Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Centura de talie din neopren 25x110 cm albastră

Centura pentru șolduri din neopren cu dimensiunile de 25x110 cm (fără alungire) ajută la întărirea corpului și cu ajutorul căreia vei avea silueta de vis. În mod eficient ea sprijină procesul de ardere a grasimilor, menține corpul la temperatura optimă, ajută la excreția apei din celulele adipoase, care asigură reducerea circumferinței taliei. Mai mult decât atât, în cazul în care temperatura este scăzută, centura este o protecție eficientă a vezicii urinare și a rinichilor. Se închide cu ajutorul unui velcro.

Indisponibil pe termen lung

Centura pentru șolduri din neopren promovează arderea grăsimilor și protejează împotriva răcelii

Centura pentru șolduri din neopren cu dimensiuni de 25x110 cm (fără întindere), ajută la obținerea greutății de vis și, în același timp, vă protejează de răceli. Centura de fitness din neopren sprijină în mod eficient procesul de ardere a grăsimilor și păstrează în formă mușchii abdominali. Mai mult decât atât, în cazul în care vremea este răcoroasă, este folosită ca o protecție eficientă a vezicii urinare și rinichilor împotriva frigului. Deja, după o utilizare scurtă, veți putea observa efectul pierderii în greutate și creșterea elasticității pielii, vizibile cu ochiul liber. Centura trebuie să fie utilizată pentru exercițiile aerobică, gimnastică, jogging sau în timp ce mergeți. Ea este făcut din neopren și se curăță cu ușurință în apă călduță. Fără a se întinde, centura are o lungime de 100 cm și o lățime și 25 cm. Ea este foarte elastică și confortabilă.

  centura de neopren pentru slăbit

 

Centura din neopren și avantajele sale:

  • reduce rapid țesutul adipos excesiv
  • stabilizează coloanei vertebrale în zona sacrală
  • protejează eficient organele interne (in special rinichii), în special în timpul practicării sporturilor
  • conceput pentru bărbați și femei, în special pentru cei care duc o viață activă
  • se închide cu un velcro
  • solid cusută

 

Dimensiuni

110 x 25 cm ± 0,5 cm

Recenzii clienți

Centura de talie din neopren 25x110 cm albastră

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Centura de talie din neopren 25x110 cm albastră
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Centura de talie din neopren 25x110 cm albastră

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul