Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi Oxysport Black 120 caps - MusclePharm

Producător: Muscle Pharm

Oxysport Black este un arzător de grăsimi termogenic care creşte temperatura corpului şi în acelaşi timp furnizează energie curată şi concentrare. Permite corpului dvs să slăbească şi în acelaşi timp să-şi păstreze masa musculară dobândită.  Contribuie la arderea grăsimilor într-un mod sigur şi efecient, susţine metabolismul şi controlează pofta de mâncare.

Indisponibil pe termen lung

Oxysport Black - arzător de grăsimi termogenic ce vă maximizează potenţialul

Oxysport Black este un arzător de grăsimi care oferă un nivel nou în domeniul termogenezei şi elminării grăsimilor. OxySport Black™ este un arzător revoluţionar care creşte temperatura corpului şi în acelaşi timp furnizează energie curată şi concentrare, utilizând substanţe inovative, ştiinţific dovedite. OxySport Black™ permite corpului dvs să slăbească şi în acelaşi timp să-şi păstreze masa musculară dobândită. Contribuie la arderea grăsimilor şi maximizarea potenţialului dvs într-un mod sigur şi efecient.

  arzator de grasimi Oxysport Black

 

Oxysport Black™ şi componentele sale cheie:

  • L-carnitină L-tartrat:  Crește energia prin transportul acizilor graşi in mitocondrii celulelor musculare (folosind grăsime pentru energie).
  • SinetrolO substanţă patentată, care în studiile clinice a dovedit îmbunătăţirea lipolizei (utilizând grăsimea ca sursă de energie, adică arderea grăsimii), cu reducerea simultană a grăsimii în părţile abdomenului, taliei și a șoldurilor.
  • Pure Energy: Formă de cofeină, care este absorbită de 8 ori mai îndelungat decât cofeina normală, fără o scădere bruscă a nivelului de cofeină. Cofeina oferă evident energie, îmbunătățește rezistența, reduce oboseala și îmbunătăţește concentrarea.
  • Capsimax™: Capsimax este o capsaicină de concentraţie ridicată, responsabilă pentru gustul iute al ardeiului și are un efect termogenic care poate ajuta la arderea ţesutului adipos din organism.
  • TeaCrine™: TeaCrine cooperează cu procesele metabolice naturale din organism pentru reaprovizionarea cu energie, creșterea concentrației, îmbunătățirea stării de spirit și a motivației.
 

arzator de grasimi termogenic Oxysport Black

 

Oxysport Black şi beneficiile sale

  • un arzător de grăsimi eficient
  • substanţe inovative, testate ştiinţific şi foarte eficiente
  • ajută la controlul poftei de mâncare
  • susţine sănătatea metabolismului
  • fără amestecuri patentate, o compoziţie clară

 

Ingrediente

Hipromeloză, stearat de magneziu, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu.

 

Dozare

Administraţi 4 pastile cu 250 ml de apă de 2 ori pe zi, în felul următor: prima doză cu 30 - 45 de minute înainte de micul dejun, a doua doză cu 30 - 45 de minute înainte de masa de prânz. Nu administraţi minim 6 ore înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (4 caps)
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 20 mg
Vitamina B12 (methylcobalamin) 500 mcg
Crom (picolinat de crom) 200 mcg
Fat Igniter & Thermogenic Matrix
L-carnitină L-tartrat 750 mg
Extract Sinetro XPUR din citrice mediteraneene (extract de grapefruit (fruct), extract de portocale (fruct), extract de guarana (semințe) extract de portocale roşii (fruct)), (20% flavanone) 450 mg
Lipază (1000 FIP/g) 100 mg
Stamina & Energy Matrix
PURENERGY Matrix (cofeină anhidră, pTeropure Pterostilben) 250 mg
Colină bitartrat 200 mg
Theacrine (TeaCrine) 100 mg
Appetite Control Matrix
Scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum) (coajă) extract 100 mg
Capsimax kapsikum extract (Capsicum annuum) (fruct) (2% Capsaicinoids) 100 mg

 

Atenţie

Atenţionare alergeni: Produs fabricat în spaţii unde se prelucrează lapte, ouă, soia, crustacee, peşti, nuci, grâu şi arahide.

Păstraţi la temperatura camerei. Destinat numai persoanelor de peste 18 ani. Nu administraţi în cazul tensiunii arteriale ridicate/scăzute, în caz de aritmie cardiacă, probeleme cu ficatul, rinichii sau glanda tiroidă, probleme psihice, diabet sau probleme urinare (prostată). Nu administraţi cu min. 2 săptămăni înainte de o intervenţie chirurgicală. În cazul efectelor nedorite opriţi administrarea şi consultaţi-vă medicul. Conţine cofeină. Nu utilizaţi în combinaţie cu: alcool, nitrați, în timpul căldurii extreme, deshidratare, probleme de somn. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi Oxysport Black 120 caps - MusclePharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Oxysport Black 120 caps - MusclePharm
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Arzător de grăsimi Oxysport Black 120 caps - MusclePharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul