AloeVera - Aloes

0%
0% (0)
Producător: Aloes

Aloe Vera este o băutură naturală cu bucăți de pulpă de Aloe Vera, fără zahăr adăugat. Datorită conţinutului 50,5% de Aloe vera, are efecte regenerante, optimizează digestia, susţine metabolismul și imunitatea, acționează antibacterian, antiviral și antimicotic. În plus, aloe conține calciu, magneziu, zinc, seleniu, vitamine, aminoacizi.

Indisponibil pe termen lung

AloeVera - băutură răcoritoare fără zahăr cu un conţinut de 50,5% de Aloe Vera, ce are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, al metabolismului şi cu efecte regenerante

Aloe Vera e este o băutură naturală cu bucăți de pulpă de Aloe Vera, fără zahăr adăugat. Are efecte regenerative, optimizează digestia, susţine metabolismul și imunitatea, contribuie la îmbunătățirea întregii game de probleme cronice de sănătate. Consumul de suc din frunze de Aloe Vera este eficient şi în cazul arsurilor gastrice. Unul dintre principalele ingrediente active este polizaharidul acemannan. Această substanță pentru uz intern activează sistemul imunitar, protejează membranele celulare și acționează antibacterian, antiviral și antimicotic. În plus, aloe conține calciu, magneziu, zinc, seleniu, vitamine, aminoacizi. În total, conține peste 200 de substanțe renumite farmacologic.

 AloeVera drink - Aloes

 

AloeVera şi beneficiile sale

  • accelerează vindecarea rănilor şi arsurilor
  • combate durerea
  • distruge bacterii, virusuri şi ciuperci
  • acţionează antialergic şi antiinflamator
  • creşte rezistenţa organismului şi imunitatea
  • are efecte regeneratoare
  • susţine metabolismul
  • creşte performanţa de lucru şi capacitatea de a tolera efortul fizic şi psihic crescut

 

Ingrediente

Aromă de mango: 51% Aloe Vera (din care 12% pulpă/gel de Aloe vera), apă, mango, aromă, zahăr, regulator de aciditate (acid citric, citrat de sodiu, lactat de calciu), antioxidanți: acid ascorbic, emulgator: gumă gelatină, colorant natural: beta-caroten, aromă.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă de mango)100 ml
Valoare energetică 121 kJ / 29 kcal
Proteine 0 g
Carbohidraţi 7,3 g
   din care zaharuri 7,2 g
Fibre 0 g
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Sare 0,041 g

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți AloeVera - Aloes
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:AloeVera - Aloes
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul