Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
90 %

Anabol 5 Black este cea mai puternică substanță anabolică non-steroidiana din lume. Este o abordare revoluționară a construirii masei musculare și a forței. Îmbunătățește balanța de nitrogen, stimulează anabolismul, blochează pierderea de proteine musculare și reduce oboseala musculară. Anabol 5 asigură o creștere a masei musculare fără utilizarea de hormoni și steroizi.

În stoc
Preţ special   124,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Anabol 5 Black - cel mai puternic agent anabolic non-steroidian

Anabol 5 Black este un agent anabolizant non-steroidian ce prezintă o abordare revoluționară pentru construirea masei musculare și a forței. Contribuie la consolidarea raportului anabolic/androgen al corpului prin îmbunătățirea echilibrului de azot al organismului. Din cauza absenței proprietăților androgenice, Anabol 5 Black este un produs ideal pentru toți sportivii și cei care se tem de efectele secundare ale prohormonilor.

 

Anabol 5 Black afectează în mod pozitiv sinteza proteinelor, reducând în același timp impactul activității catabolice asupra mușchilor.Astfel, provoacă efecte adaptogene mai bune asupra formării tesutului muscular și ajută la reglarea ciclului de proteine al organismului. Este un produs versatil, care va asigura creșterea masei musculare și impreuna cu o dieta echilibrată, vă va ajuta să vă mențineți musculatura.

 

Anabol 5 Black este cea mai puternică substanță anabolică non-steroidiană din lume. Dacă preparatul Anabol 5 este utilizat în combinație cu un antrenament intens, iar apoi printr-o pregătire adaptogenică este stimulat anabolismul ideajuns, se va bloca pierderea proteinelor musculare și eliminarea oboselii musculare, in acelasi timp. Anabol 5 este primul produs folosit pentru a stimula în mod eficient propriul ciclu de construcție de proteine, fără utilizarea de hormoni și steroizi. Pentru a se asigura menținerea pe termen lung a nivelurilor ridicate de anabolice toată ziua, produsul Anabol 5 acționează rapid și foarte eficient prin capsule multifazice.


anabol 5 black


Cum funcționează Anabol 5 Black?

Faza 1: capsule lichide cu acțiune rapidă a sistemului de reacție

Capsula lichidă ANABOL 5 vă asigură că organismul este într-o construcție musculară anabolizantă și asta la câteva minute după ce o luați. Acest lucru este deosebit de important dimineața, când vă treziți și apoi imediat după antrenament.

 

Faza 2 - timp de reacție prelungit, în interiorul capsulei, în care amplificatorul este un anabolizant

Când o anumită substanță este introdusă într-o capsulă, separat, după reacție, crește activitatea anabolică. Odată ce mușchii suportă acțiunea rapidă anabolică a primei faze, faza a doua îi va prelua rolul, asigurând o durată lungă a proceselor anabolice.


Datorită agentului anabolic puternic, ANABOL 5 are multe utilizări. Acesta poate fi utilizat pentru mărirea masei musculare, în acest caz, se așteaptă creșterea forței, greutății și dimensiunilor. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în timpul pauzelor de antrenament, pentru a ajuta la conservarea masei musculare și, de asemenea, poate fi folosit pentru a construi o masă musculară de înaltă calitate.

 

anabol 5 black

 

De ce să alegeți Anabol 5 Black?

  • creează un mediu anabolic și anti-catabolic
  • conduce la o creștere dramatică a proteinei, care este sintetizată în mușchi
  • produce efecte extrem de rapide și pe termen lung datorită tehnologiei multifazice folosite 
  • conține cea mai puternică substanță activă anabolică din lume fără steroizi, cu un raport anabolic-androgen de 33:1
  • o cutie este suficientă pentru o lună întreagă și noi vă garantăm rezultate uimitoare
 
 

Anabol 5 Black și avantajele sale:

  • cel mai puternic agent anabolic non-steroidian din lume,

  • susține o creștere a proteinelor care sunt sintetizate în mușchi,

  • suprimarea oboselii musculare,

  • primul produs proteic pentru clădirea musculară fără utilizarea de hormoni și steroizi,

  • capsule multifazice.

  anabol 5 black
 

Ingrediente

Glicerină, celuloză vegetală, un amestec de tocoferoli, titan, FD&C Yellow # 5 & FD&C Yellow # 6.
 
 

Mod de administrare

Luati 2 capsule de două ori pe zi. Pentru rezultate optime, capsulele sunt recomandate a fi luate dimineața și imediat după antrenament.
În zilele de non-antrenament, luați 2 dimineața și 2 seara. Anabol 5 este cel mai bine utilizat timp de 12 săptămâni, urmat de o pauză de 4 săptămâni.

 

Tabelul valorilor nutriționale:

Valori nutriționale100 g
Valoare energetică276,81 kJ / 66,16 kcal
Proteine11,44 g
Carbohidrați5,1 g
Grăsimi0 g
Non-Steroidal Anabolic Stack155,2 mg
DicyclopentanoneDicyclopentanone, 6-Keto-Diosgenin Acetate, 6-Keto-Diosgenin Propionate, 6-Keto-Diosgenin Cypionate, 6-Keto-Diosgenin Decanoate, 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-undecanoate, Rhaponticum Carthamoides, Hecogenin Acetate

 

Atenție

Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Nu consumați dacă sunteți gravidă sau alăptați. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Se depozitează într-un loc răcoros și uscat. A se proteja de lumina directă a soarelui. Respectați doza recomandată. A se evita lumina directă a soarelui. Nu este destinată copiilor. Nu înlocuiește o dietă normală. După deschidere, utilizați în decurs de 3 luni.

Recenzii clienți

Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
853237000295
Grup de arome
natural
Înălțime
13.50 cm
Lățime
7.50 cm
Lungime
7.50 cm
Greutate brută
0.16 kg
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul