Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bandă elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT

Producător: YAKIMASPORT

Banda elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow este un elastic extrem de rezistent, fără cusături, care este ideal pentru antrenamentele funcționale sau pentru antrenamentele realizate cu propria greutate. Datorită rezistenței materialului din care este făcută, această bandă vă oferă posibilitatea să executați cât mai multe variante de antrenamente. Rezistența benzii este de 8-13 kg şi asigură o îmbunătățire rapidă a rezistenței musculare.

În stoc
Preţ special   39,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Banda elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow - crește rezistența muşchilor din timpul antrenamentelor de forță sau cu propria greutate 

Banda elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow este un elastic extrem de rezistent, fără cusături, iar datorită rezistenței materialului, oferă posibilitatea executării mai multor variante de antrenamente progresive. O puteţi utiliza în exerciţiile cu propria greutate, în sala de fitness, în cadrul unui antrenament de forţă sau pentru executarea diferitelor exerciții, precum bench press, îndreptări sau genuflexiuni. Este un accesoriu ideal şi pentru exerciţiile de recuperare. Această bandă de rezistenţă vă ajută în executarea exerciţiilor în cazul în care aveţi nevoie de ajutor şi nu aveţi un partner de antrenament.

 

Caracteristicile benzii elastice 

LugimeLățimeRezistență
104 cm13 mm8-13 kg

Recenzii clienți

Bandă elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bandă elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
358214
Cod HS
95069190
Greutate brută
0.12 kg
Lungime
26.00 cm
Lățime
4.00 cm
Înălțime
1.30 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Bandă elastică Power Band Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul