STRIX Alte accesorii pentru antrenament

Alte accesorii pentru antrenament de la producător STRIX este o categorie în care veți găsi diverse accesorii care nu ar trebui să lipsească din viața oricărui sportiv amator sau profesionist. Unele ajută la antrenarea diferitelor grupe musculare, în timp ce altele îmbunătățesc recuperarea sau, pur și simplu, exprimă dragostea pentru un stil de viață activ.

 Afișați mai multe

În categoria alte accesorii pentru antrenament, veți găsi:

 • Instrumente de fitness, cum ar fi suporturile pentru genuflexiuni squat blocks, care pot crește raza de mișcare în timpul genuflexiunilor și, pe deasupra, pot reduce tensiunea în partea inferioară a spatelui. Pentru cei care preferă să nu folosească mănuși, există o alternativă excelentă disponibilă sub formă de cretă clasică sau lichidă, care absoarbe umezeala, elimină transpirația și contribuie la o prindere fermă. Un alt articol interesant pentru a vă anima antrenamentul pentru brațe ar putea fie banda BFR, care funcționează pe sistemul BFR (Blood Flow Restriction - restricția fluxului sanguin) pentru a maximiza eficacitatea antrenamentului de forță pentru bicepși.
 • Accesorii și echipamente practice care ușurează viața fiecărui sportiv. Un exemplu excelent este mixerul pentru spumă folosit pentru prepararea rapidă a spumei bogate de lapte, care este o parte esențială a băuturilor precum cappuccino, macchiato, ciocolată caldă sau matcha latte. Vă puteți bucura apoi de băutură într-o cană ceramică cu un design elegant, cu logoul GymBeam. Doamnele care merg imediat după la sală vor aprecia cu siguranță clema de păr Claw, care menține părul strâns chiar și în timpul celor mai grele sesiuni de antrenament. Alergătorii și alți pasionați de sporturi cu intervale vor găsi cu siguranță un ajutor excelent în cronometrul digital, care este util pentru urmărirea mai bună a progresului și a timpului. Mai mult, aceștia vor aprecia și husa de braț pentru telefon, asigurându-se că smartphone-ul lor este întotdeauna la îndemână în timp ce se antrenează. Pentru o suplimentare mai convenabilă, există diferite cutii pentru tablete și capsule disponibile și o cadă pentru baie cu gheață care este utilă pentru recuperare.

Cu toate acestea, categoria alte accesorii pentru antrenament include multe altele, iar alegerea următorul accesoriu de fitness depinde în întregime de voi.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (23)
 2. BeastPink (8)
 3. GymBeam Clothing (2)
 4. Climaqx (2)
 5. Under Armour (1)
 6. STRIX (1)
Culoare
 1. negru (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
 1. Breloc - STRIX
  Stoc epuizat
  Breloc - STRIX
  100%
  100 % (4)

1 Produs