Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Metolius Accesorii

Metolius Accesorii

Metolius Accesorii

Accesorii de la producător Metolius pentru antrenament - acestea nu ar trebui să lipsească niciunui sportiv care se dedică activ, oricărui sport. Chiar dacă este vorba de genți sport, în care vă împachetați tot ce aveți nevoie pentru antrenament, chingi și cârlige, care asigură o performanță înaltă la antrenament și consolidează prinderea, centuri pentru exerciții, mănuși pentru exerciții, care vă protejează mâiniile împotriva bătăturilor și rănilor, sau bandaje pentru exerciții, care vă fixează și vă întăresc articulațiile.

vezi mai mult

Metolius este un brand de echipamente pentru alpinism, care a fost fondat în urmă cu 35 de ani. La acea vreme, acest segment era slab dezvoltat și prin urmare compania a decis să intre pe piață cu propriile accesorii. Prioritatea brandului când vine vorba de producție este siguranța, însă pun accentul și pe fiabilitate și, prin urmare, să ofere clienților produse de cea mai înaltă calitate. În portofoliul lor veți regăsi tot ce aveți nevoie, inclusiv mănuși, genți, haine pentru verigi de agățat și frânghii. Cuceriți munții în siguranță cu Metolius!

 

Metolius

Surse

ascundeți descrierea
Shopping Options
Producător
Aromă
Gramaj (g)
Volum (ml)
  Tablete
   Culoare
    Capsule
     Material
      Formă
       Amestec
        Dimensiune
         Metoda de prelucrare a proteinelor
          Sursă proteică
           Etichetele produselor
            Preț
            Preț de la - până la
            Filtrează după
                     1. Cubul de Magneziu 57 g - Metolius
                      Evaluarea:
                      0% (0)
                      Preţ special   9,00 Lei

                     1 Produs