Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mânere adaptoare Push Up Stand PS-4005 - Power System

Producător: Power System

Mânerele adaptoare Push Up Stand sunt un instrument esențial pentru a exersa și întări mușchii pieptului, spatelui, bicepsul, tricepsul, dar și abdominali și posteriori. Doar prin schimbarea poziției mânerului se conectează zone de mușchi complet diferite. Fabricat din crom solid și stabil este potrivit pentru greutăți mari și ajută la fiecare tip de exercițiu.

Indisponibil pe termen lung

Push Up Stand - mânerele adaptoare sunt un instrument esențial în construirea masei musculare și care vă pot însoți oriunde

Mânere adaptoare Push Up Stand sunt un accesoriu esențial pentru exercitarea și întărirea mușchilor de la piept, spate, biceps, triceps, dar și abdominali și fesieri. Doar prin schimbarea poziției mânerului se conectează zone de mușchi complet diferite. Mânerele adaptoare pot fi folosite pentru exerciții la domiciliu, precum și în sala de sport sau în sala de gimnastică.

  mânere adaptoare push up set power system

Designul cromat solid și stabil este potrivit pentru exerciții grele și sunt acoperite cu căptușeală anti-alunecare pentru a asigura un confort maxim în timpul antrenamentului. Se pot folosi de către toate grupele de vârstă și se aplică pentru orice tip de antrenament. Avantajul lor este posibilitatea de a putea fi transportate și folosite oriunde. Pachetul include două mânere, sistemele de siguranță de la capăt și patru șuruburi cu cap de plastic, care le conferă o structură de sprijin.

 

Mânerele adaptoare Push Up Stand și avantajele lor

  • întărirea mușchilor pieptului, spatelui, bicepsului și tricepsului, abdominali și feselor
  • construcție solidă și stabilă
  • mânerul manșonului e din neopren confortabil
  • design compact și ușor portabil
Recenzii clienți

Mânere adaptoare Push Up Stand PS-4005 - Power System

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mânere adaptoare Push Up Stand PS-4005 - Power System
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Mânere adaptoare Push Up Stand PS-4005 - Power System

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul