Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic Nitro-Tech Crunch - MuscleTech

Producător: MuscleTech
Evaluarea:
25 %

Nitro-Tech Crunch Bar este un baton proteic cu un conţinut ridicat de proteine din surse premium, cu conţinut minim de zahăr, fără grăsimi trans sau gluten. Acest baton cu o valoare biologică înaltă conţine 22 g de proteine de calitate superoară şi 5 g de fibre.  Are un gust deosebit şi poate fi servit ca o gustare excelentă.

Indisponibil pe termen lung

Nitro-Tech Crunch Bar - un baton proteic excelent cu 22 g proteine de calitate, în care nu găsiţi gluten, grăsimi trans sau zahăr în exces

Nitro-Tech Crunch Bar este un baton proteic care conţine 22g de proteine de calitate superioară şi 5g de fibre. Proteinele din acest baton provin dintr-o proteină revoluționară din zer Nitro-Tech şi au o valoare biologică crescută. Nu conţine gluten, trans grăsimi şi zahăr în exces. Batonul conţine doar 7g de grăsimi, având o cantitate mică de zahăr şi polioli. Datorită compoziţiei sale unice, batonul Nitro-Tech este alimentat cu ingrediente puternice care sunt necesare creșterii musculare masive. Acest baton proteic are un gust deosebit şi datorită conţinutului scăzut de zahăr îl puteţi savura fără remușcari.


nitro tech crunch bar - baton proteic

Nitro-Tech Crunch Bar şi beneficiile sale

 • un baton proteic delicios
 • conţine 22 g de proteine
 • conţine proteine din zer
 • conţine 5 g de fibre
 • conţine numai arome naturale
 • are un conţinut scăzut de zahăr şi grăsimi
 • nu conţine gluten și nici grăsimi trans 

 

Ingrediente

Aromă chocolate chip cookie dough: amestec proteic premium (izolat proteic din zer (lapte), concentrat din zer (lapte), izolat proteic de lapte), izomalt-oligozaharide, glicerină vegetală, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), izolat proteic de soia, maltitol, zahăr, apă, cacao (prelucrate pe baza regulilor), mono- și digliceride, arome naturale, sare, lecitină de soia, acid citric, zer (lapte), colorant (beta-caroten), vitamina A palmitat, sorbat de potasiu, amidon de tapioca, migdale, arahide, sucraloză.

 

Mod de administrare

Consumaţi batonul ca înlocuitor al unei mese, între mese sau după antrenament. După desfacerea ambalajului consumaţi imediat.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă de chocolate chip cookie dough)baton(65 g)
Valoare energetică 1000 kJ / 240 kcal
Lipide 7 g
   din care grăsimi saturate 4 g
   din care grăsimi trans 0 g
Carbohidraţi 24 g
   din care fibre 5 g
   din care zaharuri 5 g
   din care zaharuri din alcool 3 g
Proteine 22 g
Colesterol 22 mg
Sodiu 350 mg

 

Atenţie

Nu este indicat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Respectaţi doza zilnică recomandată. Suplimentele nutritive nu sunt indicate înlocuirii alimentaţiei diversificate şi stilului de viaţă sănătos. 

Atenţionare alergeni: Acest produs conţine lapte, soia, migdale, arahide. Produs cu ajutorul echipamentelor care prelucrează nuci, ouă şi grâu.

Recenzii clienți

Baton proteic Nitro-Tech Crunch - MuscleTech

Evaluarea globală a produsului

25 %
25 %
Scor mediu din 6 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

20,0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20.0000 %
0 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Am platit 3.6 lei ( pe atunci) pe batoanele astea, scria 65 grame ca si acum, si am primit batoane de 32 grame. Am si sunat la firma inainte sa fac comanda si mi s-a confirmat ca sunt de 65 grame. Inca nu mi s-a raspuns la mail

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile Baton proteic Nitro-Tech Crunch - MuscleTech

 1. 20%

  -

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Nerecomandat
  Batonul zice ca are 65 de grame , primesti 32 grame
  Am platit 3.6 lei ( pe atunci) pe batoanele astea, scria 65 grame ca si acum, si am primit batoane de 32 grame. Am si sunat la firma inainte sa fac comanda si mi s-a confirmat ca sunt de 65 grame. Inca nu mi s-a raspuns la mail
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic Nitro-Tech Crunch - MuscleTech
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton proteic Nitro-Tech Crunch - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul