Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bromelain - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Bromelain este o enzimă digestivă extrasă din ananas care susține digestia și descompunerea proteinelor. În plus, are efecte antiinflamatorii, ameliorează durerile articulare și musculare, regenerează rapid masa musculară după antrenamentele intense sau după accidentări.

Indisponibil pe termen lung

Bromelain – enzimă obținută din ananas care susține digestia și descompunerea proteinelor, ameliorând în același timp durerile articulare și musculare

Bromelain este o enzimă naturală care se obține din ananas. Susține procesele digestive și mai ales descompunerea proteinelor. Pentru dezvoltarea și obținerea unei performanțe optime, este ideal ca acest nutrient să fie administrat cât mai des posibil. Bromelain are efecte antiinflamatorii, ameliorează durerile articulare și musculare, regenerează rapid masa musculară după antrenamentele intense sau după accidentări.

          

Bromelain și beneficiile sale

  • o enzimă naturală obținută din ananas
  • susține digestia și descompunerea proteinelor
  • are efecte antiinflamatorii
  • ameliorează durerile musculare și articulare
  • susține recuperarea după accidente și umflături

          

Ingrediente

Bromelaina (din ananas), gelatină.

              

Mod de administrare

Se recomandă administrarea unei tablete de 2 x pe zi, în timpul mesei.

        

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (2 caps)
Bromelaina 500 mg

       

Atenție

Supliment nutritiv pentru sportivi. Nu este destinat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Nu poate înlocui o alimentație diversificată. Nu este destinat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu conține substanțe interzise. A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură de sub 25°C și ferit de razele directe ale soarelui. A se feri de îngheț. Producătorul nu este responsabil pentru orice daune cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

        

Informație alergeni: Produsul poate conține urme de lapte, soia, proteine din ouă, gluten, arahide, alune, pește și fructe de mare!

Recenzii clienți

Bromelain - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bromelain - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Bromelain - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul