Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

Evaluare:
100 % of 100
100 % (9)
Producător: Optimum Nutrition

Batonul proteic Protein Bar este produs dintr-un amestec de proteine din lapte și conține până la 20 g de proteine. Veți aprecia conținutul ridicat de fibrecantitatea redusă de carbohidrați și faptul că nu are zahăr adăugat. Este ideal să fie consumat drept sursă rapidă de proteine,  pentru o creștere eficientă a masei musculare. 

 

Indisponibil pe termen lung

Batonul proteic Protein Bar are un conținut ridicat de proteine și un gust excelent, fără adaos de zahăr

Batonul proteic Protein Bar este o gustare fitness, care conține până la 20 g de proteine. Este produs dintr-un amestec de proteine din lapte și are un conținut ridicat de fibre. Batonul este glazurat cu ciocolată amăruie și biluțe crocante, ceea ce îi oferă un gust și mai delicat. Dacă sunteți în căutarea unei surse rapide de proteine după un antrenament sau în orice moment al zilei, batonul Protein Bar este soluția perfectă pentru voi.

 

Baton Proteic Protein Bar - Optimum Nutrition

 

Batonul proteic Protein bar și avantajele sale:

  • conține până la 20 g de proteine
  • este produs dintr-un amestec de proteine din lapte
  • este acoperit cu ciocolată amăruie și biluțe crocante
  • este ideal ca o sursă de proteine în orice moment al zilei 

                                                                                 

Ingrediente:                                             

                                                 

Aromă ciocolată cu caramel: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)), glazură proteică cu ciocolată amăruie (18%) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), un strat cu aromă de caramel (10%) (umectant (glicerină), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de cocos, lapte praf degresat, colorant (E150a - caramel), emulgator (lecitină de soia), arome naturale, sare), umectant (glicerol), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligosacharid, biluțe crocante de soia și cacao 5%, (izolat proteic din soia, cacao, pudră, amidon), biluțe crocante de soia (5%) (izolat proteic de soia, amidon, sare), polidextroză, izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, clorură de sodiu, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).

Alergeni: Alergenii sunt marcați cu litere îngroșate în compoziția produsului. Poate conține gluten, ouă, nuci și arahide.

 

Aromă unt de arahide: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic hidrolizat din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)), glazură proteică cu ciocolată amăruie (15%) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), umectant (glicerol), strat cu aromă de caramel (9%) (umectant (glicerol), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de nucă de cocos, lapte praf degresat, agent colorant (E150a-caramel), emulgator (lecitina de soia), arome naturale, sare), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligozaharidă, apă, biluțe crocante de soia (5%) (izolat proteic de soia, amidon, sare), polidextroză, bucăți de arahide prăjite (3%), izomaltooligozaharide, făină de arahide, clorură de sodiu, aromă (arahide) antioxidant (extract bogat în tocoferoli).
                                                    
Alergeni: Alergenii sunt marcați cu litere îngroșate, în lista de ingrediente a produsului. Poate conține gluten, ouă, nuci și arahide.

 

Aromă rocky road: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic hidrolizat din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)), glazură proteică cu ciocolată amăruie (18 %) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), un strat cu aromă de caramel (11 %) (umectant (glicerol), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de nucă de cocos, lapte praf degresat, cacao pudră, emulgator (lecitina de soia), arome naturale, clorură de sodiu), umectant (glicelor), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligozaharidă, biluțe crocante de cacao și soia (5%) (izolat proteic de soia, amidon, sare), polidextroza, izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, clorură de sodiu, bucăți de zmeură liofilizate, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).

Alergeni: Alergenii sunt marcați cu litere îngroșate, în lista de ingrediente a produsului. Poate conține gluten, ouă, nuci și arahide.

 

Aromă biscuite cu caramel: amestec de proteine din lapte (izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic hidrolizat din zer (lapte), emulgator (lecitină de soia)),, glazură proteică cu ciocolată amăruie (17 %) (masă de cacao, concentrat proteic din zer (lapte), unt de cacao, îndulcitor (maltitol), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie), un strat cu aromă de caramel (10 %) (umectant (glicerol), îndulcitor (maltitol), maltodextrină, fructooligozaharide, ulei de nucă de cocos, lapte praf degresat, cacao pudră, emulgator (lecitina de soia), arome naturale, clorură de sodiu), umectant (glicelor), îndulcitori (sorbitol, eritritol, sucraloză), fructooligozaharidă, biluțe crocante de cacao și soia (6,3 %) (izolat proteic de soia, cacao pudră, amidon), polidextroza, bucăți de migdale (3 %), izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, clorură de sodiu, bucăți de zmeură liofilizate, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).

