Bodylab24 Arome

Arome de la producător Bodylab24 - este o categorie de produse fără de care ar fi aproape imposibil să pregătiți o adevărată experiență culinară. Indiferent dacă pregătiți un fel principal, supă, carne, alternativele sale vegetale, deserturi, terciuri sau smoothie-uri. Aromele vă vor fi utile cu siguranță deoarece sunt o sursă de gust inconfundabil, cu ajutorul cărora puteți pregăti preparate de neuitat.

Dacă vă numărați printre cei care nu se satură de dulciuri, cu siguranță veți aprecia pulberea de arome numită Flavour Powder.Se potrivește perfect pentru terci, boluri de cereale și iaurt. Cu toate acestea, o puteți folosi și pentru a vă înviora smoothie-urile sau alte băuturi, dar și suplimentele nutritive fără arome, cum ar fi pulberile proteice, pot fi o opțiune în acest sens. Este disponibilă în toate aromele populare. În plus, o porție de Flavour Powder are doar 10 kcal și conține multe fibre. Acestea fiind spuse, categoria de arome oferă și o selecție de săruri precum și de pulberi dulci care vă vor surprinde prin utilizările lor diverse.

Dacă doriți să aflați mai multe, de exemplu, despre îndulcitorii artificiali, consultați articolul nostru: Îndulcitorii artificiali – Mituri și adevăruri despre siguranța și efectele asupra sănătății

Alegeți ceva din gama noastră largă de arome și lăsați-vă papilele gustative să judece.

Afișați mai multe

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (6)
 2. Wolfberry (2)
 3. GYMQUEEN (2)
 4. Applied Nutrition (1)
 5. Frankys Bakery (1)
 6. The Gym Chef (1)
 7. Ölmühle Solling (1)
 8. Purasana (1)
 9. Bodylab24 (1)
 10. Bolero (1)
Aromă
 1. cocos (1)
 2. zmeură (1)
 3. căpșuni (1)
 4. vanilie (1)
Volum (ml)
 1. 30 ml (1)
Formă
 1. Lichidă (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Flavour Drops - Bodylab24
  Flavour Drops - Bodylab24
  50%
  50 % (3)
  29,90Lei

1 Produs