Aminoacizi Amino 1 Sport - MusclePharm

Evaluare:
94 % of 100
94 % (4)
Producător: MusclePharm

Amino 1 Sport este un amestec de aminoacizi cu efect sinergic, într-o formă liberă (inclusiv BCAA) şi electroliţi, care ajută la ameliorarea oboselii şi a durerilor musculare. Nu conţine zahăr şi are doar 5 calorii. Poate servi fiecărui sportiv ce are nevoie de o regenerare şi hidratatare rapidă în timpul şi după antrenament. Se remarcă printr-o solubilitate excelentă şi o absorbţie rapidă care asigură furnizarea optimă a nutrienţilor necesari.

Indisponibil pe termen lung

Amino 1 Sport este un amestec de aminoacizi şi electroliţi, ce asigură hidratarea şi regenerarea masei musculare

Amino 1 Sport este o formulă post-antrenamnet sub formă de pulbere, ce conţine substanţe active dovedite ştiinţific, concepută în special pentru sportivii care au nevoie de regenerarea şi hidratarea rapidă în timpul şi după antrenament. Amestecul de aminoacizi şi electroliţi cu efect sinergic ajută la ameliorarea oboselii şi a durerilor musculare. Amino 1 se remarcă printr-o solubilitate excelentă şi o absorbţie optimă, ce asigură furnizarea rapidă a nutrienţilor necesari.

 

Amino 1 Sport MusclePharm

 

OBŢINEŢI CÂT MAI MULT DINTR-O PICĂTURĂ

AMINO 1 este o băutură regenerabilă şi hidratabilă cu un gust excelent, concepută şi destinată tuturor sportivilor. Nu conţine zahăr şi are doar 5 calorii. O formulă complexă cu o absorbţie rapidă, care furnizează energia, îmbunătăţeşte performanţa, dezvoltă muşchii, hidratează şi regenerează organismul în cursul antrenamentului. Alimentează musculatura cu aminoacizi într-o formă liberă, cu BCAA instanţi şi asigură echilibrul electrolitic optim.

 

ASIGURĂ EFICIENȚA MAXIMĂ A ANTRENAMENTULUI

Rapid absorbabil, AMINO 1 conţine mai mult de 10g de aminoacizi într-o doză, inclusiv BCAA într-un raport de 3:1:2. Susţine şi prelungeşte performanţa şi rezistenţa şi face mai efectivă dezvoltarea masei musculare. Ameliorează durerea în cursul antrenamentului, furnizează nutrienţi exact în acele locuri unde sunt necesare şi accelerează regenerarea. AMINO 1 reprezintă un mijloc ideal pentru asigurarea efectivităţii maxime de antrenament. Prin compoziţia sa, la fel prin forţa şi prin spectru de efecte, este absolut inegalabil în categoria sa.

 

ATLEŢII AU NEVOIE DE HIDRATARE

Oamenii de ştiinţă de la compania MusclePharm au alimentat AMINO 1 cu un sistem de hidratare unic, care maximează absorbţia de nutrienţi în timpul tuturor etape din antrenament.  Praf de cocos natural este datorită proprietăţilor sale considerat ca un "super aliment". Oferă o proporţie echilibrată de electroliţi şi minerale  şi îmbunătăţeşte remarcabil capacitatea organismului de a absorbi ntrienţii. Sucul de cocos are o consistenţă asemănătoare cu o plasmă sanguină şi în ultima vreme este folosit în industria sportivă ca un mijloc de hidratare eficientă a organismului.

         amino 1 sport


AMELIOREAZĂ FEBRA MUSCULARĂ ȘI ASIGURĂ O RECUPERARE MAI RAPIDĂ

Durerile musculare întârziate provocate de efortul muscular anterior ("febră musculară", eng. DOMS) sunt un fenomen comun pentru toţi oamenii pasionaţi de bodybuilding și fitness. Se datorează rupturii fibrelor musculare și a concentrației mai mari de acid lactic. Rigiditatea și durerile musculare afectează negativ programul dvs. Studiile ştiinţifice arată că chiar aminoacizi sunt suplimente cheie care contribuie la atenuarea în mod semnificativ a defalcării musculare și, prin urmare, la ameliorarea durerii, permițând antrenamentul mai lung în sala de fitness. Proprietățile antioxidante ale substanţelor precum citrulină malat, L-carnitină și L-glicină au un merit semnificativ în faptul că AMINO 1 este un mijloc puternic și eficient în lupta cu combaterea febrei musculare.

 

OBOSEALA ÎN TMPUL ANTRENAMENTULUI

Când vă simţiţi complet epuizat nu este doar din cauza suprasolicitării musculare. Motivul este şi oboseala sistemului nervos central aşa numită oboseală periferică. Aminoacizi prezenţi în AMINO 1 stimulează producţia de serotonină în creier şi reduc valoarea amoniacului în sânge. L-glicina este o sursă de energie nercesară în procesele în celulă și în mitocondrii celulari.

 

ATENŢIA, CONCENTRAREA, ÎNTĂRIREA SIMŢURILOR

Scopul a fost crearea unui supliment de antrenament, care va stimula funcțiile mentale și de concentrare atât în timpul antrenamentului precum și după - fără utilizarea de cofeină. Conexiunea între aminoacizi și bună funcţionarea a minții a fost demonstrată de numeroase studii. AMINO 1 oferă o stimulare care permite atingerea scopului sportiv dorit.