Alergeni Alergenii sunt marcați cu itere îngroșate, în lista de ingrediente a produsului - lapte și soia. Poate conține nuci și arahide.

 

Mod de administrare

Porția zilnică recomandată este de 1 baton pe zi. 

     

                                                                      

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă ciocolată caramel)1 porție (60 g)în 100 g
Valoare energetică 849 kJ / 203 kcal 1415 kJ / 338 kcal
Grăsimi 5,8 g 9,7 g
din care grăsimi saturate 3,3 g 5,5 g
Carbohidrați 19 g 31 g
din care zaharuri 1,5 g 2,5 g
Proteine 20 g 34 g
Sare 0,42 g 0,69 g
Fibre 6,4 g 11 g

 

Valori nutriționale (aromă unt de arahide)1 porție (62 g)în 100 g
Valoare energetică 866 kJ / 207 kcal 1396 kJ / 334 kcal
Grăsimi 6 g 9,8 g
din care grăsimi saturate 3,1 g 5 g
Carbohidrați 19 g 31 g
din care zaharuri 1,7 g 2,7 g
Proteine 20 g 32 g
Sare 0,55 g 0,88 g
Fibre 7,2 g 12 g

 

Valori nutriționale (aromă rocky road)1 porție (60 g)în 100 g
Valoare energetică 846 kJ / 202 kcal 1411 kJ / 337 kcal
Grăsimi 5,9 g 9,8 g
din care grăsimi saturate 3,3 g 5,5 g
Carbohidrați 19 g 31 g
din care zaharuri 1,5 g 2,5 g
Proteine 20 g 34 g
Sare 0,5 g 0,83 g
Fibre 6,5 g 11 g

 

Valori nutriționale (aromă biscuiți și cremă)1 porție (60 g)în 100 g
Valoare energetică 882 kJ / 211 kcal 1470 kJ / 351 kcal
Grăsimi 7,9 g 13 g
din care grăsimi saturate 3,5 g 5,9 g
Carbohidrați 11 g 18 g
din care zaharuri 3,7 g 6,2 g
Proteine 20 g 33 g
Sare 0,36 g 0,60 g
Fibre 14 g 23 g

 

Valori nutriționale (aromă biscuite și caramel)1 porție (60 g)
Valoare energetică 201 kcal
Grăsimi 5,6 g
din care grăsimi saturate 3,2 g
Carbohidrați 19 g
din care zaharuri 1,5 g
Proteine 20 g
Fibre 6,4 g

 

Atenție

    

Aliment cu îndulcitori. Potrivit pentru sportivi. Nu este destinat ca un substitut pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Depozitați într-un loc  uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 5060469987958
Amestec Mix
Categoria principală Batoane proteice
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Nu
Vegan Nu
Formă Produse Alimentare
Cod HS 18063100: -- Plnené
Categoria legală a produsului Produse alimentare
Fabricat în EU
Înălțime 5.00 cm
Lățime 1.50 cm
Lungime 15.00 cm
Greutate brută 0.06 kg
Număr de bucăți per pachet 10 buc.
Număr de bucăți pe palet 4320 buc.
Greutate netă 0.06 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Gustări proteice

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

100 %
100 %
Scor mediu din 9 recenzii.
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Deci, aceste batoane de la Optimum Nutrition sunt probabil cele mai delicioase pe care le-am gustat vreodată, cinci arome diferite și fiecare este minunat. Batoanele sunt cu glazură de ciocolată caldă neagră, în interior sunt moi, spumoase și suple, puțin crocante. Umplute cu bile crocante de caramel și soia. De asemenea, are un conținut ridicat de proteine pentru o bară atât de gustoasă, până la 20 g pe bară. Baza este o umplutură din 4 surse de proteine din lapte, deci nu este foarte potrivită pentru persoanele cu intoleranță la lactoză sau alergie la proteinele din lapte. De asemenea, conține urme de nuci, ouă și gluten, așa că, dacă nu aveți alergie, vă puteți răsfăța cu această delicatesă.

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Gramaj (g) Evaluare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul