Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

AAKG Xtra - ActivLab

Producător: ActivLab

AAKG este arginina foarte populară printre sportivii ce se antrenează în mod activ și intens. Arginina îmbunătățește circulația sângelui în mușchi și pomparea musculară; poate ajuta la o mai bună distribuție a energiei. Ajută la creșterea puterii, rezistenței și la regenerarea mai rapidă a corpului, după antrenament. Efectul său final este de a crește masa musculară.

Indisponibil pe termen lung

AAKG Xtra susține creșterea forței, rezistenței și accelerează recuperarea

AAKG Xtra este arginină, care contribuie la o eficiență musculară mai ridicată, care în timpul antrenamentului ajută la creșterea forței, rezistenței și, după antrenament, la regenerarea mai rapidă a organismului. Efectul final este creșterea masei musculare. Această formulă crește, de asemenea, performanța sexuală a bărbaților. Arginina este un aminoacid din organism, care îndeplinește mai multe funcții biochimice, include și eliberarea de oxid nitric (NO).

 

AAKG Xtra

 

AAKG Xtra și beneficiile sale

  • ameliorează fluxul sângelui în mușchi
  • inhibă catabolismul
  • ameliorează regenerarea

 

Ingrediente

Alfa-cetoglutarat de L-arginină (AAKG), regulator de aciditate: acid citric, subtanțe aromatice, îndulcitori: aspartam, agent de anti-aglutinare dioxid de siliciu, coloranți: cochineal roșu A - poate avea un efect negativ asupra activității și concentrării copiilor, albastru strălucitor FCF

 

Dozare

6 g (1 linguriță) amestecați cu 250 ml de apă. Consumați zilnic.

 

Tabel cu valori nutritive

Valori nutritive1 doză (6 g)
AAKG 5000 mg
Recenzii clienți

AAKG Xtra - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:AAKG Xtra - ActivLab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

AAKG Xtra - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul