cele mai bune din categoria alte teste

Aveți nevoie de ajutor în alegerea anumitor produse? Inspirați-vă de la clienții care au încercat deja produsele noastre. Datorită recenziilor primite de la clienți, aveți acces ușor la experiența lor. Aici veți găsi cele mai apreciate produse din categoria Alte teste. Cel mai bine vândut produs din categoria Omega 3 Test - Cerascreen.

Alte teste - este o categorie ce acoperă kiturile de testare la domiciliu, cu ajutorul cărora puteți depista deficiențe de vitamine, minerale, acizi grași omega-3 sau alți nutrienți. Acestea includ, spre exemplu, kituri de testare pentru vitamina D sau acizi grași omega-3. Toți acești nutrienți joacă un rol important în organism și sunt absolut vitali pentru buna funcționare a acestuia. Prin urmare, mai devreme sau mai târziu deficiența lor s-ar manifesta în moduri diferite. Nivelurile scăzute ale anumitor nutrienți esențiali pot avea un impact asupra sănătății, aspectului, bunăstării mentale sau energiei generale. Aceste truse de diagnosticare pot ajuta, astfel, la prevenirea deficiențelor și la menținerea funcționării optime a tuturor proceselor din corp.

 Afișați mai multe

Cu toate acestea, există și kituri de testare care vă pot ajuta să identificați posibila cauză a problemelor voastre de sănătate. Dacă, spre exemplu, vă simțiți balonați sau suferiți de probleme digestive după ce ați mâncat pâine sau alte alimente din grâu sau secară, de vină poate fi intoleranța la gluten. Pe baza acestui lucru, puteți avea ocazia să consultați un specialist și să faceți schimbări în alimentația voastră pentru a vă optimiza digestia și pentru a vă simți din nou bine după masă.

Kiturile de testare la domiciliu sunt, prin urmare, un mare ajutor, datorită cărora puteți identifica deficitul de nutrienți vitali sau puteți dezvălui cauza altor probleme de sănătate în timp util.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Cerascreen (2)
Culoare
 1. shadow (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. 13% (1)
 2. 16% (1)
Preț
Filtrează după
 1. Test Omega-3 - CERASCREEN
  Omega 3 Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  445,90Lei
 2. Test Vitamina D - CERASCREEN
  Vitamin D Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  294,90Lei

2 Produse