Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA + Glutamine Xpress 600 g - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
84 %

BCAA + Glutamine Xpress este combinația perfectă dintre aminoacizii glutamină și aminoacizii cu lanț ramificat - leucina, izoleucina și valina(adică BCAA), în raport de 1:1, fiind cei mai importanți aminoacizi pentru creșterea și regenerarea masei musculare. În plus, produsul este îmbogățit și cu taurină, pentru a reduce oboseala și epuizarea musculară.

Stoc epuizat
Preț estimat 128,00 Lei

BCAA + Glutamine Xpress - cei mai importanți aminoacizi pentru creșterea și regenerarea masei musculare

BCAA + Glutamine Xpress este o combinație de aminoacizi esențiali de glutamină și aminoacizi cu lanț ramificat - leucina, izoleucina și valina, adică BCAA. Acestea promovează creșterea și regenerarea musculară. BCAA sunt printre cei 9 aminoacizi esențiali din corpul uman, ceea ce înseamnă că organismul nu îi poate produce. Singura sursă a acestor aminoacizi este alimentația noastră zilnică sau suplimentele. BCAA-urile reprezintă 35% din stocul de aminoacizi esențiali ai proteinelor musculare.

 

bcaa + glutamine xpress scitec

 

Glutamina face parte din cele mai populare ingrediente active printre cercurile de sportivi. Nu poate să lipsească din această formulă. În plus, produsul BCAA + GLUTAMINE EXPRESS este îmbogățit si cu taurină. Combinația de doze mari de BCAA și glutamină în raportul de 1:1 ajută la regenerarea musculaturii în timpul antrenamentului la o intensitate ridicată și rezolvă problemele catabolismului muscular nedorit.

 

BCAA + Glutamine Xpress și beneficiile sale

  • sprijină creșterea masei musculare și a forței
  • accelerează regenerarea
  • reduce oboseala și epuizarea
  • reduce catabolismul
  • sprijină sistemul imunitar și metabolismul
  • îmbogățit cu taurină

 

Ingrediente

L-glutamină, L-leucină, L-izoleucină, L-valină, taurină; arome: kiwi, pepene galben, caise; îndulcitori: sucraloză, acesulfam-K; agent pentru reglarea acidului: acid citric anhidru; coloranți: riboflavină, E102, E131.

 

Mod de administrare

Amestecați o doză (12 g) de pudră BCAA + Glutamine Xpress cu 600 ml de apă. Consumați zilnic, aproximativ aproape de antrenement/în timpul antrenamentului sau între mese.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (12g)
Glutamină5000 mg
Taurină300 mg
BCAA5000 mg
L-leucină2500 mg
L-izoleucină1250 mg
L-valină1250 mg

 

Atenție

Produs alimentar pentru cerințele nutriționale ale efortului muscular intens, în special pentru sportivi. Destinat alimentației speciale - potrivit pentru sportivi. A se păstra departe de copii! Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Păstrați-l într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de 5-25 grade C. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea și depozitare incorecte ale produsului. În cazul unor probleme de sănătate, înainte de a lua, consultați medicul.

Recenzii clienți

BCAA + Glutamine Xpress 600 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:BCAA + Glutamine Xpress 600 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
17.00 cm
Lățime
12.00 cm
Lungime
12.00 cm
Greutate brută
0.78 kg
Cod HS
21069092
EAN
5999100000032
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Formă
Pudră
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

BCAA + Glutamine Xpress 600 g - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul