Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi StimAll Extreme 20 caps - All Nutrition

Producător: All Nutrition

StimAll Extreme este un arzător de grăsimi care conţine substanţe eficiente, extracte din plante şi extracte naturale precum cofeină, vitamina C, B6 şi crom, care susţin eliminarea grăsimilor, scad pofta de mâncare şi accelerează metabolismul.

Indisponibil pe termen lung

Arzător de grăsimi StimAll Extreme pentru eliminarea grăsimilor, scăderea poftei de mâncare şi accelerarea metabolismului

StimAll Extreme este un arzător de grăsimi care conţine o gamă largă de substanţe eficiente, precum cofeine, vitamina C şi B6, crom, extracte din plante şi extracte naturale, care susţin eliminarea grăsimilor, scad pofta de mâncare şi accelerează metabolismul. Cofeina ajută la scăderea efortului perceput în timpul antrenamentului, vitamina C ajută la menţinerea metabolismului energetic normal, în timp ce vitamina B6 ajută la scăderea oboselii iar cromul la menţinerea nivelului normal de glucoză în sânge.


StimAll Extreme - All Nutrition


Arzătorul de grăsimi StimAll Extreme şi beneficiile sale

  • un arzător de grăsimi eficient
  • accelerează metabolismul
  • furnizează energia
  • îmbunătăţeşte starea de spirit
  • scade pofta de mâncare

 

Ingrediente

Extract din frunze de Yerba mate Ilex paraguariensis standardizat la 4% cafeină, cafeină anhidră, capsula: gelatină, extracte din frunze de ceai verde Camellia sinensis standardizat la 40% EGCG, extract din urzica Urtica dioica, extract de fructe din portocale amare Citrus aurantium standardizat la 6% de sinefrina , extract de fructe din Piperul cayenne Capsicum annuum standardizat la 10% de capsaicină, acid L-ascorbic, aagent anti-aglutinare: săruri de magneziu ale acizilor grași, extract din coaja de cassia Cinnamomum, extract din ghimbir Zingiber officinale standardizat la 5% de gingerol, colorant: dioxid de titan, clorhidrat de piridoxina, crom picolinat.

 

Dozare

Administraţi 2 capsule înainte de antrenament. Consumaţi împreună cu minim 200 ml de apă.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (2 caps)
Extract din yerba mate200 mg
   din care cofeină8 mg
Cofeină anhidră200 mg
Extract din frunze de ceai verde150 mg
   din care EGCG60 mg
Extract din urzică100 mg
Extract din fructul de portocală amară100 mg
   din care sinefrină6 mg
Extract din fructul de piper cayenne50 mg
   din care capsaicină5 mg
Vitamina C60 mg
Extract din coaja kassie40 mg
Extract din rădăcina de ghimbir40 mg
   din care gingeroli2 mg
Vitamina B60,7 mg
Crom40 μg

 

Atenție

Produsul este conceput pentru persoanele active fizic, de peste 18 ani. Nu utilizați dacă sunteți alergic la orice ingredient. Nu depășiți porţii zilnice recomandate. Acest produs nu poate înlocui un regim alimentar variat. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se combina cu alte surse de cofeină şi alte stimulente. Depozitați într-un loc rece, uscat şi nu lăsaţi la îndemâna copiilor mici.

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi StimAll Extreme 20 caps - All Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi StimAll Extreme 20 caps - All Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Arzător de grăsimi StimAll Extreme 20 caps - All Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul