Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic Oh Yeah! 45 g - ISS research

Producător: ISS Research

Batonul proteic Oh Yeah! se remarcă printr-un gust inegalabil şi un conţinut de 14 g de proteine de calitate, grăsimi benefice (CLA, EFA), conţinut scăzut de zahăr şi fără grăsimi transAcest baton fără gluten este fabricat din ingrediente de calitate superioară cu bucăţi de alune glazurate în caramel şi ciocolată cu lapte! Este absolut delicios şi nutritiv.

Indisponibil pe termen lung

Oh Yeah! - un baton proteic fără gluten, nu numai delicios, dar şi cu un conţinut de 14 g de proteine şi grăsimi benefice 

Oh Yeah! este un nou baton proteic care se remarcă prin gustul său. Şi nu doar atât! Conţine 14 g de proteine de calitate, grăsimi benefice (CLA, EFA), are un conţinut scăzut de zahăr şi fără grăsimi trans!  Este mult mai mult decât un baton aromatizat. Batonul fără gluten Oh Yeah! este fabricat din ingrediente de calitate superioară cu bucăţi de alune glazurate în caramel şi ciocolată cu lapte! Este absolut delicios şi nutritiv.

 

Oh Yeah! - baton proteic oh yeah nutrition

 

Oh Yeah şi beneficiile sale

  • un baton proteic delicios
  • se poate servi ca o gustare delicioasă
  • conţine 14 g de proteine
  • nu conţine grăsimi trans
  • are un conţinut minim de zahăr
  • este fără gluten
 

Ingrediente

Aroma de Chocolate & Caramel: arahide, amestec de proteine [(OhYeah! Un amestec care conţine izolat proteic din zer, izolat proteic de soia, izolat proteic din lapte, concentrat proteic din lapte, cazeinat de calciu), gelatină hidrolizată], glazură de ciocolată (lichior de ciocolată, maltitol, unt de cacao, caseinat de sodiu, grăsime din lapte, emulgator lecitină din soia, sucraloză, arome artificiale, vanilina, vanilie, sare), caramel (zahăr, sirop de porumb, lapte praf degresat, sirop de maltitol, unt de cacao, amidon de porumb, unt, sucraloză, emulgator lecitină din soia, arome naturale și artificiale), soia, glicerină, făină de arahide, ulei de palmier, lecitină de soia (emulgator), arome naturale și artificiale, sare, sucraloză, unt de migdale, conservant sorbat de potasiu.

Conţine grâu, migdale, arahide, lapte, soia şi este fabricat în spaţii unde se prelucrează nuci.

 

Mod de administrare

Se pot consuma 1-3 batoane pe zi - pentru furnizarea nutrienţilor necesari în timpul antrenamentului sau înlocuirea unei mesei, oricând în timpul zilei.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 baton(45 g)
Calorii 180 kcal
Calorii din grăsimi 80 kcal
Grăsimi 9 g
   din care grăsimi saturate 4 g
   din care grăsimi trans 0 g
   din care grăsimi polinesaturate 2 g
   din care grăsimi mononesaturate 3 g
Colesterol 5 mg
Sodiu 65 mg
Potasiu 70 mg
Carbohidraţi 19 g
   din care fibre 1 g
   din care zaharuri 8 g
   din care zaharuri din alcool 7 g
Proteine 14 g
Recenzii clienți

Baton proteic Oh Yeah! 45 g - ISS research

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic Oh Yeah! 45 g - ISS research
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton proteic Oh Yeah! 45 g - ISS research

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul