Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic FitJoy 60 g - FitJoy Nutrition

Evaluarea:
87 %

Batonul proteic FitJoy Protein Bar vă va cuceri imediat prin gustul şi textura sa excelentă. Oferă 20 g de proteine exclusiv din izolat din zer şi lapte, 12 g de fibre din VitaFiber™ şi inulină, şi numai 5 g de zahăr. Un baton delicios, cu o textură fină şi un gust sublim de arahide, migdale, nuci pecan, scorţişoara sau bucăţi de ciocolată.

Indisponibil pe termen lung

FitJoy Protein Bar – baton proteic cu un conţinut scăzut de zahăr, fără arome artificiale, care vă va cuceri papilele gustative

Batonul proteic FitJoy Protein Bar vă va cuceri imediat prin gustul şi textura sa excelentă şi va contribui la bucuria papilelor dvs. gustative. În plus, cele 220 kcal îşi găsesc drumul spre dvs. prin 20 g de proteine, exclusiv din izolat din zer şi lapte, 12 g de fibre din VitaFiber™ şi inulină, şi numai 5 g de zahăr! Sub forma materială, aceste valori reprezintă un baton de 60 g din proteină din zer, cu o textură fină şi un gust sublim, disponibil în mai multe arome, precum arahide, migdale, nuci pecan, scorţişoara sau bucăţi de ciocolată.

          Baton proteic FitJoy Protein Bar

       

Batonul proteic FitJoy şi beneficiile sale

  • un baton proteic delicios, cu o textură fină
  • conţine 20 g de proteine şi maxim 5 g de zahăr
  • are un conţinut bogat de fibre
  • este disponibilă în mai multe variante de arome
  • fără coloranţi artificiali, arome sau îndulcitori artificiali

          

Ingrediente

Aromă froste cinnamon roll: amestec de proteine (izolat proteic din zer (lapte), izolat proteic din lapte (lapte) bucăţi crocante din proteine din zer (izolat proteic din zer (lapte), concentrat din proteine din zer (lapte), amidon de tapioca, carbonat de calciu, lecitină din floarea-soarelui)), glazură de iaurt ( concentrat proteic din lapte (lapte), ulei de palmier, eritritol, praf de iaurt (concentrat proteic din zer (lapte), lapte degresat, culturi de iaurt), zahăr, lecitină din soia, aromă naturală) VitaFiber ™ (isomaltooligosaharide), glicerină vegetala, apă, ulei din floarea-soarelui cu un conţinut ridicat de acid oleic (regulator de aciditate (acid citric)), nuci pecan, aroma naturală, fibre din rădăcină de cicoare, scorțișoară, sare, lecitină din floarea-soarelui, migdale măcinate, stevia.

Aromă chocolate chip cookie dough: amestec de proteine (izolat proteic din zer (lapte), izolat proteic din lapte (lapte) bucăţi crocante din proteine din zer (izolat proteic din zer (lapte), concentrat din proteine din zer (lapte), amidon de tapioca, cacao (prelucrat prin metoda alkali), carbonat de calciu, lecitină din floarea-soarelui)), VitaFiber™ (isomaltooligosaharide), migdale măcinate, glicerină vegetala, apă, fibre din rădăcină de cicoare, ciocolată neîndulcită, aromă naturală, zahăr, ulei din floarea-soarelui cu un conţinut ridicat de acid oleic (regulator de aciditate (acid citric)), eritritol, sare, lecitină din floarea-soarelui, dextroză, stevia, lecitină din soia.

Aromă chocolate peanut butter: amestec de proteine (izolat proteic din zer (lapte), izolat proteic din lapte (lapte) bucăţi crocante din proteine din zer (izolat proteic din zer (lapte), concentrat din proteine din zer (lapte), amidon de tapioca, cacao (prelucrat prin metoda alkali), carbonat de calciu, lecitină din floarea-soarelui)), VitaFiber™ (isomaltooligosaharide), (glazură cu aromă de arahide (zahăr, ulei fracționat de palmier, făină de arahide parțial degresată, lapte degresat, ulei de arahide, lecitină din soia, sare), glicerină vegetală, apă, fibre din rădăcină de cicoare, arahide, aroma naturală cacao (prelucrat prin metoda alkali), ulei din floarea-soarelui cu un conţinut ridicat de acid oleic (regulator de aciditate (acid citric)), unt de cacao, sare, floarea-soarelui lecitină, stevia.

Aromă chocolate iced brownie: amestec de proteine (izolat proteic din zer (lapte), izolat proteic din lapte (lapte) bucăţi crocante din proteine din zer (izolat proteic din zer (lapte), concentrat din proteine din zer (lapte), amidon de tapioca, cacao (prelucrat prin metoda alkali), carbonat de calciu, lecitină din floarea-soarelui)), glazură cu aromă de ciocolată (zahăr, ulei de palmier, lapte, cacao (prelucrat prin metoda alkali), lecitină din soia, aromă naturală), VitaFiber ™ (isomaltooligosaharide), glicerină vegetala, apă, aromă naturală, nuci pecan, ciocolată neîndulcită, ulei din floarea-soarelui cu un conţinut ridicat de acid oleic (regulator de aciditate (tocoferoli)), cacao (prelucrat prin metoda alkali), fibre din rădăcină de cicoare, unt de cacao, zahăr, eritritol, sare de mare, ueli fracţionat de palmier, lecitină din floarea-soarelui, dextroză, stevia, lecitină din soia.

Atenţionare alergeni: Alergenii sunt marcaţi cu caractere aldine în compoziția produsului. Produs cu ajutorul echipamentelor care prelucrează arahide, nuci, ouă și grâu.

      

Mod de administrare

Administraţi batonul în locul mesei, între mese sau după antrenament. Consumaţi imediat după deschiderea ambalajului.

       

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (Aromă de chocolate peanut butter)Per baton(60 g)
Valoare energetică917 kJ / 220 kcal
Grăsimi7 g
   din care grăsimi saturate3,5 g
   din care trans grăsimi0 g
Colesterol5 mg
Sodiu190 mg
Potasiu160 mg
Carbohidraţi24 g
   din care fibre12 g
   din care zaharuri5 g
Proteine20 g

      

Atenție

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o alimentaţie diversificată și echilibrată. Nepotrivit pentru copii sub 14 ani, femeile însărcinate și care alăptează. Depozitați într-un loc uscat, ferit de razele solare directe în ambalajul bine închis. Nu depășiți doza recomandată. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Producătorul, importatorul și distribuitorul nu răspund pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Baton proteic FitJoy 60 g - FitJoy Nutrition

Evaluarea globală a produsului

87%
87%
Scor mediu din 3 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

60 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Baton proteic FitJoy 60 g - FitJoy Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic FitJoy 60 g - FitJoy Nutrition
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton proteic FitJoy 60 g - FitJoy Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul