Aminoacizi AminoMax 8000 350 tab - Gaspari

0%
0% (0)
Producător: Gaspari

AminoMax 8000 sunt aminoacizi sub formă de hidrolizat și aminoacizi liberi L-leucină și taurină. O doză conține până la 8000 mg de aminoacizi care contribuie la regenerarea mușchilor, creșterea producției de hormoni de creștere, ajută la pierderea grăsimilor și de îmbunătățește eficiența. Produsul este potrivit pentru toți sportivii care preferă o recuperare rapidă și este conceput pentru a sprijini creșterea musculară maximă.

Indisponibil pe termen lung

AminoMax 8000: aminoacizi sub forma unui hidrolizat îmbogățit sub formă liberă a aminoacizilor de L-leucină și taurină

Aminoacizii AminoMax 8000 oferă aminoacizi cheie în formă de hidrolizat de proteină din zer și aminoacizi liberi L-leucină și taurină. O singură doză de produs conține până la 8000 mg de aminoacizi, pregătiți pentru instalare în masa musculară. Amestecul este conceput pentru cei care au nevoie de aportul lor în alimentațe, cei care necesită o recuperare rapidă, pentru dietă sau celule musculare deteriorate, sau sunt proiectate pentru a încuraja creșterea maximă a masei musculare. Acest produs unic oferă utilizatorilor săi, eficiență înaltă și agenți biologici disponibili, care oferă o gamă largă de blocuri de construcție necesari pentru creșterea masei musculare.

 amino 8000

L-Leucina este un aminoacid pe care organismul nu-l poate produce și prin urmare, trebuie să fie furnizat din exterior. Acesta contribuie la regenerarea musculară, reglează zahărul din sânge, crește producția de hormoni de creștere și ajută la arderea grăsimilor  intra abdominali. L-Leucina este unul dintre aminoacizii BCAA și este considerat cel mai important aminoacid în prevenirea pierderii musculare deoarece este descompus și convertit în glucoză mai rapid decât alți aminoacizi - crește cantitatea de glucoză, împiedică organismul să folosească mușchii existenți pentru energie.

 

L-Taurina este o componentă importantă a acizilor biliari, care sunt utilizați în absorbția grăsimii. De asemenea, ajută la reglarea bătăilor inimii, menține stabilitatea membranelor celulare și reglează activitatea celulelor creierului. L-Taurina poate crește de asemenea acțiunea insulinei, îmbunătățirea toleranței la glucoză și crește acțiunea antioxidantă a substanțelor clasice care au efect important în creșterea proporției masei musculare. Cantități mari de L-Taurină se găsesc de asemenea în mușchii scheletici care joacă un rol esențial în reducerea daunelor musculare după exercițiile fizice intense și îmbunătățește performanța.

 amino 8000

 

AminoMax 8000 și beneficiile acestora

  • aminoacizi din surse de înaltă calitate
  • 91% hidrolizat de proteine din zer de lactoalbumină
  • îmbogățit cu extra L-leucină și L-taurină
  • susține creșterea masei musculare, a forței și a rezistenței   
  • 8 grame de aminoacizi la o porție  
  • absorbție super rapidă pentru livrare rapidă în mușchi
  • contribuie la regenerare
  • mărește producția hormonilor de creștere
  • ajută la arderea grăsimii intra-abdominale

 

Dozare

Consumați 4 tablete înainte de antrenament și alte 4 tablete după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 doză (4 tablete)
Calorii 32 kcal
Proteine 8 g
Amestec de proteine
Concentrat de proteine din zer, cazeină micelară, zer hidrolizat, taurină, creatină monohidrat, glutamină, amestec de BCAA (leucină, izoleucină, valină)

 

Alte ingrediente

Supernatant (dextrină, dextroză monohidrat, lecitină din soia, carboximetilceluloză de sodiu, citrat de sodiu, sodiu), acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

 

Atenție

Nu este potrivit copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu reprezintă un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați-l în condiții uscate la 25°C ferit de lumina directă a soarelui sau a înghețului. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Detalii produs
EAN 646511006997
Cod HS 01019000: - Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Formă Tablete
Amestec Mix
Vegan Nu
Vegetarian Nu
Fără lactoză Da
Fără gluten Da
BIO Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără ambalaj din plastic Nu
Categoria principală Aminoacizi complecși
Alte categorii Aminoacizi

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Aminoacizi AminoMax 8000 350 tab - Gaspari
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aminoacizi AminoMax 8000 350 tab - Gaspari
Rating-ul dvs
Príchuť Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul