă de fibre.


Chicken Tikka Masala cu orez dietetic - gata preparat

Chicken Tikka Masala și beneficiile lui

  • mâncarea gata preparată pentru consum imediat
  • nu conține OMG-uri
  • conține carbohidrați complecși
  • este o sursă excelentă de fibre
  • satură perfect
 

Ingrediente

Orez din planta konjac 60% (Juroat® C) (apă, amidon, făină de konjac, sodiu, elementul de rigidizare: gumă de carob, vitamina C, vitamina E, beta-caroten), apă, ceapă 22%, pui prefiert 12% (carne de pui, ulei de floarea soarelui. amidon de tapioca), pastă de roșii 2%, piper coriandru, amidon de tapioca modificat, lapte de cocos, pastă de curry roșu 2% (usturoi, chili, iarbă de lămâie, sare, scoarță de copac de lămâie verde din California, șalotă), pudră de curry 1% (pudră de turmeric, semințe de muștar măcinate, sămânță de coriandru măcinată, pudră schinduf, sare, anason măcinat, chimen măcinat, chili măcinat, piper alb măcinat), sare, pudră de coriandru, extract de boia, acid citric, pudră de cardamon.

 

Cum trebuie preparat?

Pur și simplu introduceți în cuptorul cu microunde timp de 90 de secunde, sau încălziți în tigaie și puteți consuma.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (250 g)
Valoarea energetică 192 kJ / 46 kcal
Grăsimi 2 g
   din care grăsimi saturate 1 g
Carbohidrați 6 g
   din care zaharuri 0,5 g
Fibre 2 g
Proteine 1 g
Sare 0,4 g

 

Atenție

Depozitați într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, păstrați în frigider pentru cel mult 2 zile. Conține grâu și muștar.

Recenzii clienți

Chicken Tikka Masala 250 g - EatWater

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Chicken Tikka Masala 250 g - EatWater
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Chicken Tikka Masala 250 g - EatWater

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul