Bandă elastică POWER LIGHT 11-19kg - Spokey

0%
0% (0)
Producător: Spokey

Banda elastică POWER LIGHT este un instrument practic pentru a viza fiecare mușchi. Această bandă elastică cu buclă închisă este fabricată din material flexibil, durabil și vă va permite să ajustați intensitatea exercițiilor. Este potrivită pentru antrenamentele de acasă pentru tot corpul, sau ca o adiție la sala de sport, de exemplu, atunci când învățați cum să faceți tracțiuni la bară.

Indisponibil pe termen lung

Banda elastică POWER LIGHT este un instrument excelent pentru antrenamentele de acasă, în sala de sport și în parcul de antrenament stradal

Banda elastică POWER LIGHT este o bandă de rezistență cu buclă închisă, care va fi un companion excelent pentru antrenamentul dumneavoastră acasă, în parcul de antrenament stradal, în sala de sport, precum și în timpul activităților de yoga sau stretching. Este alcătuită din material flexibil și durabil, care o face capabilă să reziste chiar și la încărcări excesive. Această bandă de rezistență universală practică vă va permite să exersați fiecare parte musculară. Cu ajutorul ei, puteți pune la punct cu ușurință un antrenament eficient pentru tot corpul. Este perfectă pentru oricine, deoarece permite ajustarea dificultății exercițiilor și a încărcăturii.

 

Banda de rezistență este un instrument ideal pentru antrenamentele de acasă, care poate înlocui parțial ganterele. În plus, dacă o combinați cu alte benzi elastice cu rezistență diferită, puteți alcătui un antrenament cu adevărat variat, care vă va întări atât părțile mai puternice, cât și cele mai slabe. Puteți să vă antrenați partea superioară a corpulul efectuând exerciții, cum ar fi standing fly cu o bandă de rezistență sau presă deasupra capului. Vă puteți angaja mușchii spatelui în timpul exercițiilor bend over rows sau seated rows. Dacă înfășurați banda de rezistență în jurul gleznei și atașați celălalt capăt la o ancoră sau la ceva sigur, puteți încerca chiar exerciții precum extensie de picior sau hamstring curl. În acest fel vă veți întări mușchii coapselor.

 

Această bandă de rezistență este, de asemenea, utilă ca o adiție în sala de sport sau în parcul de antrenament stradal, de exemplu, pentru tracțiuni la bară. Banda de rezistență vă va ajuta să vă ridicați mai ușor, chiar dacă nu o puteți face fără ajutor. De asemenea, puteți folosi banda de rezistență pentru stretching și yoga, de exemplu, pentru a antrena flexibilitatea sau pentru o gamă mai mare de mișcări.

 

Bandă elastică POWER LIGHT și beneficiile sale

  • bandă de rezistență cu buclă închisă
  • fabricată din material flexibil și durabil
  • permite reglarea dificultății exercițiilor
  • se adresează în mod eficient fiecărui grup muscular
  • potrivită pentru antrenamente acasă sau în sala de sport
  • potrivită pentru stretching și yoga

 

Material

Cauciuc

 

Caracteristici

Dimensiuni  
Lungime 208 cm
Lățime 15 cm
Grosime 0,45 mm
Rezistență 11-19 kg
Detalii produs
EAN 5902693291183
Cod HS 95069990: --- Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Greutate netă 0.16 kg
Număr de bucăți per pachet 1 buc.
Greutate brută 0.14 kg
Lungime 2.50 cm
Lățime 12.50 cm
Înălțime 15.50 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Extensoare și benzi elastice
Alte categorii Produse
Altele
Accesorii fitness
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Bandă elastică POWER LIGHT 11-19kg - Spokey
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bandă elastică POWER LIGHT 11-19kg - Spokey
Rating-ul dvs
Variante Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul