Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

B-Vit 160 caps - Vitalmax

B-Vit este un complex de vitamine B, esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar și nervos, tractului digestiv și în formarea hemoglobinei. În plus, promovează memoria și concentrarea, precum și piele sănătoasă, părul și unghiile. Foarte repede sunt eliminate din organism și de aceea este necesară suplimentarea lor.

Indisponibil pe termen lung

B-Vit – complexul de vitamine B pentru sănătatea sistemului imunitar și nervos, memorie mai bună, păr, unghii și piele mai sănătoase

B-Vit un complex de vitamine B, care sunt esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar, sistemului nervos, acționează în detoxifierea organismului, bună funcționare a tractului digestiv și în formarea hemoglobinei. Prin faptul că aparțin de grupul vitaminelor solubile în apă, acestea sunt eliminate rapid din organism. Sportul, stresul, eliminarea rapidă a acestor vitamine și pierderile cauzate de digestia internă a alimentelor sunt principalele motive de ce suplimentarea vitaminelor B este esențială, în special în fazele de antrenament mai excesiv și stresul mental.

  b-vit vitalmax

 

B-Vit beneficiile sale

  • conține complexul de vitamine B
  • sprijină sistemul imunitar și nervos
  • sprijină memoria și concentrarea
  • susține sănătatea inimii
  • promovează digestia
  • ajută la menținerea sănătății pielii, părului și a unghiilor

 
Ingrediente

 

maltodextrină, acid pantotenic, niacină, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, acid folic, biotină, vitamina B12, capsulă din gelatină.

 

Dozare

Consumați de două ori pe zi câte 1 capsulă, odată cu servirea mesei.

 

Atenție: La persoanele mai sensibile, aportul mai ridicat al vitaminei B3 (niacină) poate declanșa pe termen scurt circulația sângelui mai ridicată în piele, în special pe față și pe gât, însoțită de un sentiment de mâncărime; însă, această stare este temporară și dispare după câteva minute.

 

Tabel cu valori nutritive

Valori nutritiveper 1 caps.
Acid pantotenic 20 mg
Niacină 9 mg
Biotină 250 μg
Vitamina B1 5 mg
Vitamina B2 5 mg
Vitamina B6 5 mg
Vitamina B12 25 μg
Acid folic 500 μg
Recenzii clienți

B-Vit 160 caps - Vitalmax

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:B-Vit 160 caps - Vitalmax
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

B-Vit 160 caps - Vitalmax

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul