Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi Amino 1 - MusclePharm

Producător: Muscle Pharm
Evaluarea:
90 %

Amino 1 este o băutură unică pentru sportivi, pentru regenerare și hidratare, care hidratează perfect corpul și îi dă aminoacizi, care conferă rezistență, hidratare, îmbunătățește performanța, suprimă oboseala, promovează regenerarea și concentrarea. Acesta conține mai mult de 10000 mg de aminoacizi și BCAA în raport de 3:1:2, nu conține deloc zahăr și cofeină. O singură doză conține doar 5 calorii.

Indisponibil pe termen lung

Amino 1: băutură unică pentru sportivi, ce asigură recuperarea perfectă, hidratarea și performanța

Amino 1 este o băutură unică pentru sportivi pentru regenerare și hidratare, potrivită pentru toate tipurile de sporturi. Această băutură instant gustoasă hidratează perfect corpul și îi dă aminoacizii necesari, care sporește rezistența, hidratarea și performanța. Acesta conține mai mult de 10000 mg de aminoacizi BCAA în raportul de 3:1:2, concepuți pentru a elimina orice oboseală musculară

 

Avantajul său unic este că nu conține zahăr deloc și, prin urmare, are doar 5 calorii. Amino 1 este o formulă complexă și rapid absorbabilă, care ajută la îmbunătățirea rezistenței, susține construirea masei musculare, hidratează și regenerează organismul în timpul antrenamentului. Inundă corpul cu cei mai buni aminoacizi sub formă liberă și sunt, prin urmare, disponibili imediat organismului, asigurând instantaneu, prin aminoacizii BCAA, echilibrul electrolitic în organism, care sunt apoi eliminați în timpul antrenamentului.

 

aminoacizi amino 1 muscle pharm

  

Amino 1 oferă:

Conținut de aminoacizi pentru accelerarea recuperării

Amino 1 este băutura rapid resorbabilă care conține mai mult de 10 g de aminoacizi per doză, inclusiv BCAA, în raportul 3:1:2. Această băutură mărește rezistența și reconstruirea masei musculare. Disconfortul din timpul antrenamentului este eliminat prin nutrienți exact în acele locuri în care este necesar și accelerează regenerarea. Este un mod ideal pentru a asigura eficacitatea maximă a antrenamentului. compoziția sa, precum și puterea și spectrul de acțiune, în categoria sa este absolut imbatabil.

 

Hidratare maximă pentru orice sportiv

Acesta dispune de un sistem unic de hidratare care maximizează absorbția nutrienților în timpul tuturor fazelor de formare. Praful de nucă de cocos natural este considerat, pentru proprietățile lui, "superaliment". Acesta oferă un echilibru de electroliți și minerale, și îmbunătățește semnificativ capacitatea organismului de a absorbi nutrienți. Sucul de cocos are o consistență similară cu plasma sanguină și în ultimul timp în industria sportului este adesea folosit ca mijloc de hidratare eficientă a organismului.


aminoacizi amino 1 muscle pharm


Recuperarea rapidă și ameliorarea durerii

Durerile musculare întârziate cauzate de tulpina musculară ("tulpina musculară") sunt un fenomen comun pentru toți fanii de culturism și de fitness. Rata de dezintegrare datorită creșterii masei musculare și unei concentrații mai mari de acid lactic. Rigiditatea și durerile musculare vă afectează negativ programul. Studiile de specialitate arată că aminoacizii sunt suplimente cheie pentru ameliorarea semnificativă, împotriva defalcării musculare și, astfel, pentru a diminua și mai mult durerea, care vă permite să vă petreceți mai mult timp în sala de gimnastică. Proprietățile antioxidante ale malat citrulinei, L-carnitinei și L-glicinei, de asemenea, au o proporție semnificativă prin care AMINO 1 este un mijloc potent și eficace pentru combaterea febrei musculare.

 

Alungarea oboselii în timpul antrenamentului

Când cazi epuizat, este nu doar din cauza musculaturii. Oboseala sistem nervos central este așa numita oboseală periferică. Aminoacizii conținuți în această băutură stimulează producerea de serotonină din creier și scăderea valorilor amoniacului din sânge. L-glicina este sursa de energie esențială în procesele din celule și mitocondrii din celule.

  aminoacizi amino 1 muscle pharm

 

Atenția la concentrare și întărire a simțurilor

Scopul a fost de a crea un supliment de antrenament, care va stimula funcționarea mentală și de concentrare ca în timpul antrenamentului, precum și după - fără utilizarea de cofeină. Conexiunea dintre aminoacizi și mental a fost demonstrată de numeroase studii. AMINO 1 va furniza energie care să permită o mai bună concentrare în gestionarea unei sarcină sportive pe care ați planificat-o.

 

Clădirea masei musculare, puterii și rezistenței

O echipă a avut grijă ca AMINO 1 să fie ideală pentru a crește rata de sinteză de proteine și, astfel, pentru a accelera dezvoltarea țesutului muscular în timpul și după antrenament. Conținutul de aminoacizi reduce distrugerea proteinei, permițând astfel mai mult efort fizic și, prin urmare, mai productiv în timpul regenerării. Fiecare atlet are nevoie să aibă încredere că pierde mai pușin decât construiește. Capacitatea de aminoacizi în formă liberă și forța musculară precum și lanțul de regenerare pentru a preveni prăbușirea masei musculare este cea mai bună bază pe care să se construiască.

 

Performanța pe gustul vostru

Oamenii de stiinta au inventat raportul perfect de ingrediente pentru a fi cel mai bun de sportiv și funcționează cel mai bine în acest caz, pentru acei sportivi care renunță complet la sala de fitness și culturism. De asemenea, au inventat cel mai potrivit mecanism de aprovizionare și de transport, care asigură o absorbție completă și utilizarea substanțelor nutritive conținute. Este necesar să beți din fiecare AMINO 1 pentru maximul absolut, care vă va permite să atingeți cele mai bune performanțe posibile sportive și să depășiți limitele existente.

 

aminoacizi amino 1 muscle pharm

 

Amino 1 are ca și component important electroliții - substante care activează muschii, începând activitatea lor, controlează contracția acestora. Ei controlează o varietate de funcții ale corpului, a se vedea că procesul are avut loc în momentul cel mai potrivit. Pentru sportivii activi, acesta trebuie să mențină un echilibru de electroliți în organism, la fel ca electroliții pierduți în timpul transpirației. Amino 1 conține toți eletroliții necesari - potasiu, magneziu, fosfor, sodiu și calciu.

 

Amino 1 și beneficiile sale

  • băutură gustoasă pentru sportivi
  • restabilește masa musculară deteriorată
  • ajută la regenerarea rapidă în timpul antrenamentului
  • asigură o hidratare maximă
  • electroliții hidratează după dezhidratare
  • îmbunătățește vitalitatea și rezistența, crește nivelul de ATP
  • conține până la 10 g de aminoacizi de BCAA per doză în raport de 3:1:2
  • nu conține deloc zahăr
  • nu conține cofeină
  • 1 doză are numai 5 calorii

 

aminoacizi amino 1 muscle pharm

 

Ingrediente

Maltodextrină, acid citric, arome naturale și artificiale, fosfat de potasiu, fosfat de sodiu, sfeclă roșie pudră (colorant), sucraloză, acesulfam de potasiu.

  aminioacizi amino 1 muscle pharm

 

Dozare

Luați o porție (1 linguriță) cu 200-400 ml de apă rece și consumați înainte, în timpul sau după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de Fruit Punch)1 doză (13,4 g)
Calorii 5 kcal
Total carbohidrați 2 g
   din care zaharuri 0 g
Vitamina C (acid ascorbic) 250 mg
Vitamina B6 (piridoxină HCI) 25 mg
Calciu(silicat de calciu) 29 mg
Fosfor (fosfat de sodiu) 60 mg
Magneziu(oxid) 200 mg
Sodiu (fosfat de sodiu) 40 mg
Potasiu(fosfat de potasiu) 100 mg
BCAA instanți în raport de  3:1:23000 mg
L-Leucină (instant) 1500 mg
L-Izoleucină (instant) 500 mg
L-Valină (instant) 1000 mg
Promovarea energiei celulare ATP4775 mg
L-Glicină, L-Alanină, Citrulină DL-Malat 2:1, L-Carnitină, L-Tartrat, Coenzima Q-10
Systemul hidratant amino2323 mg
L-Taurină, Apă de nucă de cocos pudră, Extract din sfeclă ce conține betaină, Pudră din rădăcină de Goldenseal (Hydrastis Canadensis), Pudră din Sarsaparilla (Hemidesmus Indicus), Scoarță de ulm (Ulus Pumila)

 

Atenție

Acest produs a fost fabricat într-o instalație care procesează ingrediente ca și lapte, ouă, soia, crustacee, pește, grâu și nuci.

Recenzii clienți

Aminoacizi Amino 1 - MusclePharm

Evaluarea globală a produsului

90%
90%
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Aminoacizi Amino 1 - MusclePharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aminoacizi Amino 1 - MusclePharm
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Aminoacizi Amino 1 - MusclePharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul