Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi Amino 1 Black 384 g - MusclePharm

Producător: Muscle Pharm
Evaluarea:
55 %

Amino 1 Black™ este un amestec all-in-one, plin cu cele mai noi substanţe dovedite ştiinţific, care furnizează energie, hidratează corpul şi accelerează regenerarea musculară după antrenament. Ajută la ameliorarea durerii, la creşterea rezistenţei şi furnizarea energiei, fără să conţină zahăr sau calorii. Avansează şi depăseste-ţi limitele cu Amino 1 Black™!

Indisponibil pe termen lung

Amino 1 Black: pentru furnizarea energiei, hidratarea şi regenerarea musculară rapidă

Amino 1 Black™ este un amestec all-in-one, încărcat cu cele mai noi substanţe dovedite ştiinţific care furnizează energie, hidratează corpul şi accelerează regenerarea musculară după antrenament. Compoziţia Amino 1 Black™ este una clară şi nu se ascunde după nici un alt amestec patentat. Pe atleţi îi ajută în timpul antrenamentului la ameliorarea durerii şi de asemenea în acelaşi timp, la creşterea rezistenţei şi furnizarea energiei şi aceasta fără să conţină zahăr sau calorii. Avansează şi depăseste-ţi limitele cu Amino 1 Black™!

  Amino 1 Black

 

Amino 1 Black™ şi componentele sale cheie:

 • BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valină): Leucina, izoleucina şi valina reprezintă o sursă imediată de energie pentru că sunt absorbite direct în fluxul sanguin, de unde se îndreaptă spre celulele musculare, pentru a proteja şi mări volumul lor. În plus accelerează timpul necesar pentru regenerare şi au un efect anti-oboseală.
 • Pulbere din apă de cocos: Apa de cocos conţine un echilibru complet de electroliţi (minerale în sânge), ceea ce poate creste absorbţia şi hidratarea corpului mai eficient decât apa sau o băutură tipică sportivă.
 • Aminoacizi: Amino 1 Black™ conţine peste 10 g de aminoacizi (proteine ramificate). Aminoacizi sunt ca şi "pietre de construcţie" pentru repararea şi creşterea musculară. Aminoacizii pot fi de asemenea utilizaţi ca şi o sursă de energie.
 • Electroliţi: Prin transpiraţie se elimină nu numai apa dar şi unele minerale (electroliţi), precum potasiu şi sodiu, care oferă posibilitatea de funcţionare normală a organismului. Electroliţii ajută la menţinerea lichidului corporal în echilibru şi aşa previn crampelor musculare şi altor consecinţe negative.
 • Glutamină: Glutamina un aminoacid neesenţial, care formează o parte importantă a aminoacizilor liberi în celulele musculare. Susţine funcţionarea corectă a celulelor musculare şi a sistemului imunitar, ameliorează catablismul şi îmbunătăţeşte bilanţul de azot.  Reprezintă un substrat important pentru celulele albe din sânge. Prin reducerea sa, după un efort durabil şi dificil, se poate ajunge la un deficit şi o agravare a capacităţii funcționale a celulelor albe din sânge. Glutamina este un mijloc important pentru creșterea, protecția și regenerarea masei musculare. Administrarea de glutamină susţine productia hormonului de creştere şi formează o stare anti-catabolică. Administrarea glutaminei este deosebit de utilă în timpul unei diete de slăbire în paralel cu limitarea carbohidraţilor.
 • L-carnitină: L-carnitina este o substanţă care intensifică metabolismul prin legarea acizilor graşi prezenţi în grăsimi şi oferă posibilitatea transportării lor prin membrană mitocondrială a celulei une se formează din ele energia. L-carnitina poate susţine arderea grăsimilor,  (oxidarea), ceea ce duce la o performanţă mai bună şi rezistenţă. A fost dovedit că scade markeri de leziuni musculare.
 • Cofeină anhidră: Cofeina anhidră este un stimulent puternic care poate fi utilizat pentru îmbunătăţirea performanţei şi rezistenţei fizice.
 • TeaCrine™: TeaCrine cooperează în corp cu procesele metabolice naturale pentru firnuzarea energiei, creşterea concentraţiei, îmbunătăţirea stării de spirit şi a motivaţiei.

  amino 1 black

 

Amino 1 Black şi beneficiile sale

 • furnizează energie şi rezsitenţă
 • susţine hidratarea şi regenerarea
 • conţine electroliţi importanţi şi10 gde mainoacizi
 • nu conţine zahăr
 • nu conţine nici un fel de calorii

 

Ingrediente

Acid malic, arome naturale şi artificiale, sucraloză, praf din sfeclă roşie (colorant), acesulfam de potasiu, dioxid de siliciu.

 

Dozare

Dizolvaţi 1 cupă  (12,8 g) în 350 - 470 ml de apă şi administraţi înainte, în cursul sau după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (12,8 g)
Calorii 0 kcal
Carbohidraţi <1 g
   din care zaharuri 0 g
Calciu (silicat de calciu) 18 mg
Fosfor (fosfat de potasiu şi fosfat de sodiu) 60 mg
Magneziu (oxid de magneziu) 200 mg
Sodiu 40 mg
Potasiu 100 mg
Cellular Energy & ATP Fueler
L-glutamină 3 g
L-glicină 2 g
Taurină 2 g
BCAA 3:1:2
L-leucină 1,5 g
L-valină 1 g
L-izoleucină 500 mg
Energy Blend
Cofeină 100 mg
Extract din ceai verde (45% EGCG), 98% Polifenoli 50 mg
Panax ginseng (8% Ginsenozide) 50 mg
Theacrine (TeaCrine™) 25 mg
Amino Hydration System
Praf din apă de cocos 100 mg

 

Atenţie

Atenţionare alergeni: Conţine nucă (de cocos). Produs fabricat în spaţii unde se prelucrează lapte, ouă, soia, crustacee, peşti, nuci, grâu şi arahide.

Păstraţi la temeperatura camerei. Nu expuneţi la accesul direct al razelor solare. Destinat numai persoanelor peste 18 ani. Nu utilizați dacă aveți tensiune arterială ridicată / scăzută, aritmie cardiacă, boli de ficat, rinichi sau glandă tiroidă, probleme psihice, diabet, sau probleme cu urinarea (de prostată). Opriţi administrarea cu 2 săptămâni înainte de o intervenţie chirurgicală. În cazul reacţiilor adverse opriţi administrarea şi consultaţi-vă cu un medic.  Conţine cofeină. Nu utilizaţi în combinaţie cu alcool, nitraţi, în timpul căldurilor extreme, dezhidratarea sau probleme cu somnul. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

Recenzii clienți

Aminoacizi Amino 1 Black 384 g - MusclePharm

Evaluarea globală a produsului

55%
55%
Scor mediu din 3 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

40 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Aminoacizi Amino 1 Black 384 g - MusclePharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aminoacizi Amino 1 Black 384 g - MusclePharm
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Aminoacizi Amino 1 Black 384 g - MusclePharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul