Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carne uscată de vită STM Paleo Energia - St. Marcus

Producător: St.Marcus
Evaluarea:
20 %

Carnea de vită uscată STM Paleo Energia este fără sorbat de potasiu, fără gluten și fără lactoză. Completează perfect doza de proteine într-un mod natural, si în plus, are un conținut scăzut de grăsimi. Este marinată timp de 24 de ore, uscată prin aer, proces urmat de culegerea și tăierea manuală. Datorită procesului natural de uscare, îşi păstrează toate substanțele nutritive și mineralele din carnea de vită!

Indisponibil pe termen lung

Carne de vită uscată STM Paleo Energia – furnizează într-un mod natural doza de proteine, avand un conţinut scăzut de grăsime, fără conservanţi 

Carnea de vită uscată STM Paleo Energia din gama mărcii St. Marcus este absolut fără sorbat de potasiu, fără gluten și fără lactoză. Completează perfect doza de proteine într-un mod natural, şi asta fără zahăr cu carne de vită. Carnea de vită din Marea Britanie cu proteine premium și un conținut scăzut de grăsime este marinată timp de 24 de ore și uscată prin aer într-un spaţiu controlat. Ulterior, este colectată manual și tăiată în bucăți gata pentru consum, care sunt nu numai impresionante de gustoase, dar sunt ambalate cu ingrediente nutritive şi benefice organismului, şi asta datorită procesului natural de uscare, care păstrează toate substanțele nutritive și minerale din carnea de vită! După deschidere, carnea de vită se depozitează într-un loc uscat și bine aerisit și se consumă în max. 5 zile.

           

Carne uscată de vită STM Paleo Energia - St. Marcus

            

Carne de vită uscată Chilli Beef Biltong

Această gustare este 100% picantă și cu un conţinut scăzut de grăsime conține 52 g de proteine la 100 g de carne, 5 g de grăsimi și doar 5 g de carbohidrați - fiind ideală dacă sunteți în căutarea unei plăceri sănătoase pentru a vă controla pofta de mâncare. O gustare avantajoasă, delicioasă şi nutritivă, bogată în proteine, pentru un consum imediat, de care vă puteţi bucura oricând în timpul zilei!

     

Ingrediente

Antricot de vită (de la 200 g la 100 de felii uscate), oțet de mere BIO, sare, ierburi și condimente, ardei iute.

            

Tabelul valori nutriţionale

Valori nutriționaleper 100g
Calorii 278 kcal
Grăsimi 5 g
Carbohidrați 5 g
Proteine 52 g
Sare 1,2 g

            

Carne de vită uscată Original Beef Biltong

Această gustare 100% originala și cu un conţinut scăzut de grăsime, conține 52 g de proteine la 100 g de carne, 5 g de grăsimi și doar 5 g de carbohidrați - ideală dacă sunteți în căutarea unei plăceri sănătoase pentru a vă controla apetitul. O gustare avantajoasă, delicioasă şi nutritivă, bogată în proteine, pentru un consum imediat, de care vă puteţi bucura oricând în timpul zilei!

      

Ingrediente

Antricot de vită (de la 200 g la 100 de felii uscate), oțet de mere BIO, sare, ierburi și condimente

            

Tabelul valori nutriţionale

Valori nutriționaleper 100g
Calorii 278 kcal
Grăsimi 5 g
Carbohidrați 5 g
Proteine 52 g
Sare 1,2 g

       

Carne de vită uscată Chilli Beef Sticks + Chia

Această gustare 100% condimentată și cu un conţinut scăzut de grăsime, conține 52 g de proteine la 100 g de carne, 5 g de grăsimi și doar 5 g de carbohidrați - ideală dacă sunteți în căutarea unei plăceri sănătoase pentru a vă controla apetitul. O gustare avantajoasă, delicioasă şi nutritivă, bogată în proteine, pentru un consum imediat, de care vă puteţi bucura oricând în timpul zilei!

          

Ingrediente

Carne de vită hrănită cu iarba britanică, oțet de mere natural, seminţe Chia, sare, frunze de stevia, ierburi și condimente 

           

Tabelul valori nutriţionale

Valori nutriționaleper 100g
Calorii 404 kcal
Grăsimi 20 g
Carbohidrați 3 g
Proteine 51 g
Sodiu 1 g
       

Aminoacizi BCAA

Valori nutriționaleper 100g
L-leucină 3,4 gl
L-izoleucină 1,2 g
L-valină 2,3 g
Recenzii clienți

Carne uscată de vită STM Paleo Energia - St. Marcus

Evaluarea globală a produsului

20%
20%
Scor mediu din 1 recenzie.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

20 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Carne uscată de vită STM Paleo Energia - St. Marcus

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Carne uscată de vită STM Paleo Energia - St. Marcus
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Carne uscată de vită STM Paleo Energia - St. Marcus

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul