Ajutoare pentru reabilitare

Ajutoare pentru reabilitare este o categorie care oferă o gamă diversă de accesorii perfecte pentru rutinele pre și post antrenament. Sunt, de asemenea, excelente pentru exerciții de reabilitare și pentru sprijinirea recuperării. Aici veți găsi diferite tipuri de pistoale de masaj, role sau mingi, care vor fi cu siguranță apreciate de sportivi și de persoanele care doresc să se relaxeze după ore lungi de stat la birou.

Dacă ați suferit o leziune, puteți arunca o privire la benzile kinesiologice sau la bandajele terapeutice Hot-Cold cu efect de răcire sau încălzire. Nu i-am uitat nici pe cei care doresc să se bucure de terapia cu apă rece pe tot parcursul anului. Aceștia pot face o baie rece în cada pentru baie cu gheață.

Indiferent dacă sunteți atleți, persoane active sau, pur și simplu, doriți să vă sprijiniți recuperarea, funcționarea sistemului musculo-scheletic și sănătatea generală, această categorie are ceva pentru toată lumea.

 Afișați mai multe

 • Pistoalele de masaj sunt instrumente inovatoare de automasaj concepute pentru a detensiona mușchii din întregul corp. Puteți ajusta intensitatea acestora și puteți schimba capetele acestora după nevoi. Sunt potrivite pentru utilizare înainte și după antrenamente, precum și pentru recuperare și bunăstare generală.
 • Rolele de exerciții, cunoscute și sub denumirea de role din spumă, sunt excelente pentru masarea eficientă a mușchilor și ameliorarea punctelor declanșatoare din tot corpul. Sportivii le pot utiliza înainte și după antrenamente sau în timpul recuperării.
 • Instrumentele de masaj sunt ideale pentru a vă elibera spatele de tensiune sau pentru a vă relaxa după o zi solicitantă. Acestea includ mingi de masaj, seturi de presopunctură sau pad pentru relaxare și masaj al spatelui.
 • Alte ajutoare pentru reabilitare includ benzile kinesiologice, care sunt utile în timpul recuperării după un accident. În plus, sunt disponibile și bandaje terapeutice Hot-Cold, care oferă efecte de răcire sau încălzire care aduc alinare atunci când sunt aplicate pe zona afectată.

Ajutoarele pentru reabilitare își vor găsi utilitatea în fiecare sală de sport și casă. Dacă doriți să aflați mai multe despre utilizarea și efectele instrumentelor de masaj, consultați articolul: Cum să susțineți regenerarea cu ajutorul pistolului de masaj și a altor instrumente?

 Afișați mai puțin

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Categorii
 • Pistoale de masaj (3)
 • Role pentru masaj (15)
 • Instrumente de masaj (9)
 • Alte ajutoare pentru reabilitare (13)
Producător
 1. Climaqx (2)
 2. GymBeam (1)
Culoare
 1. negru (2)
 2. violet (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
 1. Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
  Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
  94%
  94 % (77)
  499,90Lei
 2. Pistol de masaj Gun Black - Climaqx
  Pistol de masaj Gun Black - Climaqx
  100%
  100 % (6)
  699,90Lei
 3. Mini Pistol de masaj Black - Climaqx
  Mini Pistol de Masaj Negru - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  699,90Lei

3 Produse