 

REZISTENŢA, IMUNITATEA, DEZVOLTAREA MASEI MUSCULARE

Echipa oamenilor de ştiinţă a asigurat parametrii ideali ai formulei AMINO 1 pentru creşterea vitezei de sinteză a proteinelor şi de asemenea accelerarea dezvoltării ţesutului muscular, în cursul şi după antrenament. Aminoacizi obţinuţi în acelaşi timp împiedică şi ameliorează distrugerea proteinei, permiţând astfel exerciţii mai îndelungate şi ulterior o regenerare mai efectivă. Fiecare sprotiv trebuie să aibă siguranţa că nu pierde mai mult decât a dobândit. Capacitatea aminoacizilor în formă liberă dar şi a celor cu lanţ ramificat de a preveni dezintegrarea masei musculare curate este cea mai bună bază fundamentală pe care se poate construi în continuare.

 amino 1 sport

 

PERFORMANŢA

La fel ca şi în celelalte produse MusclePharm a găsit o proporţie ideală de ingrediente care vor fncţiona cel mai bine şi cel mai eficient la sportivi, în acest caz şi la cei care s-au dedicat lumii fitness şi a bodybuilding-ului. De asemenea au descoperit un mecanism ideal de alimentare şi transportare care va garanta o absorbţie completă şi utilizarea nutrienţilor obţinuţi. Este necesar să luați din fiecare doză de AMINO 1 absolut maxim posibil urmând să atingeţi cele mai bune performanţe sportive şi să depăşiţi limitele existente.

 

Un component important din formula AMINO 1 sunt electroliţii – substanţele ce activează muşchii, dau startul activităţii lor, stăpânesc contracţia. Ţin sub control o gamă largă de funţii fizice, au grijă ca fiecare parte a unui proces şă se desfăşoare în cel mai ideal moment. La sportivii activi este necesară menţinerea echilibrului de electroliţi în corp. Prin transpiraţie electroliţii e eleimină. AMINO 1 conţine toţi electroliţii esenţiali – potasiu, magneziu, fosfor, sodiu şi calciu.

 

Amino 1 Sport şi beneficiile sale

  • creşte hidratarea musculară
  • îmbunătăţeşte performanţa şi regenerarea
  • susţine dezvoltarea şi protejarea masei musculare
  • conţine electroliţi
  • o compoziţie transparentă, fără ingrediente

 

Mod de administrare

Administraţi o porție (1 cupă = 14,2 g) cu 200-400 ml de apă rece şi consumaţi înainte, în cursul sau după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale (aroma fruit punch)1 cupă(14,2 g)
Calorii 5 kcal
Sodiu (fosfat de sodiu) 30 mg
Potasiu(fosfat de postasiu) 70 mg
Carbohidraţi 0 g
   din care zaharuri 0 g
Vitamina C (acid ascorbic) 300 mg
Vitamina B6 (piridoxnă HCl) 30 mg
Fosfor (fosfat acid disodic, fosfat acid de potasiu) 50 mg
Magneziu (oxid de magneziu) 210 mg
Cellular Energy & ATP Fueler
Arginină AKG 3 g
Taurină 1 g
BCAA 3:1:2™
L-leucină 1,5 g
L-valină 1 g
L-izoleucină 500 mg
Recovery Matrix
L-glutamină 1 g
L-alanină 1 g
L-glicină 1 g
Amino Hydration System
Apă de cocos (Cocos nucifera) 200 mg

 

Alte ingrediente

Acid citric, acid malic, arome naturale și artificiale, silicat de calciu, oxid de siliciu, sucraloză, acesulfam de potasiu, suc de fructe și legume (colorant).

 

Atenţie

Supliment destinat nutriţiei speciale – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor şi femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Păstraţi într-un loc uscat şi întunecos la o temperatură de 5-25 grade C. După desfacerea ambalajului, consumaţi în max. 120 de zile. Nu conţine substanţe doping. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului. În cazul problemelor de sănătate consultaţi-vă cu un medic înainte să administraţi acest produs.

Atenţionare alergeni: Produsul este fabricat în spaţii unde se prelucrează produse lactate, soia, ouă, alune şi grâu.

Detalii produs
EAN 653341046413
Vegetarian Da
Categoria principală Aminoacizi complecși
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegan Nu
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 11.00 cm
Lățime 11.00 cm
Lungime 13.50 cm
Greutate brută 0.53 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Aminoacizi

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Aminoacizi Amino 1 Sport - MusclePharm
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Aminoacizi Amino 1 Sport - MusclePharm
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

94 %
94 %
Scor mediu din 4 recenzii.
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Am cumparat produsul la recomandarea unui prieten maratonist care il foloseste de ceva timp si nu ma asteptam sa fie atat de conform cu cele povestite ! Am urmat o dieta stricat timp de 6 luni, timp in care am dat jos 20 de kg, fara sa pierd masa musculara, si MusclePharm m-a ajutat sa imi pastrez energia pe tot parcursul zilei, avand energie pentru cele doua antrenamente zilnice, unul de HIIT si unul de forta si rezistenta ! Recomand din toata inima, incercati-l si nu veti regreta !!!

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul