Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Balanced Recovery este o formulă de regenerare după antrenament, care datorită conţinutului de proteine, carbohidraţi şi substanţe nutritive asigură un sprijin echilibrat. Oferă proteinele din zer hidrolizate, carbohidraţi cu timpul de eliberare diferit, aminoacizi esenţiali, vitamina C pentru susţinerea sistemului imunitar, dar şi electroliţii, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Balanced Recovery - o fomulă de regenerare după antrenament, care datorită conţinutului de proteine, carbohidraţi şi substanţe nutritive asigură un sprijin echilibrat

Formula de regenerare după antrenament WOD CRUSHER BALANCED RECOVERY,  care prin matrix-ul de proteine şi carbohidraţi asigură un sprijin echilibrat. Cele mai intense metode de antrenament, inclusiv CrossFit® şi alte metode de antrenament funcţionale cu o intensitate crescută, ard o cantitate imensă de carbohidraţi şi deteriorează ţesuturile musculare, ceea ce necesită pentru o regenerare eficientă furnizarea corespunzătoare de carbohidraţi, proteine sau aminoacizi, precum şi macronutrienţi, electroliţi şi apă. În afară de aceasta poate fi eficient şi în ameliorarea infecţiilor. O semnificaţie critică are în special furnizarea substanţelor nutritive în cazul în care plănuiţi să antrenaţi de mai multe ori pe zi.

  Balanced Recovery - Scitec Nutrition

 

  • PROTEINE AVANSATE: baza acestei formule o reprezintă proteinele hidrolizate din zer, care sunt enzimatic o proteină „predigerată“, ceea ce înseamnă că este o proteină ramificată similar ca şi în timpul digestiei, de aceea absorbţia şi eficacitatea ei este cea mai bună. Proteină din zer este considerată un standard, datorită celei mai înalte valori biologice şi în lumea CrossFit-ului®! Rolul proteinelor este în general bine cunoscut, dar nu strică să-l mai repetăm o dată: proteinele contribuie la creşterea masei musculare şi la sănătatea oaselor.
 
  • MATRIX DE CARBOHIDRAŢI AVANSAŢI: produsul nostru – bazat pe o cantitate de proteine stabilită – asigură organismului un matrix de carbohidraţi cu un conţinut de saharide care au un timp de absorbţie diferit. Am adăugat şi substanţe nutritive cu proprietăţi de absorbţie rapide şi lente, în afară de altele de exemplu şi Palatinose® şi ciclodextrină ramificată!
 
  • EXTRA SUPORT CU AMINOACIZI: în produsul nostru am adăugat aminoacizi de taurină, care sunt parţial aminoacizi esenţiali, cu o funcţie stabilizatoare de membrane celulare lipidice în organism şi care ajută la multe procese de apărare antioxidantă.
 
  • EXTRA SUPORT PENTRU SISTEMUL IMUNITAR: Vitamina C ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ şi contribuie la formarea normală a colagenului, care ajută la funcţionarea normală a cartilagilor, la starea normală a gingiilor, dinţilor, pielii şi a vaselor sanguine. Vitamina C mai contribuie la menţinerea normală a sistemului imunitar în timpul şi după efortul fizic intens (efectul benefic se obţine după un consum zilnic de 200 mg in plus faţă de doza zilnică recomandată de Vitamina C).
 
  • BALANCED RECOVERY conţine electroliţi (potasiu, clor, sodiu, calciu, magneziu). Potasiul contribuie la funcţionarea normală a musculaturii, ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea tensiunii arteriale la valori normale.

 

Ingrediente

Maltodextrină, amestec de proteine (hidrolizat din zer cu o nutriţie ridicată, izolat din zer instant microfiltrat), arome (ananas, cocos), bucăți de cocos, lecitină de soia - pudră, Palatinose ™ izomaltuloză, agent de îngroșare (gumă xantan), taurină, acid ascorbic, enzimă digestivă (Bromelain), dextrină ciclică extra ramificată, clorură de sodiu, îndulcitori artificiali (sucraloză, acesulfam K).

 

Dozare

Dizolvaţi o doză (70 g) 1 ¼ dintr-o cupă în 400 ml de apă. Timpul ideal pentru administrare este imediat după antrenament.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (70 g)
Calorii271 kcal
 calorii din grăsimi32,4 kcal
Proteine20,4 g
Carbohidraţi39,3 g
 din care zaharuri2,1 g
 din care fibre0,4 g
Grăsimi3,6 g
 din care grăsimi saturate0,1 g
Colesterol1,2 mg
Advanced Carbohydrate Matrix
Maltodextrină, Palatinose™, Dextrină ciclică extra ramificată37,5 g
Elektroliţi (calciu, clor, magneziu, potasiu, sodiu)760 mg
Potasiu322 mg
Clorură120 mg
Taurină500 mg
Bromelaină enzimă digestivă200 mg
Vitamina C200 mg

 

Atenţie

Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și cele care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu poate înlocui un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitaţi în condiţii uscate la maxim 25°C; feriţi de lumina directă a soarelui și îngheț. Producătorul nu răspunde pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Atenţionare alergeni: Fabricat în spaţii, unde se prelucrează lapte, soia, albuş de ou, gluten şi arahide.

Recenzii clienți

Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul