Arzător de grăsimi Fenidrol 120 caps - All Stars

Evaluarea:
85 % of 100
85% (5)
Producător: All Stars

Fenidrol este un arzător de grăsimi complex, care combină două efecte puternice, termogenic şi stimulant. Primul are un efect direct asupra reducerii grăsimii corporale, al doilea are un efect stimulant, de aceea vă veţi depăşiţi propriile limite în timpul antrenamentului. Conţine 12 substanţe active şi eficiente.

Indisponibil pe termen lung

Fenidrol: arzător de grăsimi cu dublu efect

Fenidrol este o noutate absolută în categoria arzătoarelor de grăsimi. Compania All Stars a conceput un produs inovativ, care se remarcă prin două efecte, acestea fiind unul termogenic şi altul stimulent. Conţine 12 substanţe active, care sunt în acelaşi timp sinergişti puternici. Fenidrol combină toate substanţele de bază dovedite, precum cofeină, extract din cafea verde, capsaicină, extract din ghimbir, DMAE sau Rhodiola Rosea. Efectul lor extrem se bazează pe un raport precis de substanţe individuale.

   

Arzator de grasimi Fenidrol

 

Dacă aveţi nevoie de o încurajare în timpul dietei, Fenidrol este un produs ideal, pentru că are două efecte puternice. Primul efect influenţează direct procesul de slăbire şi reducere grăsimea corporală, al doilea este efectul stimulant, apreciat mai ales de către sportivi. Veţi fi motivat pentru antrenament, fiecare obstacol va fi depaşit. Cu Fenidrol veţi remarca o scădere intr-un timp record a ţesutului adipos. Încercaţi precizia cercetătorilor germani de la All Stars şi dezvoltaţi-vă o siluetă fără grăsimi, de mult visată.

 

Fenidrol şi beneficiile sale

  • Efect dublu: efect termogenic şi efect stimulant
  • 12 substanţe dovedite ştiinţific 
  • 120 de thermo-capsule de o concentraţie înaltă
 

Arzator de grasimi Fenidrol

 

Ingrediente

Gelatină din pește, L-tirozină, L-triptofan, extract de cafea, colorant extract de piper, emulgator lecitină din soia, taurină, extract de ceai verde, extract de ghimbir, acid L-ascorbic, extract de grapefruit, emulgator mono și diglicerid al grăsimii comestibile, cardamom, agent de eliberare dioxid de siliciu, ardei Cayene, piper alb, cacao, guarana, acid nicotinic, D-alfa-tocoferol, D-pantotenat de calciu, piper negru, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, riboflavină, cianocobalamina, colorant dioxid de titan.

 

Mod de administrare

Ziua 1 până în ziua 4: administraţi 2 capsule înainte de micul dejun şi 2 capsule în orele de după amiază. Începând cu ziua a 5-a, administraţi 3 capsule înainte de micul dejun şi 3 capsule în orele de după amiază. Administraţi cu o cantitate suficientă de apă.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale4 capsule
Valoare energetică 11,2 kJ / 2,8 kcal
Proteine 0,1 g
Carbohidraţi 0,4 g
   din care zaharuri 0 g
Grăsimi <0,1 g
   din care grăsimi saturate <0,1 g
Fibre 0 g
Sodiu 0 g
Vitamina B6 0,9 mg
Vitamina B5 4 mg
Niacină 10,7 mg
Vitamina C 53,3 mg
Sinetrol 600 mg
Cofeină 266,8 mg
Cetone de zmeură 266,8 mg
Extract din cafea verde 200 mg
Extract din coajă de portocală 200 mg
Extract din ghimbir 100 mg
DMAE-Bitartrat 100 mg
Extract din Coleus Forskohlii 66,8 mg
Extract din Rhodiola Rosea 66,8 mg
N-Acetil-L-Tirozină 66,8 mg
Complex Capsaicin 33,2 mg
Naringină 33,2 mg

 

Atenție

Nu este destinat tinerilor sub 18 ani. Conţine cofeină. Nu combinaţi cu alte surse de cofeină. După 8 săptămâni de administrare faceţi o pauză de 1 lună. Contraindicat femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o alimentaţie variată şi un stil de viaţă sănătos.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Arzător de grăsimi Fenidrol 120 caps - All Stars
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Fenidrol 120 caps - All Stars
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul