Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ala - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Ala conține acid alfa lipoic - acid gras omega-3, care este foarte esențial pentru organismul uman. De asemenea, este important pentru coordonarea proceselor importante ale organismului, pentru buna funcționare a pereților celulari, sistemului nervos, sistemului imunitar și pentru cel cardio-vascular. Stimulează producerea de energie și are capacitatea de a regla nivelul glucozei din sânge.

ALA - acidul alfa lipoic ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge, servește drept sursă de energie și stimulează sistemul imunitar și cardio-vascular

Ala conține substanța activă acid alfa lipoic - acid gras omega-3, care este esențială pentru organismul uman. Este importantă pentru coordonarea proceselor importante ale organismului uman, pentru buna funcționare a pereților celulari, a sistemului nervos, a sistemului imunitar și cardio-vascular. Aceasta este o adevărată sursă de energie și are capacitatea de a regla nivelul glucozei din sânge, fiind recomandat a fi administrată în timpul dietei împreună cu creatina. Fiecare capsulă conține 250 de mg din această formulă!

 

Ala - Scitec Nutrition

 

ALA și beneficiile sale

  • Acid alfa lipoic capsule
  • Asigură o bună coordonare a proceselor importante din organismul uman
  • Reglează nivelul glucozei din sânge
  • Este o sursă de energie
  • Susține sistemul cardiovascular
  • Îmbunătățește sistemul imunitar

 

Ingrediente

Acid alfa-lipoic, dextroză, talc, fosfat de calciu, gelatină (capsulă).

 

Mod de administrare

Se recomandă 1 capsulă pe zi, administrată cu o cantitate suficientă de lichid.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 caps
Acid alfa lipoic250 mg
 

Atenție

Supliment nutritiv. Produsul nu poate înlocui un regim alimentar variat și echilibrat. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Feriți de îngheț și razele directe ale soarelui. Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Atenționare alergeni: Produsul poate conține urme de lapte, ouă, gluten, soia, alune de pădure, arahide, țelină, pește și crustacee.
Recenzii clienți

Ala - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Ala - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Ala - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul