Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

Producător: Cutler Nutrition

Amino Pump™ este o formulă multifuncţională de aminoacizi, creată cu scopul de a obţine rezultate mai de calitate în formarea masei musculare. Conţine creatină, L-leucină, Beta-alanină (CarnoSyn®) şi Agmatină. Amino Pump™ este ideal pentru sportivi profesionali şi de rezistenţă.

Indisponibil pe termen lung

Amino Pump - o formulă avansată de aminoacizi pentru dezvoltarea masei musculare, creşterea forţei şi îmbunătăţirea regenerării

Amino Pump™ este o formulă amino multifuncţională creată cu scopul de a obţine rezultate mai de calitate în formarea masei musculare direct în nucleul ţesutului. O doză conţine 3 g de creatină, susbtanţe anabolice precum L-leucină, Beta-alanină (CarnoSyn®) şi Agmatină. Dacă vizualizaţi această formulă este clar că Amino Pump se bazează pe materii cercetate clinic de care are nevoie fiecare culturist. Amino Pump™ este ideal pentru sportivii profesioniști şi de rezistenţă.

 

Cutler Nutrition Amino Pump

 

Amino Pump şi beneficiile sale

  • aminoacizi complecşi
  • susţine o regenerare mai rapidă
  • asigură o creştere a forţei generale
  • asigură un antrenament intensiv
  • produs ideal şi în cura de slăbire

 

Dozare

Amestecaţi 1 doză  (9,5 g) cu 250-300 ml apă cu gheaţă, ori înainte, în timpul sau după antrenament. În zilele fără antrenament administraţi 1 doză în orele dimineţii, pe stomacul gol.

  amino pump cutler

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (9,5 g)
AMINO PUMPJC ™ MATRIX (Proprietary blend)8,1 g
Creatină (creatină monohidrat & CreaPure®), acid L-aspartic, beta alanină (CarnoSyn®), glicerol (glicerol monostearat), L-leucină, taurină, agmatină (sulfat de agmatină)

 

Alţi componenţi

Dioxid de siliciu, arome naturale şi artificiale, sucraloză, acid citric, acid malic, FD&C Red No. 40.

 

Atenţie

Nu este destinat persoanelor sub18 ani. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu administraţi mai mult de 8 săptămâni consecutiv; ar trebui să urmaţi o pauză de 2 săptămâni. Nu este destinat femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Înainte de utilizare, e indicat să vă consultaţi cu un medic calificat, mai ales dacă administraţi alte medicamente, suferiţi de o boală sau planificaţi sarcina. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor nici produsul, nici accesorii aferente.

Recenzii clienți

Aminoacizi Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aminoacizi Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Aminoacizi Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul