Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi Superior Amino 2222 320 tab - Optimum Nutrition

Producător: Optimum Nutrition

Superior Amino 2222 sunt aminoacizi sub formă de tablete care conțin până la 2222 mg (20 tipuri) de aminoacizi. Oferă o gamă completă de aminoacizi esențiali, aminoacizi condiționat esențiali și aminoacizi neesențiali. În plus, conține L-ornitină și L-carnitină. Ajută în procesul de regenerare și la creșterea masei musculare.

Indisponibil pe termen lung

Superior Amino 2222: până la 2222 mg și peste 20 tipuri de aminoacizi

Superior Amino 2222 oferă o gamă completă de aminoacizi esențiali, aminoacizi condiționat esențiali și aminoacizi neesențiali, obținuți dintr-un amestec de surse de proteine izolate, concentrate și hidrolizate. În plus, conține L-Ornitină și L-Carnitină.

 

Superior Amino 2222

 

Aminoacizii sunt necesari pentru organismul uman. Sportivii și culturiștii beneficiază de pe urma suplimentării aminoacizilor în special pentru faptul că ajută în procesul de regenerare, de creștere și dezvoltare a țesutului muscular. Organismul produce peste 50.000 de proteine și 15.000 de enzime prin asimilare de aminoacizi. Aminoacizii sunt responsabili pentru producția tuturor enzimelor din organism (inclusiv enzimelor digestive) și de asemenea joacă un rol important în normalizarea stărilor de spirit, capacității de concentrare, agresivității, atenției de spirit, și îmbunătățesc calitatea somnului și libidoului. După ingerarea proteinelor, acestea sunt descompuse în aminoacizi. Ulterior, aminoacizii ajută la formarea proteinelor și enzimelor necesare. Enzimele digestive descompun proteinele consumate în aminoacizi.

 

Superior Amino 2222 și beneficiile acestora

  • Ajută la creșterea și regenerarea masei musculare
  • Conține până la 2222 mg de aminoacizi
  • Oferă peste 20 de tipuri de aminoacizi
  • Conține L-carnitină și L-ornitină

 

Ingrediente

Amestec de proteine (zer uscat, concentrat proteic din zer, izolat de proteine din soia, peptide din zer), croscarmeloză sodică, amestec de aminoacizi micronizați (L-leucină, L-izoleucină, L-valină, L-glutamină, L-arginină), lecitină, complex de enzime (amilază, protează, celulază, lactază, lipază). 

 

Mod de administrare

Luați 1 tabletă înainte de mese, după care o tabletă înainte de antrenament și încă o tabletă după antrenament. Tabletele Superior Amino 2222 sunt mai mari și ca atare, pot apărea probleme la înghițire. Prin urmare, luați cu suficientă cantitate de apă. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (2 tab)
Calorii15 kcal
Proteine2 g
Carbohidrați2 g
Grăsimi0 g
Sodiu40 mg
Aminoacizi esențiali
Triptofan40 mg
Valină130 mg
Treonină109 mg
Izoleucină130 mg
Leucină240 mg
Lizină159 mg
Fenilalanină89 mg
Metionină40 mg
Aminoacizi condiționat esențiali
Arginină120 mg
Cistină30 mg
Tirozină70 mg
Histidină40 mg
Prolină130 mg
Glutamină388 mg
Aminoacizi neesențiali
Acid aspartic239 mg
Serină100 mg
Glicină69 mg
Alanină99 mg

 

Atenție 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează și copiilor până la 15 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Produsul nu poate înlocui un regim alimentar variat și echilibrat.
Atenționări speciale: Produsul conține lapte și soia (Lecitină).

Recenzii clienți

Aminoacizi Superior Amino 2222 320 tab - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aminoacizi Superior Amino 2222 320 tab - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Aminoacizi Superior Amino 2222 320 tab - Optimum Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul