Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

Producător: Optimum Nutrition
Evaluarea:
100 %

Batonul proteic Protein Bar este produs dintr-un amestec de proteine din lapte și conține până la 20 g de proteine. Veți aprecia conținutul ridicat de fibrecantitatea redusă de carbohidrați și faptul că nu are zahăr adăugat. Este ideal să fie consumat drept sursă rapidă de proteine,  pentru o creștere eficientă a masei musculare. 

 

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 10,90 Lei

Batonul proteic Protein Bar are un conținut ridicat de proteine și un gust excelent, fără adaos de zahăr

Batonul proteic Protein Bar este o gustare fitness, care conține până la 20 g de proteine. Este produs dintr-un amestec de proteine din lapte și are un conținut ridicat de fibre. Batonul este glazurat cu ciocolată amăruie și biluțe crocante, ceea ce îi oferă un gust și mai delicat. Dacă sunteți în căutarea unei surse rapide de proteine după un antrenament sau în orice moment al zilei, batonul Protein Bar este soluția perfectă pentru voi.

 

Baton Proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

 

Batonul proteic Protein bar și avantajele sale:

  • conține până la 20 g de proteine
  • este produs dintr-un amestec de proteine din lapte
  • este acoperit cu ciocolată amăruie și biluțe crocante
  • este ideal ca o sursă de proteine în orice moment al zilei 

 

Ingrediente:  

 

Aromă ciocolată cu caramel: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)), glazură proteică cu ciocolată amăruie (18%) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), un strat cu aromă de caramel (10%) (umectant (glicerină), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de cocos, lapte praf degresat, colorant (E150a - caramel), emulgator (lecitină de soia), arome naturale, sare), umectant (glicerol), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligosacharid, biluțe crocante de soia și cacao 5%, (izolat proteic din soia, cacao, pudră, amidon), biluțe crocante de soia (5%) (izolat proteic de soia, amidon, sare), polidextroză, izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, clorură de sodiu, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).

Alergeni: Alergenii sunt marcați cu litere îngroșate în compoziția produsului. Poate conține gluten, ouă, nuci și arahide.

 

Aromă unt de arahide: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic hidrolizat din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)), glazură proteică cu ciocolată amăruie (15%) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), umectant (glicerol), strat cu aromă de caramel (9%) (umectant (glicerol), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de nucă de cocos, lapte praf degresat, agent colorant (E150a-caramel), emulgator (lecitina de soia), arome naturale, sare), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligozaharidă, apă, biluțe crocante de soia (5%) (izolat proteic de soia, amidon, sare), polidextroză, bucăți de arahide prăjite (3%), izomaltooligozaharide, făină de arahide, clorură de sodiu, aromă (arahide) antioxidant (extract bogat în tocoferoli).
 
Alergeni: Alergenii sunt marcați cu litere îngroșate, în lista de ingrediente a produsului. Poate conține gluten, ouă, nuci și arahide.

 

Aromă rocky road: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic hidrolizat din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)), glazură proteică cu ciocolată amăruie (18 %) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), un strat cu aromă de caramel (11 %) (umectant (glicerol), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de nucă de cocos, lapte praf degresat, cacao pudră, emulgator (lecitina de soia), arome naturale, clorură de sodiu), umectant (glicelor), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligozaharidă, biluțe crocante de cacao și soia (5%) (izolat proteic de soia, amidon, sare), polidextroza, izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, clorură de sodiu, bucăți de zmeură liofilizate, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).

Alergeni: Alergenii sunt marcați cu litere îngroșate, în lista de ingrediente a produsului. Poate conține gluten, ouă, nuci și arahide.

 

Aromă biscuite cu caramel: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic hidrolizat din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)),, glazură proteică cu ciocolată amăruie (17 %) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), un strat cu aromă de caramel (10 %) (umectant (glicerol), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de nucă de cocos, lapte praf degresat, cacao pudră, emulgator (lecitina de soia), arome naturale, clorură de sodiu), umectant (glicelor), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligozaharidă, biluțe crocante de cacao și soia (6,3 %) (izolat proteic de soia, cacao pudră, amidon), polidextroza, bucăți de migdale (3 %), izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, clorură de sodiu, bucăți de zmeură liofilizate, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).

Alergeni Alergenii sunt marcați cu itere îngroșate, în lista de ingrediente a produsului - lapte și soia. Poate conține nuci și arahide.

 

Mod de administrare

Porția zilnică recomandată este de 1 baton pe zi. 

 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă ciocolată caramel)1 porție (60 g)în 100 g
Valoare energetică849 kJ / 203 kcal1415 kJ / 338 kcal
Grăsimi5,8 g9,7 g
din care grăsimi saturate3,3 g5,5 g
Carbohidrați19 g31 g
din care zaharuri1,5 g2,5 g
Proteine20 g34 g
Sare0,42 g0,69 g
Fibre6,4 g11 g

 

Valori nutriționale (aromă unt de arahide)1 porție (62 g)în 100 g
Valoare energetică866 kJ / 207 kcal1396 kJ / 334 kcal
Grăsimi6 g9,8 g
din care grăsimi saturate3,1 g5 g
Carbohidrați19 g31 g
din care zaharuri1,7 g2,7 g
Proteine20 g32 g
Sare0,55 g0,88 g
Fibre7,2 g12 g

 

Valori nutriționale (aromă rocky road)1 porție (60 g)în 100 g
Valoare energetică846 kJ / 202 kcal1411 kJ / 337 kcal
Grăsimi5,9 g9,8 g
din care grăsimi saturate3,3 g5,5 g
Carbohidrați19 g31 g
din care zaharuri1,5 g2,5 g
Proteine20 g34 g
Sare0,5 g0,83 g
Fibre6,5 g11 g

 

Valori nutriționale (aromă biscuiți și cremă)1 porție (60 g)în 100 g
Valoare energetică882 kJ / 211 kcal1470 kJ / 351 kcal
Grăsimi7,9 g13 g
din care grăsimi saturate3,5 g5,9 g
Carbohidrați11 g18 g
din care zaharuri3,7 g6,2 g
Proteine20 g33 g
Sare0,36 g0,60 g
Fibre14 g23 g

 

Valori nutriționale (aromă biscuite și caramel)1 porție (60 g)
Valoare energetică201 kcal
Grăsimi5,6 g
din care grăsimi saturate3,2 g
Carbohidrați19 g
din care zaharuri1,5 g
Proteine20 g
Fibre6,4 g

 

Atenție

 

Aliment cu îndulcitori. Potrivit pentru sportivi. Nu este destinat ca un substitut pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Depozitați într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Recenzii clienți

Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 7 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
5.00 cm
Lățime
1.50 cm
Lungime
15.00 cm
Greutate brută
0.06 kg
Grup de arome
caramel
Număr de bucăți per pachet
10 buc.
Număr de bucăți pe palet
4320 buc.
Greutate netă
0.06 kg
Cod HS
Transport
EAN
5060469987958
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Transport
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Produse Alimentare
Categoria legală a produsului
Produse alimentare
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul