Cruga Biltong Carne uscată

Carne uscată de la producător Cruga Biltong - este o categorie care acoperă gustările populare, preparate după rețete moderne și tradiționale cu ajutorul marinatelor, condimentelor, dar și fără condimente. Asta înseamnă că puteți alege dintr-o gamă largă de produse de înaltă calitate de diferite tipuri. Desigur, există și gustul divin al cărnii de primă clasă care încântă papilele gustative. Oferta de carne include, de exemplu, carne de vită, pui, curcan, elan, ren și somon. Cel mai important atribut pe care îl au toate aceste cărnuri este conținutul lor ridicat de proteine, care ajunge până la 76,8 g la 100 g.

 Afișați mai multe

În plus, carnea uscată se mândrește cu un profil nutrițional excepțional, ceea ce o face delicatesa preferată a tuturor oamenilor din întreaga lume. Cea mai populară alegere este Beef Jerky, care este disponibilă și sub formă de baton cu un conținut scăzut de grăsimi. Carnea uscată este, prin urmare, delicatesa ideală pentru toți cei care adoră gustările sărate, dar care ar dori să se răsfețe cu alternativele lor mai sănătoase. În plus, o puteți lua cu voi oriunde mergeți, iar odată ce ați luat o mușcătură, veți ști că tocmai v-ați găsit tovarășul de călătorie fidel.

Veniți și alegeți din gama noastră largă de carne uscată și descoperiți motivul pentru care oamenii din întreaga lume par să nu se sature de ea. 

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Jerky (4)
 2. GymBeam (3)
 3. Renjer (3)
 4. Speyside Smokehouse (1)
 5. Cruga Biltong (1)
 6. Jack Links (1)
Aromă
 1. original (1)
 2. chilli (1)
Gramaj (g)
 1. 25 g (1)
 2. 16 x 25 g (1)
Formă
 1. Produse Alimentare (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Beef Jerky - Cruga Biltong
  Stoc epuizat
  Beef Jerky - Cruga Biltong
  100%
  100 % (2)

1 Produs