Arzător de grăsimi Hydroxycut Pro Clinical Max! 60 tab. - MuscleTech

0%
0% (0)
Producător: MuscleTech

Hydroxycut Pro Clinical Max! este un arzător de grăsimi conceput special pentru femei și conține un ingredient dovedit clinic pentru arderea grăsimilor și remodelarea corporală. Mai mult decât atât, vă oferă energie și stimulează performanța exercițiului fizic. Formula inovatoare este îmbunătățită cu ingrediente care au un efect pozitiv asupra organismului feminin - acid folic și fier.

Indisponibil pe termen lung

Hydroxycut Pro Clinical Max! arzător de grăsimi ce este conceput pentru femei, pentru arderea grăsimilor și accelerarea metabolismului

Hydroxycut Pro Clinical Max! este un arzător de grăsimi și pentru pierderea în greutate, conceput special pentru femei. Acesta conține, dovedit clinic, substanțe al căror efect a fost verificat prin studii științifice. Aceste ingrediente, combinate cu o dietă echilibrată și exercițiu fizic vă ajută la arderea grăsimilor și remodelare corpului. Hydroxycut Pro Clinical Max! pentru femei conține ingredientul cheie, cofeina anhidră [1,3,7-Trimethylxanthine], care vă va oferi energia pentru a aborda o zi plină și de a crește performanța efortului fizic. Formula inovatoare conține acum un amestec unic de super-alimente din întreaga lume, în combinație cu substanțe care au un efect pozitiv asupra corpului feminin (acid folic, fier). Toate acestea într-o capsulă rapid solubilă și absorbabilă.

 arzator de grasimi Hydroxycut Pro Clinical Max

 

Hydroxycut Pro Clinical Max și beneficiile sale

  • arzător de grăsimi conceput special pentru femei
  • sprijină arderea grăsimilor și pierderea în greutate
  • ingedientele au un impact pozitiv asupra corpului unei femei - acidul folic si fier
  • scade BMI-ul
  • oferă energie și îmbunătățește performanța
  • accelerează metabolismul
  • este sub formă de capsule cu absorbție rapidă
 arzator de grasimi Hydroxycut Pro Clinical Max
  

Dozare

În primele două zile, se ia înainte de cele două mese principale de 2 ori pe zi, 1 capsulă cu un pahar de apă. După ce se evaluează toleranța corpului, se poate crește doza de la 3 la 4 în ziua de 2 capsule de 2 ori pe zi. Din ziua a cincea luați 2 capsule de 3 ori pe zi, cu apă, cu de 30 de minute înainte de a mânca. Nu luați mai mult de 6 capsule în timp de 24 de ore. Pentru rezultate optime, se ia pe o perioadă de 8-12 săptămâni, în asociere cu dieta și exercițiile fizice. Beți multă apă în mod regulat, este recomandat să se bea 2-4 litri de apă pe zi. Ultima tabletă luați-o cu cel puțin 5 ore înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (2 caps)
Vitamina C (acid ascorbic) 7 mg
Folat 200 mcg
Calciu 100 mg
Fier 2 mg
Pro Clinical Hydroxycut™ Max! Blend386 mg
HydroxyBoost™ 
Cofeină anhidră (1,3,7-Trimethylxanthine)  
L-alanină  
L-serină  
Max ProDefine™ 
Extract de Alchemilla (Alchemilla vulgaris) (frunze)  
Extract de măsline sălbatice (Olea Europaea) (frunze)  
Extract de Komijn (Cuminum Cyminum) (semințe)  
Extract de mentă (Mentha Longifolia) (frunze)  
Max Hydroxagen® 
Acid L-glutamat HCL  
L-treonină  
L-izoleucină  
Coenzima Q10   
Glutation  

 

Alte ingrediente

Celuloză microcristalină, fosfat, acid de calciu, capsula (gelatină, dioxid de titan, E 133, E129), stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

 

Atenție

A nu se depăși doza zilnică recomandată! A nu se lăsa la îndemâna copiilor și păstrați într-un loc uscat și răcoros. Nu luați produsul dacă sunteți gravidă sau alăptați, sau dacă luați medicamente care conțin oxidază (IMAO), inhibitor selectiv al serotoninei (SSRI), sau orice alt produs care conține ingrediente cu efect de stimulare. Produsul conține cofeină și nu se combină cu alte surse de cofeină. Niciodată să nu luați 2 doze dintr-odată sau într-o succesiune rapidă! Utilizarea incorectă nu va îmbunătăți rezultatele și nu este recomandată! Înainte de a utiliza consultați-vă medicul dacă sunteți tratată pentru diabet zaharat sau aveți alte probleme de sănătate (boli cardiovasculare, boli de rinichi sau de ficat), dacă luați medicamente pe bază de prescripție medicală sau în mod liber vandabil. Înainte de a începe orice program de dietă sau exerciții fizice, consultați-vă medicul. În cazul în care prezentați amețeli, dureri de cap sau alte simptome, întrerupeți imediat utilizarea și consultați un medic. Produsul nu înlocuiește dieta normală. După deschidere, utilizați în decurs de 6 luni. Destinat alimentației speciale. Potrivit pentru sportivi.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Arzător de grăsimi Hydroxycut Pro Clinical Max! 60 tab. - MuscleTech
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Hydroxycut Pro Clinical Max! 60 tab. - MuscleTech
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul