Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi simpli

Aminoacizi simpli

Aminoacizi simpli, în această categorie de suplimente veți găsi toți acei aminoacizi care pot fi luați  individual/separat și nu în combinație cu alți aminoacizi. Aici includem: leucină, arginină, glutamină, lizină, taurină, citrulină malat și altele. Proteinele împreună cu aminoacizii sunt produse foarte importante pentru toată lumea, dar în special pentru cei care doresc o masă musculară sănătoasă. Nu este întotdeauna posibil să luăm cantitatea optimă de aminoacizi doar din alimentație, de aceea este bine să îi luăm și sub formă de suplimente. Majoritatea trec prin procesul de hidroliză, astfel încât acestea nu împovărează digestia.

      

vezi mai mult

Leucina este un aminoacid esențial și cel mai important aminoacid al BCAA. Leucina contribuie cel mai mult la creșterea masei musculare și susține sinteza proteinelor, accelerează recuperarea organismului după un efort fizic intens și previne pierderea țesutului muscular chiar și în timpul dietelor alimentare.

             

Arginina stimulează producerea hormonului de creștere, mărește nivelul NO (nivelul de oxid nitric), susține creșterea masei musculare, îmbunătățește procesul de vindecare al rănilor și promovează metabolizarea proteinelor.

              

Glutamina este o substanță excelentă care asigură creșterea, protecția și recuperarea masei musculare. Este un aminoacid care îmbunătățește imunitatea, reglează echilibrul proteic, previne pierderea masei musculare, accelerează regenerarea celulelor și are un efect anabolic. Creează până la 60% din aminoacizii din mușchi.

             

Lizina este un aminoacid care joacă un rol important în formarea masei musculare, în vindecarea și revitalizarea organismului după un efort intens. Lizina are capacitatea de a acționa împotriva răcelii, herpesului, a infecției virale zona zoster și accelerează recuperarea organismului după accidentările din timpul activităților sportive și de după intervențiile chirurgicale. Menține, de asemenea, un echilibru pozitiv al azotului, contribuind astfel la crearea unui mediu anabolic în organism.

                

Citrulină Malat este o combinație de aminoacizi L-citrulină și malat (acid malic), care oferă o modalitate de a crește performanța, atenuează oboseala și accelerează recuperarea. Citrulina asigură o irigare rapidă a mușchiului, crește nivelul de rezistență și elimină toxinele din organism cum ar fi acidul lactic sau amoniacul, iar malatul crește nivelul de ATP.

               

Beta-Alanină este un aminoacid neesențial care contribuie la mărirea forței musculare, îmbunătățirea performanței, creșterea rezistenței, atenuarea oboselii și previne formarea acidului lactic. Beta-Alanina este foarte benefică pentru cei care practică sportul de anduranță, intens și foarte dur, dar și pentru cei care fac antrenamente de rezistență.

              

Tirozina este un aminoacid neesential cu efecte anti-catabolice care susține metabolismul, accelerează recuperarea și crește performanțele fizice.

              

Taurina a devenit cunoscută odată cu apariția pe piață a băuturilor energizante și ca atare, în rândul populației a apărut informația că taurina ar fi o substanță nocivă. Adevărul este că, această substanță se adaugă în băuturile energizante doar datorită efectelor sale pozitive și pentru atenuarea  efectelor negative ale cofeinei. Este vorba de  acidul beta-aminoetansulfonic, care se formează în principal din cistină, iar producția acestuia stimulează și cantitatea de vitamina B6. Taurina se elimină prin urină și, de asemenea prin bilă, deoarece face parte din ea.

ascundeți descrierea
Set Ascending Direction
per pagină
Preț de la - până la
Shopping Options
Producător
Gramaj
Culoare
Mărime
 1. Arginina A.K.G - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 95% (57)
  Preţ special de la  32,90 Lei
 2. Citrulina Malat - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 88% (33)
  Preţ special de la  47,90 Lei
 3. Mega Arginine - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  Recenzii 75% (8)
  Preţ special   90,00 Lei
 4. L-Leucina Powder Instant - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 100% (5)
  Preţ special de la  39,25 Lei
 5. L-Glutamina - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  Recenzii 87% (12)
  Preţ special de la  68,00 Lei
 6. Taurină - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 95% (13)
  Preţ special de la  28,90 Lei
 7. L-Lizina - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 100% (15)
  Preţ special de la  13,10 Lei
 8. Mega Glutamine - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  Recenzii 60% (2)
  Preţ special   47,95 Lei
 9. Tirozină 120 caps - All Nutrition
  Evaluarea:
  Recenzii 100% (2)
  Preţ special   33,40 Lei
 10. Lysine 90 caps - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  Recenzii 0% (0)
  Preţ special   52,80 Lei
 11. Tyrosine 120 kaps - Nutrend
  Evaluarea:
  Recenzii 0% (0)
  Preţ special   56,70 Lei
 12. L-Glutamina TABS 300 tab - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 97% (19)
  Stoc epuizat
 13. Beta alanina 120 tab - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 96% (9)
  Stoc epuizat
 14. Glutamine DNA 309 g - BSN
  Evaluarea:
  Recenzii 100% (3)
  Stoc epuizat
Set Ascending Direction
per pagină
View as Grid Lista

14 Produse