Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi 212° Powder 240 g - Muscle Elements

Producător: Muscle Elements
Evaluarea:
87 %

Arzătorul de grăsimi 212 ° este un complex termogenic cu o formulă ultramodernă, care combină ingrediente revoluționare eficiente în arderea grăsimilor, pierderea excesivă în greutate, eliminarea excesivă  a apei din organism. Produsul este potrivit pentru cei ce insistă asupra calității arzătorului de grăsimi pentru creșterea consumului de energie.

Indisponibil pe termen lung

Arzătorul de grăsimi 212° Powder este un amestec extrem de puternic pentru arderea grăsimilor, reduce pofta de mâncare, crește nivelul energiei și îmbunătațește capacitatea de concentrare

212 ° ™ este cel mai modern arzător grăsimi, care conține un amestec de 3 ingrediente de ardere, a căror putere de ardere a fost demonstrată de mai multe cercetări. Acest amestec extrem de puternic de cofeină, sinefrină, HCL PEA și L-Teanină este conceput pentru a crește nivelul energiei, a promova lipoliza, pentru a îmbunătăți capacitatea de concentrare și reduce pofta de mâncare. 212 ° sporește oxidarea grăsimilor și temperatura internă a corpului, care sprijnă termogeneza.

 

Efectul acestor stimulente este îmbunătățit prin combinarea lor cu formula Fat Oxidation & Core Temperature Activator Elements™,  care conține  boabe de cafea verde, HCL octopamină și Bioperine®. Boabele de cafea verde sunt foarte populare în pierderea kilogramelor și accelerează metabolismul. Combinația dintre octopamine HCL și Bioperine (piper negru) ajută la oxidarea grăsimilor, reduce acumularea țesutului adipos în organism și potențează sinergic toate substanțele active.

 

Formula The Definition & Tightening Elements™ este alcătuită din trei componente diferite pe bază de plante păpădie, bearberry, boabe de coacăze, care ajută la eliminarea apei din organism. Aceste plante ajută la eliminarea excesivă a apei din organism, astfel, în scurt timp veți observa tonifierea masei musculare pentru care ați muncit atât de greu.

 

212 arzator de grasimi muscle elements

 

Eficiența substanțelor arzătorului de grăsimi 212°

Synephrine HCL - stimulent ce este strâns legat de adrenalină și noradrenalină, care sunt neurotransmițători. Cercetările au arătat că sinefrina este un termogenic ce stimulează pofta de mâncare. Doza eficace este de 20 până la 100 mg *. Arzătorul de grăsimi 212 ° conține 30 mg de sinefrină per doză / flacon.

 

Cofeina - stimulent al sistemului nervos central și al metabolismului, care se găsește în mod natural în boabele de cafea, ceai și guarana. S-a arătat că aceasta crește nivelul de energie, termogeneza, vigilența, reduce oboseala si foamea. O cantitate eficientă de cofeină poate varia între 5-20 mg, în funcție de individ. 212 ° conține 200 mg de cofeină per doză / flacon.

 

PEA (feniletilamina HCL) - acest derivat din aminoacizi cunoscut sub numele de PEA crește concentrarea, luptă cu anxietatea și este un endorfin care stimulează îmbunătățirea stării de spirit și chiar funcționează ca un arzător de grăsime cu un efect pozitiv asupra pierderii în greutate și ajută la creșterea performanțelor atletice. O doză de 100 mg - 250 mg pe zi a fost dovedită a fi eficace în reducerea greutății. 212 ° PEA conține 100 mg pe doză / flacon

 

L-Teanina - unicul aminoacid găsit în ceai și componenta principală, care cauzează gustul neobișnuit de ceai verde. Studiile au arătat că L-teanina traversează bariera hematoencecalitică, promovează nivelul de dopamină și GABA în creier. Aceasta susține emisiile undelor cerebrale asociate cu starea de odihnă și relaxare. Doza de 50 mg pe zi s-a dovedit a fi eficace în relaxare și în funcțiile cognitive. 212 ° conține 50 mg de L-teanină per doză / flacon.

 

arzator de grasimi 212 muscle elements

 


Oktopamine HCL – aminoacid biogen care este strâns legat de noradrenalină, un neurotransmițător. Oktopamine HCL este un stimulent termogenic care promovează oxidarea grăsimilor. 212 ° oktopamine conține 50 mg per doză / flacon.

 

Evodiamine substanță chimică situată în Evodia rutecarpa, care s-a dovedit a fi similară cu un antagonist al receptorilor de capsaicină. Suplimentul poate reduce aportul de grăsimi, crește temperatura pentru a mări consumul de energie și controlul apetitului. 212 ° conține 30 mg per doză / flacon.

 

BioPerín® - cunoscut sub numele de piper nigrum, acesta conține uncompus regenerativ responsabil pentru iuțeala piperului negru. Consumul lui crește biodisponibilitatea de nutrienți și reduce acumularea de grăsime corporală.  Se recomandă o doză de 5 mg pe zi. 212 ° conține 5 mg per doză / flacon.

 

Boabe de afine - plantă care a fost folosită în trecut ca un condiment pentru tratamentul senzației de greață. Utilizarea sa provoacă deshidratarea, care poate fi folosită pentru a reduce retenția excesivă de apă. Arzătorul de grăsimi 212 ° conține 100 mg de boabe de afine per doză / flacon.

 

Extractul de păpădie - păpădia este o plantă folosită de ani de zile în medicina pe bază de plante, ca un remediu pentru mai multe boli, cum ar fi infecția. În plus este eficientă în reducerea retenției apei din organism și ajută la excreția excesului de apă. 212 ° conține 100 mg de păpădie într-o singură doză / flacon.

 

Bearberrycunoscută sub numele de kinnikinnick, plantă care a fost utilizată în trecut în scopuri medicinale, datorită proprietăților sale antimicrobiene. Studiile au arătat că bearberry poate deshidrata corpul, oferind sprijin la eliminarea apei în exces din organism. 212 ° conține 100 mg pe doză / flacon.

 

Beneficiile arzătorului ultramodern 212°:

 • gamă largă de arzătoare de grăsimi,
 • crește termogeneza și nivelul de energie, 
 • îmbunătățește starea de spirit și menține bunăstarea psihologică, 
 • crește arderea grăsimilor,
 • deshidratează,
 • crește energia mentală și focalizarea, 
 • alfa 2 receptor antagonist,
 • reduce pofta de mâncare.
 
  arzator de grasimi 212 muscle elements
 
 

Pentru cine este recomandat arzătorul de grăsimi 212°?

Arzătorul de grăsimi 212 ° este un complex termogenic cu o formulă ultramodernă ce combină ingrediente revoluționare eficiente în arderea grăsimilor, pierderea excesivă în greutate, eliminarea excesivă a apei din organism. Produsul este potrivit pentru cei care insistă asupra calității arzătorului de grăsimi pentru creșterea consumului de energie. Este un amestec extrem de puternic pentru arderea grăsimilor, reduce pofta de mâncare, crește nivelul energiei și îmbunătațește capacitatea de concentrare!

 

Ingrediente

Maltodextrină, aromă naturală și artificială (lapte), acid citric, sucraloză, pectină, silicat de calciu și FD & C Yellow # 6.

 

Dozare

Se amestecă 1 linguriță de 212 ° cu 200-300 ml de apă rece și se ia imediat după trezire, pe stomacul gol. Pentru a obține rezultate maxime, consumați următoarea doză la prânz sau cu 5 ore înainte de culcare. Nu depășiți niciodată mai mult de 2 doze pe zi. Beți cel putin 3,5 litri de apă pe zi, pentru a preveni deshidratarea. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valoarea nutritivă1 doză (6 g)
Calorii 10 kcal
Grăsimi 0 g
Carbohidrați 2 g
Zaharuri 0 g
Calciu 20 mg
Thermogenic & Nootropic Amplifier Elements
Cofeină (metylxantin) 200 mg
PEA (Phenylethylamín HCL) 100 mg
L-Theanină 50 mg
Sinefrină (HCL) 30 mg
Fat Oxidation & Core Temperature Activator Elements
Green coffee bean (Cofea Robusta) 150 mg
Octopamine (HCL) 50 mg
BioPerine (Piper Nigrum) (Fruit) 5 mg
Definition & Tightening Elements
Rădăcină din păpădie 20:1 extract 100 mg
Boabe de afine 4:1 extract 100 mg
Frunză de bearberry 20:1 extract 100 mg

 

Atenție

Informații pentru alergici: produsul a fost fabricat într-o unitate în care de asemenea se procesează lapte, ouă, soia, grâu, crustacee, ulei de pește, nuci și alune.

Produsul se păstrează într-un loc uscat, răcoros fără acces la lumina directă a soarelui. Nerecomandat copiilor sub 18 ani, femeilor care alăptează și celor gravide. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată sau un stil de viață sănătos! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi 212° Powder 240 g - Muscle Elements

Evaluarea globală a produsului

87%
87%
Scor mediu din 4 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
0 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Este buna la gust, trebuie luata in cantitaea indicata altfel te simti rau, iti da energie si concetrare, nu scade pofta de mancare de aceea l-as indica mai mult drept energizant nu fat burner.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Arzător de grăsimi 212° Powder 240 g - Muscle Elements

 1. 100%

  ANA-MARIA

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Buna
  Este buna la gust, trebuie luata in cantitaea indicata altfel te simti rau, iti da energie si concetrare, nu scade pofta de mancare de aceea l-as indica mai mult drept energizant nu fat burner.
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi 212° Powder 240 g - Muscle Elements
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Arzător de grăsimi 212° Powder 240 g - Muscle Elements

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul