Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Beta Alanina 120 g - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Beta alanina este un precursor al carnozinei și care oferă posibilitatea creşterii intensităţii și a duratei antrenamentului , precum și eliminarea acidului lactic și îmbunătățirea regenerării organismului. Susţine performanta, rezistenţa şi forţa. În plus, ajută la menținerea unui metabolism energetic echilibrat, buna funcționare a sistemului nervos și contribuie la reducerea oboselii și senzaţiei de epuizare.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 55,90 Lei

Beta Alanina vă oferă posibilitatea de a avea o performanţă fizică extraordinară şi antrenamente mai lungi şi mai intense

Beta-alanina și L-histidina sunt elementele constitutive ale dipeptidelor beta-alanil-L-histidină și, de asemenea, cunoscut sub numele de Carnozină. Rolurile sale principale sunt susţinerea eliberării antioxidanţilor, distrugerea radicalilor liberi și poate acționa ca un neurotransmițător. Carnozina este o parte importantă a mușchilor scheletici, și este concentrată în ţesuturile musculare rapide de tip II. Leagă H + și amână scăderea pH-ului, de aceea poate crește intensitatea și durata antrenamentului. Dacă, prin urmare, vom sprijini crearea de carnozină prin furnizarea componentelor sale specifice cu formula de beta-alanină, putem ajuta la creșterea capacității mușchilor de a distruge acidul lactic dăunător, şi în același timp îmbunătăţim atât regenerare organismului, precum și performanța sa.

 

beta-alanina scitec

 

În timpul antrenamentului, în special al unuia foarte intens, organismul acumulează cantități mari de ioni de hidrogen, ce creează un mediu acid în mușchi. Un astfel de mediu reduce capacitatea contracției musculare și reduce rapid performanța dvs. Incapacitatea de a menţine repetarea contracțiilor musculare puternice și împingerea corpului dincolo de limitele posibilităţilor, afectează și frânează starea de suprasarcină a mușchilor dvs, ceea ce este o condiție esențială pentru creșterea lor ulterioară. Prin menținerea pH-ului dorit în muşchi, veţi fi capabil să exercitaţi contracțiile puternice pentru o perioadă de timp mai lungă și, astfel, veţi obţine o creștere mai mare a masei musculare.

 

Beta-alanina şi beneficiile sale

  • ajută la menţinerea unui metabolsim energetic echilibrat
  • ajută la funcţionarea corectă a sistemului nervos
  • ajută la menţinerea unui metabolism corespunzător de proteine şi glicogen
  • ajută la creearea regulară a celulelor roşii din sânge
  • contribuie la combaterea oboselii şi a senzaţiei de epuizare

 

Ingrediente

Beta-alanină, L-histidină.

 

Dozare

1 doză este de 4 g (aproximativ 1 linguriță). În funcție de greutatea corporală, împărțiți 1-2 doze (4-8 g) în 4 porții egale și să le administraţi în mod uniform pe tot parcursul zilei. Doza zilnică optimă este de 50 mg per 1 kg greutate corporală (de exemplu, dacă persoana are 80 kg se calculează 80x50 = 4000 mg beta-alanină). Efectul maxim se manifestă după 2-4 săptămâni de administrare regulată.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (4 g)
Beta-alanină3600 mg
L-histidină400 mg

 

Atenţie

Produsul este contraindicat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este destinat să înlocuiască o dieta variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Depozitați într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de razele soarelui. A se feri de îngheț! Producătorul nu răspunde de daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Beta alanina poate provoca furnicături temporare pe suprafața pielii!

Atenţionare alergeni: Produsul a fost fabricat într-o unitate unde se prelucrează lapte, ouă, gluten, soia, arahide, alune, peşte şi crustacee!

Recenzii clienți

Beta Alanina 120 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Beta Alanina 120 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
EAN
5999100001190
Categoria principală
Întrebările clienților

Beta Alanina 120 g - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul